- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
kiskornel #44589 üzenetére
Köszi a kritikát. Először is van jó állványom, hiszen az éjszakai képeket arról készítettem, és ha állványra teszem a gépet, akkor az ISO értéket is azonnal fix 100-ra állítom, amit egyébként is megteszek mindíg, ha elég sok a fény, és csak akkor emelem, ha a zársebesség a reciprok szabály szerinti minimum alá csökkenne.
Az objektívről annyit, hogy az összes kép egy 17-85-ös objektívvel készült, kb a 17-35-ös tartományban. Sajnos 17mm-en eléggé vacak az objektív képe, ami főleg nappal nagyon zavaró, így a 24mm amit a leginkább használni tudok, és használtam is legtöbbször.
A komponálásról: Igen, érzem én is, hogy a komponálással javíthatnék a képeken, köszönöm, hogy ezt te is észrevetted. Ebben a témában elég sokat olvasgattam, többször átrágtam magam Scott Kelby könyvein és próbáltam az abban leírtakat követni, de .... szóval ennyi jött ki belőlem. Lehet, hogy egy tapasztalt fotósnak kellene a hóna alá venni egy kicsit, hogy irányítson, rávezessen a helyes komponálás mikéntjére?
Szóval köszi a kritikát, de olyan is jöhetne, hogy egy-egy képen mit kellett volna másképp csinálnom, hogy érdekesebb legyen.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged