Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mariann294

őstag

Sziasztok!
    Egy elég érdekes dolgot fedeztem fel, remélem nemcsak nálam van ez.Szóval amikor a kocsival ütközök akkor olyan lesz a kép mint Enton-nál, de nekem csak ütközéskor.
    Az autók fényszórója is olyan lilás szinű, meg kicsit az ég is.

Próbáltam FRAPS-al képet késziteni a játékból, de mindegyik ilyen:
    (Nem igy néz ki, hanem teljesen normálisan, mégis ilyen képet produkál a FRAPS)

1. kép
    2. kép
    3. kép

Na ez mi a fenétől lehet?Van egy kis előzmény is, elmondom hátha segit.Szóval amikor először inditottam a játékot kis felbontásban kezdte ezért rögtön beállitottam nagyobb felbontásra és elkezdtem high-ra tolni a dolgokat.Lefagyott majd újra elinditottam, és nem láttam semmit csak a hátteret (fekete és világos ill. sötét zöld csikkal volt körülvéve) az elején világos zölden kiirta hogy press enter to start vagy valami ilyesmi aztán a porfilnevem is olvasható volt leentereztem na onnantól kezde csak a hátteret láttam (amit előbb emlitettem) meg azt hogy magyaráz.Kitöröltem azt a fájlt ami a beállitásokat tárolta és újra belőttem a grafikát mostmár ugyan szép minden csak képet nemtudok csinálni, meg zavar ez a lilaság is.Driver a legfrissebb, minden más játék jól működik.Ötlet? :F

Új hozzászólás Aktív témák