Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Most szereltek be a Digis HG8147X6 routert. Szeretnék belépni a 192.168.100.1 ipvel, viszont beirom a router hátoldalán található alapértelmezett felhasználót és jelszót, de nem enged be. Már egy órája próbálkozom. Mit rontottam el?
-
Stylerr
addikt
válasz Stylerr #107656 üzenetére
Reseteltem, aztán beengedett az alap jelszóval, azonban hiába változtattam meg a router jelszavát, most megint nem enged be semmivel, se a hátoldalon lévővel, se az én általam beírttal. Ez mi? Valaki látott már ilyet?
Elég sok routerrel volt dolgom, de ilyen hányadékot még nem láttam. -
Stylerr
addikt
válasz hiddenroth #107664 üzenetére
Mindet próbáltam, egyik sem jó.
Van esetleg erre valakinek megoldása, vagy csak a router csere jöhet szóba?
-
Stylerr
addikt
Mielőtt saját jelszót adtam neki akkor se engedett be. Ügyfélszolgalattal telefonon reseteltuk, aztán pár percig jó volt. Utána megint nem engedett be. Reset, beengedett, új jelszó állítás, majd ismét nem enged be. Legalább a Wi-Fit be tudtam állítani, szóval elengedtem a belépés dolgot, de azért elég felháborító.
-
Stylerr
addikt
válasz hiddenroth #107720 üzenetére
Na lehet én is többször leresetelem a routert, hátha megoldja a problémát.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Hiddenroth kolléga korábbi tanácsa alapján 3-szor reseteltem én is az 1 hete Digi által telepített hg8147x6 routerem.
Ugye sokan írtátok, hogy nem tudtok belépni a routerbe a hátoldalon feltüntetett felhasználónév-jelszó párossal. Az első két reset után csak percekre engedett be, utána kidobott és nem tudtam megint belépni.
A harmadik reset után viszont sikerült mindent beállítanom, és azóta beenged az eszköz bármikor.Javaslom ti is próbálkozzatok meg ezzel!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
1000-es új DIGI internet lett bekötve, Huawei hg8147x6 routerrel.
A belépéssel is megszenvedtem, de az végül 3 reset után sikert.
Most viszont olyan problémám van, hogy 1-2%-s packet lossom van.
Más tapasztalt ilyet? Ha igen mi volt a megoldás? Router csere? -
Stylerr
addikt
válasz 4Grider #108289 üzenetére
LAN természetesen. Megy róla 2 tv (tv kártya, koax) illetve kábelen csak az Xbox és 2 telefon Wi-Fin.
Konkrétan Fifa közben éreztem, hogy valami nem kerek, ezt követően rámértem az Xbox gyári internet stabilitás tesztelőjével, ami írta a packet losst. Ekkora nem volt Wi-Fi-n készülék sem, tehát kb mondhatni 0 terhelés mellett volt ez. -
Stylerr
addikt
Az okozhat gondot/packet losst, ha a hg8147x6 routerbe bele van dugva egy tp-link is, ami a ház másik végébe szór Wi-Fit?
A hg8147x6 nincs bridge módban, mert én a ház ezen végén ezt használom. -
Stylerr
addikt
Csináltam egy új tesztet, pingeltem a bixet. Itt 0 packet loss, viszont Xboxon a konzolon a beépített internet teszttel 1% packet losst ír. (Ugyanaz az utp kábel van használatban a laptopon és a konzolon is.)
Íme a bix ping eredménye. A leírtakból és ebből a képből ti mit állapítotok meg?[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz 4Grider #108376 üzenetére
Nem tudok boxon bixet pingelni, viszont ingame is érzem azt az 1-1 packet losst. (Fifa, Fortnite, Warzone esetében is) Tehát valós a loss.
Ha esetleg bridge módba raknám át a routert, majd kötnék utána egy ASUS RT-AX55 routert, akkor ez megszűnhet?
Elnézést, ha butaság amit kérdezek, de nagyon zavaró ez számomra, és úgy gondolom itt értő és segítő közösség van.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest