Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KisDre

senior tag

válasz k3nnny #5167 üzenetére

Hello
    Nekem ugyan nem HP-val, de ha a HP-ban amit kinéztél wacom penabled toll technológia van akkor talán hasznos lehet a tapasztalatom.

Én nekem Asus Vivotab 8 Note -am volt illetve jelenleg is egy Lenovo Thinkpad Helix (1. gen) -ről írok. Mindkettő Wacom Penabled technológiájú, s habár előbbi modernebb némileg elvileg és toll technológiában is 1024 nyomáskülönbséget tudott megkülönböztet nem csak 256-ot mint ahogy azt a Helix elvileg, a valóság az hogy a Helix fél laptop fél tablet lévén jóval tartósabb és a Vivotab gyári tolla baromi kényelmetlen volt, a Helixé viszont teljesen jó.és nem éreztem a különbséget hogy egyik 256 a másik 1024. A Vivotab tolla hamar meg is adta magát.

Összevetve a Helix-et a sima Wacom Bamboo P&T (2.gen) már érdekesebb a dolog. Talán a legfurább hogy nem érzem igazán az előnyét a Helixnek, lehet a 12"-os képernyő méret teszi míg a nagygépnél a Bamboo egy 23"-os monitorral van párosítva. Na most ha jól tudom a HP Elitebook nagyobb méret. De ha ettől eltekintek, a felület még a szembe tűnő különbség. Furán hangozhat de valahogy a Helix képernyő "üvegén" kevésbé érzek visszacsatolást mint a Bamboo-val. Ugye ezek a rajztáblák enyhén érdes felületűek, és a hiányuk csak akkor tűnik fel ha az ember kipróbál mást is.

Összegezve, HA kitudod próbálni és van esetleg összehasonlítási alapod is, akkor ajánlható egy tollas HP Elitebook. A pontossággal ha Wacom enabled-ről van szó nem hiszem hogy gond lesz.

Új hozzászólás Aktív témák