- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
intercooler #1395 üzenetére
Dirt3\Actionmap\lg_g25.xml
Ezt editorral megnyitva valahol a közepe fele lesz a Clutch és ott a Saturationt állítsd be a neked megfelelőnek.
Így néz ki alapból:<Action actionName="Clutch">
<Axis axisName="di_slider_1">
<CalibratorSimple type="uniDirectionalNegative" deadZone="0.1" saturation="0.8" />
</Axis>
Ha a saturation-t szépen elkezded visszafele venni annál fenteb fog értelemszerűen. -
Enton
addikt
válasz
szacsee #1389 üzenetére
Mikor indul a játék ne entert nyomj hanem valamit a kormányon akkor nem vált vissza alapértelmezett bill-re.
(#1388) polonic:
Hát most ez a 3 szezon nem valami fényes. Az alsó két háromszögbe összvissz 1-1 rally meg 1-1 H2H, a végén.
De ezt már olvastam hogy ez valami sivár lett és a 4.ben beindul. -
polonic
félisten
válasz
goyo206 #1387 üzenetére
Nem töltődik le automatikusan. Nem igazán szokás ez. Neked kell letölteni.
Ha meg fizetős lesz a dlc, akkor majd értelemszerűen fizetés után lehet csak letölteni.
A marketplace klienst indítsd el, ott lesz a játékbővítmények között a dlc.Az azonosítót meg az xbox.com-on változtasd meg.
-
gamek!ller
őstag
-
goyo206
senior tag
válasz
polonic #1379 üzenetére
...és ezt a kieg dolgokat automatikusan le fogja tölteni live csatlakozáskor, v. nekem kell majd minden patch-et, ilyesmit külön szedegetni?
Említettétek korábban a Car Pack-ot. Azt is letöltötte önállóan? Igazából nem vettem észre semmit!
Más:
az azonosítómat hol tudom megváltoztatni? Írta, mikor állítgattam első regnél, h. egy alkalommal ingyenesen lehet változtatni, most gondoltam megcsinálom, de nem találom sajna... Legalábbis WinLive-on nem találok hivatkozást... -
Jólvan köszönöm, a segítségeket, kissé ideges lettem... azt hittem megint rossz kártyát vettem.
Egyébként van vmi értelme a játéknak? Mert versenyenként benyomják nekem a 3-4 autót amit választhatok, persze mind ua, csak a színük más... Én autós játékoknál ahhoz vok szokva, hogy vehetek egyet(akár minden típusra[rally, drift]) és azt tuningolhatom, stb. Nálam így elveszti az értelmét igazán
-
Enton
addikt
válasz
polonic #1379 üzenetére
Ha megjön ez a monacó, akkor már lesz több lényegesen.
Mert eddig számszerűsítve 4 helyszín 2 rövid 1 hosszú szakasz plusz 2 trailblazer.
A 2őben is 4 helyszín 2 rövid 1 hosszú szakaz plusz trailblazer 1 külön helyen.
Szóval nem olyan mértékben lett több a rally, mint azt vártuk.
Az oké hogy 60-a rally de eddig akkor 50% volt az.
De ezt mappackokkal gyorsan tudják orvosolni, és itt fogják is mint igaz. Monaco jó lesz kis szerpentines utak. -
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Most kezdtem el játszani a Dirt3-al, nagyon klassz a játék!Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor lehet választani autókat, és alatta vannak a rep 200 rep 300 rep stb stb... mindig a legmagasabbat érdemes választani? Vagy mi alapján ?
Csíkozódásról meg annyit hogy 460gtx-em van és nekem is nagy ütközésnél becsíkoz
Azt hittem nálam nem stimmel valami.. bár más játéknál nem volt ilyenem.
-
goyo206
senior tag
Értem!
Azért én elég komoly időkülönbséget vettem észre, v.melyi RC pályát túl simán sikerült elsőre, viszont nagyon feelinges volt, így fölvettem 6-osra (mindent 5-ösön tolok, az úgy izgalmas és korrekt is...), de azzal nem bírtam, 9mp-el jobb időt autózott az első, mint 5-ösön... és az is ilyen 2 perc alatti kategória volt... (ha jól emlékszem...)
-
-
Enton
addikt
-
martin66
senior tag
-
Tálydi
senior tag
válasz
gamek!ller #1364 üzenetére
Akkor próbálj meg játszani a vsync-szel vagy a hertz-ekkel, esetleg újra pasztázás, de neked bitang accelero hűtő van rajta nem?
(#1374) Enton :
-
Ismét itt kérdéssel. Feltettem ugyan másik topicba de nincs rá válasz. Szóval mi a bánat lehet, hogy a játékban, ha nekimegyek a falnak, akkor érdekes lila, rózsaszín színek jelennek meg? Gondoltam felveszem fraps-al... Igenám, csakhogy ott az egész lila, rózsaszín és társai... Ötlet?
MSI R6850 Cyclone OC + a most kijött 11.5b driver.
-
Enton
addikt
Talán egy hangyamicsodányit több, de még csak a 3szezonban járok, annyira nem árasztott még el rally-val.
Nincs ilyen mód erre már a multi meg splitscreen az orvoslás.
Gyakorlatilag kevesebb verseny van benne mint 2őben volt és ott igazából nincs vége a játéknak mert addig növelted a szintedet amíg meg nem untad.
Itt meg max egyszer lenyomod a 4 szezont kapsz pár gymkahana pályát ahol lehet ökörködni, meg ujrajátszhatod a szezonok versenyeit.
Ezen kívül a single race, ott lehet tetszőleges autóval tetszőleges pályán menni tetszőleges körülmények közt(eső vagy hó/havas vagy vizes út/nappal/este/hajnal). -
bognar110
őstag
Kis celica
-
Sziasztok!
A játék megvásárlásán gondolkodom erősen, ezért szeretnék kérdezni néhányat:
- a Dirt 2-höz képest több benne a Rally?
- van benne esetleg olyan mód, mint valamelyik régebbi Colinban, hogy mondjuk beállítottál 2-3 játékost és akkor ugyanazon a pályán kellett egymás után mennie a játékosoknak. Nem a split screenre gondolok. Ezt nagyon szerettük cimborákkal tolni. Ment a véres harc a tizedekért)
- játékidőben hozza a Dirt 2 hosszúságát?Előre is köszönöm a segítséget
-
Tálydi
senior tag
válasz
gamek!ller #1354 üzenetére
Ahogy érzed, de ha van rá gari, mindenféle képpen vidd vissza, nekem akkor adtak egy zotac 260-t eladtam 1-1be vettem egy gtx460-t.
-
gamek!ller
őstag
Tovabbmentem azon a palyan igy hogy voltak a kockak es erdekes modkn most mindenhol jo minden. Talydi: Nem hiszem, mert miert pont azon a palyan jonne ki es csak ott es csak ebben a jatekban. Crysis 2 es minden ilyen ultra jatek siman megy, furmark sem mutat semmit..
Mas: Imadom az Opel Kadett hangjat.
-
Tálydi
senior tag
válasz
gamek!ller #1341 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta a ref xfx gtx260-am, csak DRID-ben(Spa-ban) minden másik játékban jó volt, a vége az lett, hogy az egyik memória chip meghasalt. Több mint valószínű, hogy nálad is ez van
-
martin66
senior tag
Hogy lehet megcsinálni azt milyen fájlok kellenek hozzá, hogy ha most letörlöm a dirt 3-at akkor utána a mentések megmaradjanak és működő képes legyen?
Előre is köszi a segítséget! -
keIdor
titán
válasz
gamek!ller #1343 üzenetére
Legújabb CF profil fent van? Bár sztem nem befolyásolja.
-
gamek!ller
őstag
Nekem is az jutott eszembe elsőnek és SzlobiG is azt mondta h vga hibát mondana így elsőnek, azonban nem hiszem mert a Crysis 2 (videó) is megy fullon minden hiba nélkül, a Fifa 11 is, Bad Company 2 is, minden. Sőt, még a Dirt 3 is hibátlan minden pályán csak ezen csinálja ezt. Szőrös fánk sem csinál semmi hibát.
-
Enton
addikt
válasz
KaiotEch #1340 üzenetére
Beállítod valamelyikre majd advanced-en belül szépen egyesével tudod kapcsolgatni meg az ai nehézséget 1-6-ig.
(#1341) gamek!ller:
Memóriahibára tippelek.
(#1336) boogie84:
Szerintem jó lett kormánnyal is meg gampaddal is a vezérlés. Az tény hogy sokkal könnyebb mint a 2-őben volt ott többet kellet mennem egy pályán hogy jót menjek itt 2.-3. alkalomra összejön az első hely.
Viszont jobban csúszkál a verda mint a 2-őben még rallycrossnál is. Rallyx-ben majdnem minden visszafordítóban oldalvást lehet menni. -
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #1339 üzenetére
-
Kollégák. A nehézséget nem lehet beállítani közepesre? Ha minden segítség be van kapcsolva, akkor nincs kihívás a játékban, csak simán végigmész, lassít helyetted, nem lehet driftelni stb, de ha kiszedem a Throttle Management-et akkor elszabadul az autó, kb akkor már nem lehet az úton tartani, már nagyon nehéz.
-
boogie84
veterán
válasz
Mukorka #1332 üzenetére
Nincs köze a fékeknek a kigyorsításkor illetve kanyarodáskor fellépő erőkhöz amit a gumik kipördülése tesz látványossá.
Kipróbáltam advanced beállításon, vmivel jobb, de lehet h csak azért mert murván mentem...(#1333) polonic: Én csak annyit kérdeztem h jobb-e. Sztem jobb, én annak jobban örültem volna. Ha vitának fogtad fel, bocsi, én lezártam.
(#1330) gamek!ller: Nagy ütközésnél nálam is fellép a széteső textúrák képe. Nem vészes, de hiba.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Príma a játék, még mindig tetszik, de elképesztőnek tartom, hogy egyre több problémám van vele.
Single-ben nem, de multiban sokszor gondol egyet, és elkezd akadozni vagy 5 másodpercig, amolyan gigalagg hatású, és a poén az, hogy ezt már a F1 2010-ben is tapasztaltam, ott sem tudtam kitalálni mi a baja, elment vagy 40 multi győzelmem miatta, ami elég idegesítő volt, erre itt is. Ott szerintem a live volt valamilyen szinten a ludas, mert ha egy ideig a live marketplace progiját elindítottam a játék indítása előtt, nem volt ilyen gondom, de rá egy hónapra, pont ellenkezőleg, már az okozta.Erre most itt is van ilyen gondom, egyszerűen nem hiszem el...
Strezi, van valami ötleted, mi lehet ez, csak codemasters játékok csinálnak ilyet, másrészt ezzel a jelenséggel a F1 2010 óta találkozom, DIRT 2-ben ilyennel még soha...
Hihetetlenül idegesítő!Amúgy nekem a csoda ati 11.5b hotfix-al csak szarabb lett, örök hálám érte
-
SzlobiG
félisten
válasz
gamek!ller #1330 üzenetére
Próbáld meg ezzel a driverrel.
Nem melegszik túl a kari?
-
gamek!ller
őstag
Srácok.. Nálam valamiért néha villog a háttér, a talajon fura kockák vannak és a menüben is szétcsúszik néha a kép. Ez mért lehet? VGA-m.
-
Mukorka
addikt
válasz
boogie84 #1326 üzenetére
Evidens hogy ha a vezetési valósághoz hasonlítod az irányítàst de billentyűzettel játszol akkor nehezen mondhatod hogy szar. Nincs ffb se billre, azt is nézd hogy milyeb driver assistokat használsz, abs off , driving linearity 0 és fog az csúszni.
Én kormánnyal tolom minden offon és keményen csúszom főleg vizes pályán
-
boogie84
veterán
válasz
polonic #1323 üzenetére
Miért ne lehetne játszani billentyűzettel autós játékot? Ezek szerint akinek nincs kormánya az már el sem tudja dönteni h milyen?
Colin 2 irányításával mai napig kiegyeznék! Nagyon jó volt!! Még talán a 4 sem volt rossz, de akkor már kezdtek bejönni az egy vonalon haladjunk végig rallyk. Dirt1-hez nem volt masinám, kihagytam. Dirt2 tetszett! Ezzel van bajom...
Bezzeg a Richard Burns Rally. Talán túl nehéz is -
No-kia
addikt
vahh reggel óta gymkhanázok
holnapután meg nyelvvizsga lenne, de nem bírom abbahagyni
észrevettem eg ybakit, a Koni-s fiesta belsejében is van block matrica..
a versenyzők nem hiszem h szivesen ragaszgatják ellenfelük matricáját a kocsiba
-
Sonja
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
boogie84 #1322 üzenetére
Szerkesztettem közben, tettem be egy videót, amiben kormánnyal mennek.
Bill-el kipróbálod, és utána azt nyilatkozod, hogy nem jó az irányítás és emiatt csalódás?
Én is bill-el játszom egybként, nem fogok kormányt venni egy darabig. De ez alapján eszem ágában sincs megítélni az irányítást és azt mondani csalódás. -
boogie84
veterán
válasz
polonic #1321 üzenetére
Részben.. Viszont arra gondoltam h hogy fok Block olyan piruetteket csinálni az autókkal.. Tőletek várnék vmi videót!!
Csússzanak az autók!!
Egyetértek! NEM kell szimulátor! Tudom h vezethetetlen lenne, játszhatatlan.
Dirt2 irányítással és ezzel a grafikával = év autós játéka lehetett volna, így viszont számomra nagyon nagy csalódásSwift 2 is box port és kormány támogatott. Ennek ellenére még nem adják vissza a játékélményt.
Kormány: Észrevetted h nem csúszik az autó alatta?
-
-
boogie84
veterán
válasz
polonic #1312 üzenetére
Én adtam neki 2. esélyt a grafika miatt 10/10. Játszottam vele pár futamot.. Rally-t Rallycross-t...
Irányítás nevetséges...
Nem csúsznak keresztben az autók mint egy igazi rally-n, mintha egy vonalon mennének végig az autók.... (kormánnyal nem próbáltam, lehet h azzal jobb az irányítás, de h rally érzés nem lehet az szinte biztos...) Aki erre reagálna: Ráncigáljátok ti ennyire a kormányt?Ez adná vissza a belsőkamerás élvezetet... de az autók nem csúsznak... Nem értem miért ilyen, amilyen...
4 kerék meghajtású autók miért nem csúsznak a kanyarokban. Aki lát ilyen jelenetet mint ebben a videóban és meg tudná ismételne, felvenni szívesen megnézném és gratulálnék neki!
Picit összehasonlítva a Dirt2-vel. az sem tökéletes, de abban a Rallycross autók úgy mennek ahogy kell!! Csúsznak!!!
Semmi vitát nem áll szándékomban gerjeszteni, csak a véleményem írtam le.
-
Enton
addikt
válasz
Mariann294 #1315 üzenetére
Fraps 2.9.6-os nálam tökéletesen menti a képeket videókat is.
(#1313) snoopy:
Belső nézetre váltáskor azért akadhat mert az egy külön része az autónak. Akkor tölti be egyes részeit amikor átváltod a kamerát.
Elég megnézni mikor tölti a pályát, hogy milyen silány az ablakon benézve a belső, mikor meg játszol és headcam-ba vagy akkor meg működő mutatók, pilota, meg tülör is van amiben látszik minden.(#1317) polonic:
Nekem eddig nam nagyon nyerte el a tetszésemet. Furám reagál az ótó a gombokra, kormánnyal szinte lehetetlen, gamepaddal is néha már assist on-al játszom csak legyek túl rajta.
Remélem a Grid 2-őben ez a marhaság nem kerül bele, csak a drift, azt viszont jól eltalálták, mondjuk sok köze már nincs a grid-ben lévőhöz, de hajaz rá nagyon. -
polonic
félisten
Ti hogy álltok a gymkhana-val? Én már teljesen megkedveltem, elégg szórakoztató. Most már csak a medálos dolgok akasztanak ki, hogy nem sikerül mindet platinumra csinálni.
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294 #1315 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem, egyelőre.
-
snoopy
aktív tag
én tegnap az eddigi összes 3 óra játék időm alatt annyit tapasztaltam egyszer, hogy mikor beváltottam belső nézetbe, akkor elkezdett akadozni valamiért a játék, de aztán helyre is állt amint kimásztam a teljes kocsi nézetbe és vissza.
-
Barell
senior tag
Hát rövid vélemény a játékról, alig vártam de nagyot csalódtam.
Nagyon kevés Rally van benne, ami meg van is az iszonyat rövid szakaszból/szakaszokból áll és 90%-ban csak régi idők Rally verdáival lehet menni. Most kezdtem meg ugyan csak a 3. szezont de ott a 2 feloldott "háromszögből" láttam összesen 2 Rally-t ami szintén csak 90'-től lefelé szériával vihető. Nem tudom miért nem lehet választható az Open, Pro, S2000 széria mindenhol.
A Rally Cross pályák is kicsik, egyszerűek, kinézetre is, játszhatóságra is. Az egyetlen pozitív dolog a játékban számomra az a 1vs1 verseny de arra is kevés a helyszín, de az legalább van mégha az is bitang kevés.
Ez a Gymkhana meg jó móka, de nagyon hamar unalmas lesz és van hogy egy eseményen belül 3 is van. De minek?
Az FFB meg úgy maga a kormány irányítás megint nem lett eltalálva. Az 1-ben vacak volt a 2-ben teljesen korrekt majd itt megint nem a legjobb.
A látványtól sem tudom hanyatt vágni magam, pedig 32"-on megy DX11-ben 4X MSAA mellett. Lényegében ugyan az mint a 2, max az újítások miatt szebb kicsit pl.: Vízcseppes kocsi, havas/erdős pálya.
Aki azt mondta annó a 2-re hogy ő nem kér az X-games-es marhulásból az idén sem kapott mást. Nekem ugyan a 2 nagyon tetszett a mai napig játszok vele, de azért így másodszorra majdnem ugyan azt kapni, hát... Tényleg hiányzik már egy igazi Rally-s játék, de nagyon.
-
Harti
senior tag
Találtam egy ilyen összesített HOWTO-t a felmerülő problémákra, sokaknak segíthet.
Ha volt már akkor sorry!
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294 #1305 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy a motor miatt lehet ez, mert se ez, se fraps, se a steam nem tud menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged