Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
"Ez megintcsak nem indokolja, hogy miért kellett az ÚJ személyi bevezetése után 5 évvel még ÚJABB személyit elkezdeni terjeszteni."
A választ nyilván nem tudom, csak a következőt:
2020-ban sikerült komoly ellenállást leküzdve kierőszakolnom a rendszerből egy elektronikus aláírásos személyit. A két év elteltével meg akartam újíttatni a tanúsítványt rajta, de ez csak új fotóval, az igazolvány cseréjével volt lehetséges. Megkérdeztem az ügyintézőt, hogy ezt most akkor mégis miért. Forgatta egy kicsit a szemét, és visszafogottabb hangerővel azt mondta, hogy azért, mert új szolgáltató áll az aláírási szolgáltatás mödött, és a rendszere nem kompatibilis a 2021 előtt kiadott megoldással.
MaCS
-
rednifegnar
senior tag
"Az egy izgalmas kérdés lehet, hogy vajon mi történik akkor, hogyha megtalálják egy olyan helyszínen az ujjlenyomatodat, amelynek adott időpontban a közelében sem jártál? Így akár rád verhetnek egy életfogytiglant is, függetlenül attól, hogy közöd nincs az egészhez?"
Ne mar, meg a feltetelzes is serto, ezt hogy gondolhattad komolyan?
Udv: Kaiser Ede
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Ulefone Armor 33 Pro
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest