Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
válasz
bigmasterg #50004 üzenetére
Ez így van, nullázódni fogunk.
-
válasz
mefistofeles #49980 üzenetére
Tele van a júúútúúúb ilyen talpalókkal... ha nem akarsz annyi pénzt kiadni érte.
-
válasz
forceberg #49900 üzenetére
Remek lett!
(#49902) spanyoll
Nekem nagyon nem... tele van lila elszíneződéssel... azt legalább el kellett volna tüntetned.(#49903) kiskornel
Szerintem is jó!(#49904) m3ss
Így összességében jók, talán némelyikre egy kicsit több mélységélesség elkellene.[ Szerkesztve ]
-
Peronőrt meg kell kérdezni... elviekben az is "magán" terület, hiszen a peronon már csak jeggyel rendelkezők tartózkodhatnak elviekben... a várakozók meg a váróteremben... és nem a peronon.
Jó reklám lett Tamásnak, mondjuk mindettől függetlenül alapvetően ügyesen csinálja!
[ Szerkesztve ]
-
-
Ételfotóban két tábor van szerintem, de majd megcáfol a Sanyi!
Sanyi hol vagy Sanyiii!!
WS lehetőség! Vannak akik a lehető legkisebb mélységélességgel fotózzák és vannak akik nagyon nagy mélységélességgel. Én itt jóval nagyobb dof-ot lőttem volna... alapvetően. A tányéron lévő ételnek élesnek kellene lennie, az elejétől a végéig. A citrom jó mosottan a háttérben.
Nekem hiányzik a szalvéta, meg zavar, hogy fent nagyon világos a háttér, az előtér, ehhez képest pedig kicsit fényerőtlen. -
-
válasz
Santiagain #49739 üzenetére
Neked is van ennyi otthon?
Ebből az látszik, hogy munkára mit szeretnek használni.
-
Ámerikában így készítenek filmet az autókról... 120 gép, 5 notival vezérelve... canon-ok mielőtt valaki azt hinné, erre lehet nikont használni.
-
válasz
Peethy #49683 üzenetére
Nem lesz mindenhol kitáblázva, mert akkor lépten-nyomon, táblákkal lenne tele az egész világ. Egyértelműen nem csinálsz ilyet... plázákban sem, semmilyen cégnél... vállalkozás telephelyén, ipari telepeken... szerintem ez nem kérdés.
Ennek ellenére van mikor én is rászaladtam... lsd. egyik bejegyzés a szalmabálás történet...
-
(#49680) forceberg, (#49681) Peethy
Rá lehet lelni erre, hogy engedélyköteles, de mivel mi járunk mindenfele fotózni, ezért bejelentkezünk előre... fizetős munkánál pofára esni azon, hogy odamész valahova és elzavarnak... nem túl szerencsés.
Így ezt is kinyomoztuk, és még sok-sok ilyen van.
Az meg, hogy azok akiket úgy sem tudnak megbüntetni (kéregető, ordítozó, részegen fetrengő)... nem piszkálják... hát ez már csak ilyen.
Vélhetően azt sem lincselik meg aki mobillal, vagy nem üzleti célból csinál pár képet, kivéve ha bkv ellenes, lejáratós szándékból készíti a képét... -
válasz
Peethy #49619 üzenetére
Én kiszedném a táblákat, meg a csóka fejét is.
Az arcon egy kicsit lágyítanék, mert látszik túlságosan pöttyös messziről ránézve is.
Így olvasva nekem is dől, jobbra lejt.Reggel a legjobb, "saját magaddal" beszélgetni!
Egy kérdés csak, miért panorámában erőlteted? Miért nem csak egy kép, és vágod? Egy átlag méretű könyvbe elég lesz az a képfelbontás is, és időt és energiát spórolsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kiskornel #49617 üzenetére
Furcsa volt az idei ősz... sokáig nem történt semmi a falevelekkel, és múlt héten láttam először, azokat a szép őszi színeket... bordó, sárga... és ahogy mondod, a héten már, a zöme lehullott... az előbb voltam kint a teraszon, és csak azt hallom, hogy csomókban potyognak a falevelek a diófákról...
-
válasz
kiskornel #49601 üzenetére
Mert mért?
Sokat változott, ezt mi is látjuk, kell az idő hozzá... jó pár száz órát eltöltöttünk idén retusálással(#49602) Chapel
Pont az a lényeg, hogy aránylag homogén kell legyen, utálom a nagyon cirádás, mindenféle mintás háttereket, amúgy miért a fekete képnél is van fény... csak nagyon kevés. -
válasz
Real_Necro #49599 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #49597 üzenetére
Mert nem dolgozol késő éjszaka, mikor nagyon jól jönnek a minél sötétebb tónusok.
Depressziós? Akkor pont Neked való lesz a murder kiállítás.
-
-
(#49577) kiskornel
A csónakos az Nekem bejön!A többi is jó, de a kerítés és az "ipari" épületek annyira nekem nem jönnek be.
(#49582) Sir Riccio
Jók lettek! -
-
Feszültséget kelt a képen, hogy a teste balra néz, fejét pedig jobbra fordítja. Ráadásul a nagyobb részt a teste tölti ki, ami kifelé néz a képből. Nekem sok az alja, és sok a teteje, ki lehetne használni azt az alsó kis átlós vonalat, hogy vezesse a szemet, ne csak ott legyen. (de nem feltétlenül szerencsés... az sem)
-
válasz
Karima #49530 üzenetére
Mindkét váz kap egy google +1 et, és nem a szám növekszik, csak a vonal mögötte.
Szóval ha valaki keres jó állapotú 5dII vázat, akkor lesz két eladó, természetesen, szenzoruk tisztítva lesz és friss expószám infóval, legkésőbb tavasszal, ebből az egyik még garanciális jövő májusig. -
válasz
Santiagain #49506 üzenetére
Ilyen egy jópofa nagylátó, ha ideális szöget találsz neki.
A logo az marketing, sosem a fotó része. -
(#49502) Chapel, (#49503) TayRol, (#49505) Throme
Köszönöm.Ezt még kora tavasszal képeltem kabátos időben, egy helyszíni bejáráskor, azóta csak csücsült egyik katalógusomban.
Azért szolid, mert nincs rajta ember... és nem esküvős, kisebb az esélye, hogy lopják referenciának.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
kiskornel #49498 üzenetére
Nálam annyira nem jönbe a régi film hatás, az az igazi szemcsézett móka... az 1D-knek van szép szemcsézettsége... de azt sem komálom, csak nagyon kevés képen. Ez van beltérben nehéz olyan stílust megcsinálni, aminek a napfény az egyik alappillére.
Azt amúgy még senki nem mondta, hogy ne ugrabugrizz a sátorral, mert semmi nem megy a közeledbe?
-
-
-
Nekem van raynoxom, egy egész szett (3 lencse, 6x, 12x, 24x), közgyűrű nuku.
FF-en 70-200-al és 2x extenderrel tolom a képeket... a nemrég linkelt pókosakat pl... ezzel készítettem.(#49432) m3ss
Én minél hosszabbat néznék pedig... 150-es 180-as... meghálálja![ Szerkesztve ]
-
válasz
Balinov #49410 üzenetére
Idő kérdése... de télen sem lesz nagyon rá időm, mert más terveim vannak.
Itt van pl. pár, ezek szerintem voltak, de ezerévesek:
Miért én kértem meg, hogy jöjjenek be a lakásba, meg rohanjanak a fűnyíró elől? A minimum, hogy pózolniuk kell egy-két kép erejéig... szerintem ennyit elvárhatok, vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Látom érzékenyen érint... relax vasárnap este van.
Én nem feszegetek fel semmit... és nem is szórok el üvegeket.... meg hordom ki a szemetemet a természetbe. Szerintem amúgy sem a túrázók teszik ezt... legalább is aki a szó szoros értelmében túrázó, az imádja a természetet, és elég messze áll tőle az ilyen jellegű tevékenység. -
válasz
Sir Riccio #49325 üzenetére
"Az első fordulóban a szavazatok, lájkok száma alapján mind a négy kategóriából tíz kép jut tovább."
-
válasz
Sir Riccio #49320 üzenetére
Lájkoltass keményen, mert nem jutsz be az első 10-be... értelme nincs már pár nappal beadás előtt erre regisztrálni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- További aktív témák...