- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
FLATRONW #1945 üzenetére
nálad is akkor hasonló a szitu mint nálam, régebbi konfigokban ahol gtxes karit használnak ott fagy a game dx11ben pálya töltésnél, nálam q9550, p45 és gtx 580 kombó van és dirt2nél is ugyanez van meg f1nél is, az ego enginenél van vmi gáz, nem nv driver hiba, reménykedjünk hogy kijavitják mert retek idegesitö
-
BeLucZ
addikt
nektek is viszonylag lassan indul a dirt 3? vagy csak nekem tünik lassucskának az indulás sebessége? utána már jo minden, csak picit fura, bár dirt 2 se a villám indulásárol volt hires, pedig ssd van meg 4 magos proci vagy csak nálam van vmi gebasz? vagy mitől függ az indulás sebessége?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Mukorka #1453 üzenetére
Ez érdekes, nálam az esős pálya meg a night meg bármelyik jobban megy mint a nappali, gondolom én utobbinál több árnyékot meg sallangot kell számolni, mindez gtx 580assal, szerintem ott valami driveres téma lesz, ekkora különbségnek nem szabadna lennie, főleg nem a nappali javára
-
BeLucZ
addikt
Nah átraktam dx9be a játékot, mert már nem birtam elviselni hogy folyton fagy töltöképernyőknél, sok mindent nem vettem észre látványban kb egál, viszont teljesitményben 60-70 fps helyett 110-120 lett ugyanolyan beállitások mellett, jó amikor sok kocsi van a pályán akkor kevesebb, elég rendes cpu limit van akkor 4 ghz q9550el is, gpu kb 65%on fut rajtnál
és 70 fpsnél, talán ez egy pici hátrány, de amugy tök jó dx9ben is, amit észrevettem beállitásoknál hogy post processt csak mediumig engedi, shadowst csak highig és az ambient occlusion totál hiányzik is a beállítási menüből, tehát úgy néz ki hogy a dx11es fícsöröket csak az 1gpus radeon tulajok élvezhetik maradéktalanul
-
-
BeLucZ
addikt
hát nem tom kicsit reménytelen a helyzet, ha jól értelmezen akkor azoknál a felhasználóknál van a gond akik régebbi hardverkörnyezetben használnak gtx kártyát, főleg 580ast de előbb irták itt hogy 560 ti-vel is csinálja, mondjuk amit furcsállok hogy vki itt linkelt be egy i7 meg 5870 kombóval benchmarkot és 60 fps avg jött ki nekem meg 580al 65 fps, azért elég durván amdre lett fejlesztve
, de annyi baj legyen
másik: nem tudok betelni a játék látványával dx11ben, vmi über brutál szép, szinte fotorealisztikus részek is vannak benne, pl a replay picit távolabbrol olyan mintha tvből néznék valami rally visszajátszást igazit, irányitás is odabasz, közepes szinttől kezdve már kezd izgi lenni, de pron kurva nehéz és egyben jó is, a játék a dirt1 hangulatát meg versenyeit ötvözi a dirt2 tovább tupirozott grafikájával és néhány elemével, én legalább is ezt vettem észre
-
BeLucZ
addikt
hát akkor vagy az nvidia kártyákat nem szereti az ego engine dx11es variánsa, vagy az nvn belül a fermi családot nem komálja, de érdekes módon az összes többi játékkal semmi gondom nincs ha virágbolti ha nem, csak a dirt 2 és most dirt 3is, és retek bosszantó mert egy iszonyat jó game, azon kevesek egyike amivel szivesen eljátszom a mai napig és erre szar, attol hogy amdre van fejlesztve a játék nem zárja ki annak a lehetőségét hogy nvn is hibátlanul fusson, ugy emléxem a dragon age 2re is jött a javitás, igaz kicsit sokat kellett rá várni de jött, nem hiszem el hogy az ego engine hibáját nem lehetne driveresen javitani szerintem egyszerűen csak leszarják, egyszerűbb azt mondani hogy nem náluk van a gond
(#1239) apollo12: alt+enter
-
BeLucZ
addikt
Köszi szépen Abu a fórumot, látom itt jó pár ember írja hogy crashel a game, de detto ugyanaz a séma mint a dirt2ben, menü töltéseknél fagyogat ki, csak azt hittem a 3ik részben kijaviták ezt! szal az nv azt állitja hogy nem ő a hibás? vagy csak cseszik megcsinálni? de ha nem ő hibás akkor a fejlesztők mér nem javitják ki? de lehet hogy az a baj hogy p45 chipset alatt dolgozik a vga? lehet a p45el van baj, lehet i7es systemmel nem lehet gond de hát akkkor is nonszensz hogy csak gtx 580akkal szarakodik a game amivel elvileg a legjobban megy!
anno azt hittem hogy driver hiba, direkt ezért felpakoltam a 275.27 bétát , hátha de semmi változás, anno a dirt2-re ráraktam az utolag kijött 1.1 patchet is, hátha, de ugyanugy fagyogat az a szarmás: minek vegyem meg? eredeti játékkal is ugyanugy szar lenne, téphetném a hajamat és ezért még fizessek 8 ezret? nagyon szivesen megvenném ha tökéletesen futna
(#1235) klinga80: neked is gtx 580ad és ugyanez a hiba jelenség mint nálam? az szép, látom akkor nem csak egyedül vagyok, meg ez most milyen megoldás hogy rakjam át dx9be?
végülis azért van csúcskategóriás dx11es kártyánk nem?
emléxem anno az 580 topikban is az volt a reakcio hogy biztos azért mert virágbolti, kérlek szépen nem, mert 5850es vigan futott a virágbolti is -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Egy olyan speciális problémáról szeretnék Nektek írni, ami miatt már biztosan képződött pár ősz hajszálam, enyhén ironikus, hogy a Dirt sorozat a kedvencem és pont ez a játék szarakodik velem! A lényeg hogy a játék dx11 módban random kidobál exe leállt hibával, azaz befagy a game, ezt csinálta már a dirt 2-nél is folyton, azt hittem dirt 3 ban nem lesz ilyen gond, de úgy látszik itt sem úszom! És a vicc hogy nvidia karival van a gond kivételesen!
GTX 580assal tolom, dirt2nél és ennél is dx11ben kidobál a töltőmenüknél, mikor mondjuk kezdenék egy versenyt és tölt akkor megáll a kép minden és ctrl alt del segit csak, kidobál mindig hibával, legfrisebb nv drivert használom a 275.27es bétát, probáltam már 266.58al is meg az összes létező 580ashoz kiadott driverrel, mindnél fenn áll a probléma!
lehet jönni azzal hogy virágbolti version, de tuti hogy nem az a baj, mert dirt2t régebben probáltam 5850essel is, rengeteget nyüstöltem és sosem volt gond a játék futásával, ergo kizárt hogy annak a hibája lenne, tehát a kérdés nem warez specifikus, hanem valami engine hiba beli sajátosság lehet vszinüleg driver bug vagy gyengeség lehet, vagy az ego engine nincs kibékülve az 580assal, fogalmam nincs mi lehet ez de rohadt idegesítő, mindent probáltam már, amilyen fanatikus vagyok volt hogy rendszert raktam ezért ujra, virusirtót kilőttem, kedvenc ek közé raktam a gamet, mindent probáltam az égatta világon!
dirt 2nél dx9 módba raktam a játékot és lám tökéletesen futott játék, de hát nem azért van 130ezres dx11es vgam hogy dx9be szenvedjek a pazar dx11es látvány helyett, amiért nem tudják normálisan megirni a játékot vagy a drivert a játékhoz vagy nem tom! kell lennie megoldásnak, több külföldi forumon is olvastam gtx 580as tulajok panaszát az ego engine játékokra hogy DX11 módbna kidobálja őket a játék folyton a betöltéseknél( lásd f1 2010 is), lehetséges hogy games for windows live program okozza? mert elvileg akkor ment, de hát letöltöttem a legfrisebb versiont is már meg minden probáltam, lehetséges hogy a mentéshez van köze, egyszer jó egyszer nem, de tuti mindig benyalizok egy fagyást :Skérlek valami okos emberke segítsen nekem mert nagyon bosszantó a dolog hogy nem lehet gond nélkül letolni többet a játékkal fagyás nélkül :S
más: amin meglepődtem hogy nv driverben már van profilja a játéknak pedig full friss,a játék álomszép, dirt 2nél sztem kicsit szebb, viszont az igénye durván megnövekedett kb 35%al méréseim szerint, 1920x1200 8x msaa minden maxon ultrán amit lehet van hogy becsuszik 60 fps alá is(57 volt a min amit mértem de soxor 70-80 is van), de a játék szépen fut folyamatos, gyönyörü hangok irányitás a helyén van szerintem, zene is jó, nekem bejön a hangulata, csak ezek a bosszantó dx11 loading crashek ne lennének :SSSSSS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged