- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz rednifegnar #693 üzenetére
Lehet, hogy túl távolinak tűnik a 2028, de a realitásokat ismerve egyáltalán nem irreális. Annyi benne a csapda, hogy a túl hosszú határidők a végtelenbe vesznek, ezért érdemes közbenső figyelmeztető állomásokat beiktatni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
asdf_
veterán
válasz rednifegnar #693 üzenetére
Ezek hülyék *facepalm*
-
cocka
veterán
válasz rednifegnar #683 üzenetére
Hülyeség. Az Őpostájuk egy webes szolgáltatás, amibe emaillel is be lehet jelentkezni. Az elektronikus feladást meg inkább hagyjuk, amikor egyszer akartam ilyet egy fél óráig ment a matek, hogy mit és hogy meg üzletvezetőt hívtak. És akkor még nem volt olcsóbb, most nem tudom mi változott azóta. De amikor lebeszél az alkalmazott róla, mondván nekik az sokkal több adminisztráció. Mondom jó, akkor maradunk a papíralapnál. Inkább fizetek egy kicsivel többet egy levélfeladáskor, csak skippeljük már a 30 perces pöcsölést, mert nem értenek hozzá. Úgy mond én voltam az első, aki ilyet kért. Utána még poénkodott a csaj, hogy nem akarok máskor is jönni, hogy "rajtam" gyakoroljon. Haláli viccei vannak.
-
asdf_
veterán
válasz rednifegnar #683 üzenetére
Afaik évek óta nincs már tovább nyitva a posta az utolsó adóbevallási napon.
-
válasz rednifegnar #576 üzenetére
Minek kell két telefonra?
Egyikre DÁP másikra Google Authenticator. . egyszerűbb. -
aktív tag
válasz rednifegnar #576 üzenetére
Ha jól emlékszem, valaki korábban írta, hogy a Kormányablakos regisztrációhoz lehet vinni több telefont is, tehát nem a DÁP appot mozgatod, hanem mindkét telefont egyszerre tudod regisztrálni. Mármint egy alkalommal elég bevinni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest