- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Itt pedig a dirt 3 csatornája.
-
Csapoati
nagyúr
A CoD4 meg is érte a 95%-öt, amúgy én azért olvasom az újságot, mert érdekel az ő véleményük is - még ha sokat nem is adok rá.
Élveztem én már 70%-os játékot is, és másztam falra 90+-ostól. A menü speciel nekem a legeslegutolsó dolog, amit nézek, bár a Dirt 2-ben feltűnt, hogy mennyire jó a lakókocsis megoldás.
CMR2.0-ban volt osztott képernyő, gumifüstölésről nem tudok a 04-ben és a 2005-ben, pontosan mire gondolsz? -
szacsee
nagyúr
válasz
ittakary #592 üzenetére
Szerintem az újságok által leírt teszt és a saját benyomásod 3 hét múlva egész más lesz.
Lehet van közös negatív, vagy pozitív a saját és pl a GS hasábjain leírtak között, de ne egy újság mondja meg nekem, hogy a játék must have, vagy sem.Főleg a GS ne, azt csak ovisok olvassák.
A COD4 95%-ot kapott, a Black Ops pedig 90%-ot. Ennyit a GS-ről, de itt be is fejezném a konkurencia szapulását, mert valamihez Ők is értenek, de a hardver rovat olvasása közben gyakran röhögő görcsöt kapok.
Nem próbáltam még Dirt-ben és Dirt2-ben gumit füstöltetni, de ha jól kapisgálom akkor a 04-ben, vagy a 2005-ben még volt ilyen lehetőség. CMR2.0-ban pedig osztott képernyő... vagy tévednék?
Vannak visszatérő pozitív dolgok, amiket sokan fognak dícsérni. Nekem speciel a hosszú pályák okoznak szórakozást, meg majd kiderül a betonplaccon mit tudok virítani... lehet az is bejön.Strezi: Nem vagyok képben, gondolom Te jobban belelátsz a dolgok mélyére.
Az mennyire nehéz programozási művelet (igaz grafikához tartozik), hogy egy gépen pl 2 monitoron lehessen játszani az osztott képernyős módot? Sokaknak van otthon LCD TV-je és néhol rá is van kötve másodlagos kijelzőként a PC-re. Így pl 2 játékos 2 különböző kontrollerrel, 2 megjelenítőn tudná élvezni teljes pompájában a játékot... -
Csapoati
nagyúr
Huhú, én is megyek!
Egyébként a ma megjelent Gamestarban tesztelték a játékot. Kicsit lehúzós lett, 84%-ot kapott. Azt emelték ki, hogy nincs benne semmi újdonság,meg a hangulat sem jó. (
) Meg valami sík egyszerű menüről volt szó. Mindegy, engem nem tántorítanak el a megvételtől.
-
Strezi
őstag
Ha valakit érdekel szombaton (21.-e), 15:00 és 17:00 között a Mamut II-ben leszek a szökőkútnál, egy szatyor Dirt3 promóanyag társaságában
Poszter, kulcstartó, kitűző éééssss Dirt3 csokik találnak majd gazdára
D
Ha valakinek van jobb ötlete az elosztászsra, esetleg tud helyet biztosítani egy félhivatalos eseménynek keressen! Ha ez összejön, akkor esetleg tudok vinni játszható verziót is ...
-
Strezi
őstag
Ha még nem lett volna valameyik:
Behind the scenes
Interju Dirt3 es utanaHalom press link kulcsszo:
Xtreme Gaming 24/7 - DiRT 3 Battersea Explosion (Part 2: An Interview with Paul Coleman)
Driving Games Pro - DiRT 3's soundtrack the best since Vice City
GamerZines - Dirt 3 Soundtrack Revealed
Player Affinity - Dirt 3 - Not Just Dirt Anymore
Electronic Theatre - Preview DiRT 3 [Multiplayer Mode]
VVVAuto.com - Dirt 3 New Exclusive Videos -
polonic
félisten
Paul twitterén elcsíptem egy bejegyzést.
Most már biztosan lesz DLC. Írta, hogy dolgoznak rajta.És már a következő játékról is elejtett egy mondatot.
-
Enton
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #575 üzenetére
5 nap 20 óra. nem sok ez már, ezt már gugolva is kibírjuk.
(#568) ittakary:
Nekem még ez a kedvencem:
Elfogyott a sör.NAgyon nem jönnek a videók, már 2 napja szinte semmi játékmenet, dvediary, vagy bármi.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
6 nap és lehet driftelni
Ken block powa
-
Na már van VGA-m, jöhet a pre-load
-
Enton
addikt
Egy kis gumidurrogás:
-
Enton
addikt
válasz
intercooler #566 üzenetére
15 giga???
Nahogya, ennek akkor rendesen takarítanom kell. Jelenleg van vagy 3-4 giga üres helyem. -
polonic
félisten
Nyugi. Lesz valamikor pre-load. Az már mindegy, hogy mikor, a lényeg, hogy lesz. Megerősítette a hivatalos fórumon a közösségi menedzser.
-
Mukorka
addikt
Úgy látszik nem . Azt hittem az egy héttel a megjelenés előtt történik.
-
Mukorka
addikt
Na lesz ma este Pre-load?
-
Enton
addikt
Minden xininput-os kormány támogatva van, az, hogy a tied nincs a listában az nem azt jelenti, hogy nem fogod tudni használni a játékhoz.
Csak annyit hogy menu meg visszajátszást nem tudsz kormányról vezérelni és billezned vagy egerezned kell. Habár egér meg már rég nincs támogatva.
Ezért official. -
polonic
félisten
-
Enton
addikt
Itt a hivatalos Dirt 3 Soundtrack:
"Crash Tactics"
65daysofstatic"All For U"
Aceyalone & RJD2"Isolation"
Alter Bridge"The Waitress"
Atmosphere"That Golden Rule"
Biffy Clyro"What Good's a Rock Without a Roll?"
Black Spiders"Blind Faith"
Chase & Status Feat. Liam Bailey"Don't Turn The Lights On"
Chromeo"Mirrors"
Crocodiles"Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)"
Dan le sac Vs Scroobius Pip"Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)"
Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay"We Can Have It All"
Danny Bryd"Keep It Simple"
David E Sugar"Smiles All Round"
Deaf Havana"Wheels Turning"
Dinosaur Pile-Up"Are You Blind"
Drive A"Suffragette Suffragette"
Everything Everything"Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)"
Fort Knox Five"Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)"
Fort Knox Five"Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon's Trix Radio Mix)"
Fort Knox Five"Disappear Again"
FURYON"Feeling Alive"
Glamour of the Kill"Stare Into The Sun"
Grafitti6"Friendly Ghost"
Harlem"Fuse"
Hudson Mohawke"Storm 3000"
Leftfield"Cherry Moon"
Lorn"I've Got Friends"
Manchester Orchestra"Fun For Me"
Moloko"Trippin' At The Disco"
People Under the Stairs"Ghetto Burnin'"
Phonat"Ghetto Burnin' (MMMathias Mix)"
Phonat"Intimate Confessions"
Phonat"Good Times Roll Pt.2"
RJD2"Peter Piper"
Run DMC"The Wedge"
Scott Nixon"Resolution"
Scott Nixon"Listenin' To The Records On My Wall"
Skream"Demons"
South Central"New Cities (Featuring Kiki Hitomi)"
Starkey and Kiki Hitomi"Ok Luv"
Starkey"Pleasure Points"
Starkey"LHC Blues"
Tek-One"Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)"
The Gap Band"The Spirit of Jazz"
The Gaslight Anthem"T.O.R.N.A.D.O"
The Go! Team"The Answer"
UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore)"Rules Don't Stop"
We Are Scientists"Crystal Clear"
Young Guns -
Barell
senior tag
Mini-Sweet Skills
CM R4-Perfect Controll
Fiesta-Grat RunPár kis részlet.
-
goyo206
senior tag
Jóó híírek, jó híírek!
Szerencsére időben (tegnap), pontosabban idő előtt kész lettem a G27 kormány update-emmel (nem békéltem meg vele, h. nincs kézi, így kicsit átépítettük, kikerült a pedálból a kuplung, csatlakozóval korrektül kivezetve, kis kar a pedál helyére, aztán tessék, máris lesz kézifékem!!!-ha egyáltalán ez érdekel valakit! Bocsi!), így most már több videót nem is merek megnézni, mert már így is elég komoly remegésem van...
-
kovsol
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #539 üzenetére
ez nagyon drága
pedig új sapkát akarok venni majd, de ha fele ennyibe kerülne akkor talán beleférne még
Demó várható amúgy majd ?
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #539 üzenetére
Erről beszélek, nekem ennyit nem ér meg két rávarrt logó. Nehogy azt hidd, hogy azok a ruhák nem kínai meg taiwani kisgyerekek ujjai alatt készülnek pont ugyanúgy mint akármelyik másik tömeggyártott ruhadarab... Elég brutális, hogy ha rátolnának egy 0,5-es szorzót az árakra, még akkor is drágának számítanának
De ez csak szigorúan szvsz. Ha ingyen adnák, én is elfogadnám
-
válasz
Csapoati #536 üzenetére
Kérlekszépen visszakaptam a bolttól, hogy hibátlan a termék, és hogy az F3C bios van rajta, aki mindenkinek megjavított a hibát, úgyhogy nekem is jónak kell lennie
Márpedig nem az
Egyetlen pozitívum, hogy aránylag kulturált áron visszaveszik tőlem, így "csak" 4k-t buktam rajta másfél hónap alatt...Minden fronton beindítottam a VGA bizniszt, szóval csak lesz valami VGA-m egy hét múlvára
Pl ez valami elképesztően jó áron van, és 6870 szintet simán hozza játékokban egy kis tunionggal (de lehet már alapon is)
Egyetlen baj: 25-re jönne csak meg azaz egy teljes nappal később tudnék nekikezdeni a DiRT3 pályafutásomnak
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #527 üzenetére
Nekem is nagyon tetszettek ezek a Monsteres cuccok, akartam is venni valami, de amikor megláttam, hogy egy egyszerű baseball sapka 10k-nál kezdődik, akkor azért kicsit visszavettem a tempóból
Közben folyamatosan olvastam ám a topikot, és már nem bírok magammal
Kicsivel több mint egy hét van hátra már csak
Az más kérdés, hogy nincs VGA-m a játékhoz, de addig még kerítek valamit
-
bognar110
őstag
válasz
Ilyen nekem is kellene.
-
Mukorka
addikt
-
polonic
félisten
válasz
Mesélj csak, honnan van!
-
Ventur@
senior tag
De bazzz cucc
. Neked miért van és nekem miért nincs
? Nagyon állat
.
Aláírásodra reagálnék:
Tapasztalt csoki teszterre nincs szükségetek a CM-nél? Szivesen feláldozom magam
.
Valami bennfentes infó, hogy az Audi Sport Quattro S1-nek milyen zúzos lesz a hangja? Titkos hanganyag vagy valami
? Esküszöm legjobban ez az autó érdekel
.
goyo206 linkelt egy videót, na remélem lesz ilyen hangja a Quattro-nak
.
-
Mukorka
addikt
Olvastam hivatalos fórumon hogy az első dlc 242Mb lesz és 8 rally pálya lesz benne Monte Carlo Track Pack néven. Ha volt már ez az info akkor sorry.
Szerk: Most látom hogy volt. Hát ez pontosít azért, mostmár tudjuk hogy 8 pálya lesz és 262 MB
-
Bodz
nagyúr
Már nem sokat kell aludni. Az 1-2 nagyon bejött.
-
Strezi
őstag
-
intercooler
őstag
Jöhetne már
-
Enton
addikt
Az insiddesimracingosok első 15 perces videója:
Nagyon jó ez a Lancia, a belsőnézet nagyon üt, plusz még a kamera is jól van belőve.
Amit eddig lehet látni a videókon, hogy sikerült a tükörrel kibékülni és nem lowresmodeekkel dolgozik.
Az ablaktörlő meg már nem csak egy script+animáció, hanem rendesen mozog az autóval, habár gondolom nem fogunk gombot kapni most sem hozzá, hogy kedvünkre törölgessünk.(#505) Strezi:
Nagyon tetszik az FFB nekik. Idézem:
FFB is incredible. FFB.. ..awesome.Egyre jobban várom már én is jáccanék vele.
-
Enton
addikt
Szép!!!
Arróla Grides platinalemezről nincs egy teljes fotód? Így csak épp belóg a képbe és bosszant, hogy nem látszik a másik fele.
Idehaza nem is volt vékonytokos GRID, csak ez a duplapapírtokos.(#504) shteer:
Nevicceljünk már, külön csináltak töréses videót, akkor a többiben minek azt?
-
Strezi
őstag
Azok jól néznek ki, mint a "régi" videókaetták
Az én polcom most.
Tudom, szégyen de egyik sincs még kibontva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest