Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz Stylerr #107656 üzenetére
Reseteltem, aztán beengedett az alap jelszóval, azonban hiába változtattam meg a router jelszavát, most megint nem enged be semmivel, se a hátoldalon lévővel, se az én általam beírttal. Ez mi? Valaki látott már ilyet?
Elég sok routerrel volt dolgom, de ilyen hányadékot még nem láttam. -
Borisz76
veterán
válasz Stylerr #107661 üzenetére
Igen, találkoztam már ilyennel.
Nálam a 3. eszköz volt ilyen....
A szerelő berakta, bekapcsolta, belépett a menübe.
Akkor ott az első amit tett, hogy megváltoztatta a jelszót.
Restart és nem tudott belépni....
Cserélték és azóta is megy egy régebbi , 2 részből álló szett.
Tehát nálam a 4. készülék hozta el a STABIL működést.A legjobb ha stabilan megy az ONT....akkor átrakatni BRIDGE módba és egy normális , saját routert hadrendbe állítani.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
cof
veterán
válasz Stylerr #107672 üzenetére
Nem az eszköz hibás, hanem ilyen a szoftver ami rajta van. Nem a gyári hanem digis. Most erre újra kéne tenni a digis szoftvert mert kiakadt. Csak az ügyfélszolgálat lát rá távolról, de nekik más jogosultságai vannak.
Amúgy sok ilyen eszköznél még az a gond, hogy nem látják egymást a gépek, nas, laptop stb... a belső hálózaton mert ez is korlátozva van. Szóval a saját router elengedhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Trailbreaker
csendes tag
válasz Stylerr #107661 üzenetére
Most leteszteltem az én Huawei HG8147X6 ONT-m jelszó ügyileg és simán megtudom változtatni, illetve ha le resetelem akkor is be enged a gyári felhasználó névvel (root) meg a jelszóval és újra betudom állítani a saját jelszavamat illetve kilépés után újra betudok lépni.
DigiNet 1000 + Asus GT-AX6000 router
-
Borisz76
veterán
válasz Stylerr #107688 üzenetére
Hibásak ezek mind. ( Na jó....talán nem mind )
Nálam mikor kint volt a szerelő csak annyit mondott, hogy kb 20 db hibás van most is az autójában....nem lehet resetelni vagy ha lehet is , akkor sem engedi be a menübe stb...
Cseréltetni kell....addig amíg nem kapsz egy stabilan működő példányt. Na akkor azt kell Bridge-be rakatni és egy saját routerre bízni a hálózatot.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
adika4444
addikt
válasz Stylerr #108351 üzenetére
Nem. Sem router sem switch módban.
#108354dchard
Nem az első és nem is az utolsó problémás Fiberhome user. Igaz, log nem rémlik korábbi esetekből,de MikroTik, ASUS routerekkel is megvolt ugyanez az anomália, szóval a szerelőket sem értem teljesen, miért ragaszkodnak hozzá, hogy ez a vacak menjen az user-nél. Az biztos - ahogy írod is -, hogy a log alapján a DIGI kezdeményezi a bontást, ebből azért levághatná a szolgáltató, hogy nem felhasználó oldali a gond, bármennyire is szeretnek a saját eszközre mutogatni mint problémaforrás.üdv, adika4444
-
Dragon3000
veterán
válasz Stylerr #108400 üzenetére
De a játékok esetében gondolom külföldi szerverekre csatlakozol, warzone esetében biztos. Ezzel a digi nem fog foglalkozni, mert ha jól emlékszem 1-2 éve az ászf-be is belekerült, hogy 100ms ping és pár % packetloss megengedett a net esetében Ezek mellett országon belül nincs gondod, csak országon kívül, amivel eleve nem szoktak foglalkozni a szolgáltatók, mert országon belül garantálják az értékeket.
Bridge módot kipróbálnám, ha még nincs meg a router, akkor a nélkül, feltéve ha pppoe kapcsolatot lehet beállítani az xboxon.
Illetve ha vannak ismert játék szerver ip-k, akkor azt is pingelheted pc-ről, hogy akkor mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest