- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Aktív témák
-
polika
senior tag
Azzal is szoktam néha kattingatni bár elég kevés időm van a fényképezésre mostanában.
Pár mamiyás kép: szotyi, fortepan 100-as próbakép, Neszebár.
Egyébként meg bulgáriában is fotóztam vele de a fuji laborban úgy elkúrták az előhívást (5 roll) hogy soha többé nem megyek hozzájuk, volt olyan kocka amin 1 centis éles mély karc volt, az ok hogy beszárítási hibás csupa ujjlenyomat de 5 rollból 4-nl az utolsó kockát félbevágták, összevissza karcolták, több negám sávosan fényt is kapott, szerintem valami kapitális balfék volt a gépnél aki sosem látott még rollfilmet és nem bírta befűzni az orsóba. A legszarabb az hogy amikor bevittem direkt azért vittem csak mert fuji realara fotóztam és hogy biztos jobb lesz ha fuji vegyszerekkl stb, megkérdeztem hogy tudják e a roll-t is előhívni stb megnyugtattak hogy profik meg hogy nem gond, aztán meg széttkúrták a negákat.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest