- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Elnézést, hogy egy jó darabig nem voltam itt, de az az igazság, hogy nagyon sok tornyosult a fejem felett és éjfélkor már csak az ágyig jutottam
Viszont, aki digitális rajztáblát használ, annak figyelmébe ajánlom, hogy megjelent az új Painter 12 a Coreltől, ami kifejezetten rajzolásra készült. A gyártó oldaláról már le is lehet tölteni próbaváltozatban, diákváltozat is lesz belőle....
A letöltéshez az elérési link: http://www.corel.com/servlet/Satellite/eu/en/Product/1208716842481#tabview=tab7 [link]Telepítést után a program indításakor majd egy Corel fiókot kér, ha ilyen még nincs, akkor egy egyszerű regisztrációt kell csak csinálni, aki nem beszél angolul, vagy nem érti, mi van ott, az nyugodtan dobjon nekem egy privit és küldünk egy fiókbelépést neki.
Az előző verziókhoz képest jelentősen fejlődött, a rajzeszközök jobban összeszedettek, mi már próbáltuk Intuos4-gyel is és meg kell mondanom, tényleg szuper
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- Vírusirtó topic
- SkyShowtime
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest