Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
A plusz kábel az optika amit behúztak,a régit is ott hagyták.
Eddig nem szakadt,1-2 hónapja kezdte,de valamikor 10 percen belül 2x szakad,aztán bírja 1-2 órát,nem logikus,olyan csatornán van ami nem túlterhelt.
Régebben Tp-link 3600 router volt,mondjuk ott is elment,de csak ritkán.
TeeJay: Nem is emlékszem,hogy lehet usára tenni,mondjuk ez huawei,nem zte. -
TIT
veterán
Sajna nem vettem észre ill.nem jöttem rá,hogy 1 kábel hiányzik,aki másnap jött helyrehozni a hibájukat ő is nézte,aztán jöttem rá.
TeeJay: Mondjuk azért mert mi van ha másik szolgot válto?+ semmi köze hozzá,nem az ő kábele volt,ezaz amikor románok jönnek,isminél ott hagytak mindent,az utp-t is kihúzhatta volna ilyen alapon. -
TIT
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Honnan veszed,hogy nincs tv-m?
6500.-kb volt eddig nuku teló,mert nem kell a vonalasuk,nem az őskorban élünk és nomadikus nincs.
Milyen 1000 éves?
Ez van a neten most és 1 hete fizettem be,az nagyon régen volt tényleg és a csávó is 6200-őt mondott.
Nem kéne a másikat hülyének nézni. -
TIT
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Hát a 3100.- nem olcsóbb a 2935-nél.
janakbacsi: detto,hol 500 hol 900 instabil az egész,fttb jobb volt,az alkalmazással meg 200-al kevesebbet mér.
Nekem a phenomIIX4 925 is kihajtotta a gigabitet.
MikaVejneGI: Persze,hogy csúny a kábelezés mert amatőrök jönnek,hozzánk is 2 román jött,franc tudja miért,a dagadt eltörte kábelt behúzás uán,lehetett mindent újrakezdeni,az ajtónál a csatornát nem merte levenni és a szélére rögzítette persze 2m-es távolságba,nagyon szép lett.
Aztán 1 órát még lehetett takarítani utánuk.
Netet is úgy kellett külön belőni,tv detto,vissza is kellett jönni mert a tv szellemképes volt. -
TIT
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Márhogy a diginél,mert én biztos nem,eleve kábeldzsumbuj lett és kihúzta a régi koaxot,csak tudnám milyen jogon,bezzeg a gép mögé bevágott 3 m potyakábelt és ftth-n csak 500 jön,fttb-n meg jött a giga+1 doboz ami megy éjjel nappal potyára.
A díjak meg feljebb mentek,lejjebb helyett.
Mondjuk ismi fizetett 3100-et a 100-ért én meg 2935-őt a gigáért. -
TIT
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
De akkor mégis értek hozzá,tudom,hogy a komolyabbakon lehet.
Amúgy nem az én routerem volt nyugi,én maximalista vagyok.
Te se írtad,hogy valamelyiken nem lehet,akkor ez is csak felülestes volt mint az enyém,vagyis lehetett volna még ragozni. -
TIT
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mihez nem értek,hogy egy felh.nevet vagy jelszót beírjak?Mondom nem most kezdtem,a tp-linknél megy,milyen asus routeren írtad be mert biztos nem az N-10-esen,mert azon nem lehet.
Hát érdekes eddig a digi és mindegyik szolg.bekapcsoltatta a gépet és beállította,megnézte van-e net,de ahogy látom más is ragaszkodik hozzá.
Volt akinek 2 napig nem volt emiatt.
Azért egy lan kábelt még be tudok dugni,más nem biztos.
A géphez nincs köze de a moncsi előtt farigcsált,hogy majdnem pofán csapta. -
TIT
veterán
válasz
qnadam
üzenetére
Miből gondolod,hogy nem vagyok tisztában?
De,nem ma kezdtem tudom mi az az ssid,csak a broadcasttal nem találkoztam eddig de nagy difi nem lehet és ha az ssid-t letiltom attól még tudok csatlakozni rá,mivel tudom miaz,eddig is ment a tp-linkel,csak ez a szutyok huawei nem képes rá,mert akkor már wifit se ad ha kinyomom.
Nem akarok bridge mődot mer nincs annyi konnektorom és meg akarom nézni ez mit tud,de nem sokat ahogy látom.
Ja és nem a kérdésre válaszoltál.
Ja és azért mert nem tudom mi az ssid attól még fw-t tudok frissíteni mert 2 különálló dolog,ja és nincs fw rá,úgyhogy nem kell frissíteni. -
TIT
veterán
Most kötötték be ezt az istenverése ftth-t,persze amikor bevolt húzva szekrény mögé minden,közölték,hogy eltört a kábel az ajtünál úgyhogy minden mehet elölről.
Mindegy azt látom,hogy a huawei hg8143a5-nél nem lehet változtatni felhasználó nevet csak jelszót?Mint a gagyi asus routereknél.
A wlan meg nem világít csak ha az ssid be van kapcsolva mind2 helyen.(ssid,broadcast ssid)
Mi ez a broadcast ssid?
1 óra szenvedés után rájöttem,hogy a wifi jelszó a WPA PreSharedKey:ezt nem lehet megváltoztatni?
Laptopon 30/27 elég karcsú,tp linken több volt szerintem.
Fw-t lehet ezeken frissíteni mert nem találtam?
Mondjuk nekem is azt mondták,hogy tv csak 1 óraa múlva lesz,mondom kösz,merthogy addig keres a huawei a rendszerbe.
Mondjuk az furi volt,hogy összekötöttem a pc-vel(mert ezt se tették meg)és rögtön volt net,nem kellett a felh.nevet jelszót beírnom,mondjuk rajta volt a munkalapon is. -
TIT
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Az elég gyenge,gigás net?
-
TIT
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
Én is ott vagyok,holnap kötik sajna.
-
TIT
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát igen tudom.
-
TIT
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ja de jó,még jó,hogy én is csak egy gépet kötök rá kábelen,de lehet,hogy valamikor rámegy mégegy átmenetileg.
Mindegy ha valami gubanc van akkor bridge kérem,csak kár,hogy nem én tudom átkapcsolni,pedig mintha lenne a menüjébe ilyen állítás.
TeeJay: Miért nem egyszerű a portnyitás,ugyanúgy kell.
Én is egy simát hoznék wifi nélkül,akkor nincs kalamajka.hogy maradjon a router vagy ne.
De az lenne a legjobb ha nem is szerelnék át ftth-ra,jön nekem így is a giga. -
TIT
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Miért nem lehet rákötni több gépet?
Akkor a lanból is csak 1 aktív?
A szeparált kapcsolatok miért hátrány? -
TIT
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Köszi.
Sejtettem,hogy bridge jobb,csak kipróbáltam volna routernek,hát 3600-as tp-link van,a wifi néha gyengül és megnézném az ont milyen,de az gáz,hogy nincs 5g,ezért elég fapados lehet.
Portot nyitni gondolom ugyanúgy ott kell,mármint az ont-ba,ha azt használom.
Állítólag csak 1 wan ami müxik?Mondjuk több nincs is a routeren se. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Sajna kedden kötik át az ftth-t,mennyire használhatók ezek az ont-ok,bírják a strapát és a wifijük mennyire erős?
-
TIT
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem is 300/200-at mér gigás nettel.
Próbáld meg a digi sebmérését,ott nekem 840 volt. -
TIT
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
És hova?
Olcsóbbnak kéne lennie nem drágábbnak 100-as 3100.- kicsit sok indokolatlanul. -
TIT
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hát ha oda megy az optika akkor mi lesz a tv-vel mert az teljesen máshol van,vagyis a koax,sőt a bejáratnál 2 felé megy,úgyhogy erre kivi leszek,hogy oldják meg,nem hiszem,hogy az ajtó főlé fúrnak egy 220-at meg oda szerelik a dobozaikat.
Nagy káosz lesz.Más: Nekem fttb 1000-es van de az nincs a listába,úgyhogy érdekes lesz,a spilert én nem kértem,akkor minek fizessek többet?
Ha elmegy a net és itt lesz az ont akkor nekem kell kikapcsolni és vissza,hogy legyen net megint?
Mondjuk az árakról küldhetnének valami tájékoztatót,de arra van eszük,hogy 2 hónappal előre kiküldjék a számlát. -
TIT
veterán
Az ont-ért fizetni kell,akár havonta mint az stb-ért?
-
TIT
veterán
Üdv!
Nomadikus telón miért nem lehet melléket tárcsázni ill.okostelón se?
-
TIT
veterán
Haver a 4300-ast annyiért vette mint amennyiért a 3600-ast adták ill.100.-al drágábban.

Nézegettem az újakat,hát elég grágák 20 felett ill. talán 16.
Nekem tetszik a menüje,asus RT-N 10 volt isminek,hát borzalmasan gagyi és a felh.név is admin,nem lehet változtatni. -
TIT
veterán
-
TIT
veterán
Sziasztok!
A nomadikusnál a jelszó a szerződésen lévő boríték sorszáma?
-
TIT
veterán
Borzalmasan lassú a net,alig jönnek be az oldalak,speedtest se indul el.
-
TIT
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Köszi de kínai nekem amit írsz

200/100-as netem van 5E utp jön a lakásba(2007-be kötötték be)a zte az modem mert akkor nem kell,nem is értem minek modem a telóhoz.
Ezek szerint nem is maradna meg a 200/100 sebesség?
Imerősnek az utcában 100/100-as nete van de csak 94/53 jön,akkor neki is a teló fogja vissza?
Ha jól értem akkor csak az kap telót akinek van matáv telefon előfizetése? -
TIT
veterán
Üdv!
A telefont csak az utp kábel elnyiszálásával kötik be vagy a matáv vonalra is ráköthető?
Félek,hogy a netem látná kárát a nyiszálásnak,max.azért mert pár érszálat elvesznek és ezáltal a sebesség is csökkenhet vagy szakadhat a net,mert bezavar,hogy a telefon is rajta van. -
TIT
veterán
A feltöltési 50 lett,viszont a le 95,úgyhogy valami nem kóser és ha a gépbe dugom a netet akkor a win8 kiírja,hogy ip nem azonosítható vagy hasonló.
Lehet,hogy a központba ráraktak a 200-asra de a dobozt is ki kell cserélni? -
TIT
veterán
Nekem gigabitet ír a win de csak 100-as netem van.
Nekem nem mutatta milyen csomagom van az ügyfélkapun. -
TIT
veterán
Ha van egy dvb-c tv minek kérnék feleslegesen mediacardot vagy stb-t?Hogy nekik +bevételük legyen?
Hiába adnának mert ha nem megy akkor az eszközeikkel se megy,ez csak a laikusok szivatása. -
TIT
veterán
A koax-on sokkal korlátoltabb a feltöltés is,lehet,hogy meg lehet zabolázni de nem akarják és előbb utóbb kevés lesz.
Upcnek az a malaca,hogy a digi lannal nem tud menni mindenhova(nehezebb kiépíteni)különben mindenhol ott lenne.
Nálunk mindenki megy a digihez(nem kell szutyok stb se a digitális tv-hez.) -
TIT
veterán
Szutyok upc modemes netéből elég volt,percenként szakadt,1 nap után visszaadtam.Eleget szívtam a modemmel tvnet-nél(adsl)
Elavult technológia koaxon netezni és a tv adásokat ezért sorba veszik el.
Az embert is hülyére veszik,rám verik azt is amit nem kéne. -
TIT
veterán
" többszörözéssel vagy lehívásra történő hozzáférhetővé tétellel sérti meg"tehát a megosztással sincs gond,vissza meg nem mindig megy ahogy olvasom.
-
TIT
veterán
válasz
kasza blanka
üzenetére
Nálam is,hogy vesszenek meg,sőt eddig 100/25 volt,most meg már csak 80/25.
Bezzeg az utcában valakinek emeltek már. -
TIT
veterán
2 csatiból,hogy lesz 18?
Nekem nem kellett fizetni,mondjuk nem is a digi kötötte be. -
TIT
veterán
Az ügyfélkapunál nem mutatja,hogy milyen gyors netem van vagy kérdezzek rá?
Még mindig 94/27 ezek szerint még nem 200-as,mert akkor az up 50 lenne. -
TIT
veterán
Nekem nincs telefon mégis csak 94/27.
-
TIT
veterán
Én tudom a különbséget(azért írtam)de,hogy a szerelő is ennyire képben lenne?
-
TIT
veterán
válasz
Lin3Lord
üzenetére
Ok,de a szerelő ránézésre megmondja,hogy melyik verzió?
Mondjuk lehet,mert a v2 olyan mint a 3600
Ha felülről nézem a dugót akkor 3 eret látok,viszont ha az alját akkor 4-et.
Még régebben jött egy szerelő és ha jól rémlik levágott egy eret,mondván nem kell az(már akkor se tetszett a dolog)nem baj max.levág 2 cm-t és rárak egy másik dugót. -
TIT
veterán
1043-as routert nem kell cserélni mert 1 gigás.
-
TIT
veterán
Ha a topnetet felemelik 200-ra akkor miért kéne bejönni a lakásba?
Amúgy szó nem volt arról,hogy az 500-as és 1 gigás külön csomagok lennének.Akkor azért kell külön szerződés. -
TIT
veterán
Ezek késtek vagy 8 évet és a legszarabb a parabola.Jön az eső aztán no internet.
-
TIT
veterán
válasz
sparks
üzenetére
Gyorsabb nem lesz ill.a feltöltés 5Mbittel.
Nem rossz csak nem emelnek,te örülnél ha a szomszéd ugyanolyan netet kap mint te csak olcsóbban?
Amúgy a 200-ast a vinyó se fogja bírni mert 100-nál is kiakad.
Érdekes,hogy év végéig 2x emelnek(még 1x se emeltek)200-ra,aztán 1 gbitre,vagy 1 hónapon belül 2x fognak gyorsítani? -
TIT
veterán
Üdv!
Jó,hogy az utcában valakinek volt sávszél emelés nekem nem,úgyhogy valaki kevesebbet fizet és ugyanúgy 100-as nete van mint nekem.
Visszalépek egy csomagot mert ez így nem fair és nem éri meg...max.a diginek.
Ja és 100/25 lett kb.1 hónapja,pedig ilyen csomag nincs is
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Naponta többször megszakad a net(van,hogy 5 percen belül 2x)azt mondták,hogy náluk minden rendben(mindjárt gondoltam
)és a hardwareba lehet a gond nálam.Router nincs.
Náluk azt jelezte,hogy a net nem szakad,hanem kijelentkezik,lelép-ez mit jelent?
Az utcába meg egy másikba ismerősöknek jó.Ja és 2 gépnél is csinálja,úgyhogy géphiba kizárva. -
TIT
veterán
Üdv!
A digi telefonja okozhat valami galibát a netnél?pl:szakadás -
TIT
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Honnan veszed a 24-et?14 és visszamenőlegen van a hangsúly,nem én ragaszkodom a hó eleji fizetéshez,máshol hó közepén vagy végén kell befizetni,ezért nem reális.
Nyugi ennyiért más is ad és nem kéne az embert hülyének nézni mert a hiba náluk volt szakadásnál csak szarnak dolgozni vagy ennyire nem értenek hozzá,amit el is hiszek.
Az elvi dolgokon van a hangsúly nem igaz okoskák,hogy ezt olyan nehéz felfogni és legyél te 2 éve munkanélküli aztán megnézem mit szólsz az emeléshez.Emeltek volna többel is csak nem tehették mert annyiért ad a konkurencia is. -
TIT
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Pont,hogy nem teheti meg visszamenőleg mivel be van fizetve a számla és előre szokás szólni és hót nem szoktak törni.Nem az összegen van a hangsúly hanem az elvi dolgokon s az ilyenek miatt teszik meg mint te.Valahol a telefon is ingyen van.
A sebességeket hagyjuk mert 80 helyett a fele jön és állandóan szakad a net! -
TIT
veterán
Digi visszamenőleg(febr.számla)akarja megfizettetni az emelést

-
TIT
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez a lényeg,hogy nem akarom őket felhívni,hogy órákig várakoztassanak és a gatyámat ráfizetem mikor ott az email(azért van)és hibabejelentésre nem 1 hónap múlva kéne válaszolni mert elfelejtek fizetni(megtehetem ha nem történik semmi 3 napon belül)
Más szolg.-náll emil utáni nap már hívnak.Többen panaszkodnak rájuk,hogy letojják az ügyfeleket! -
TIT
veterán
De nincs router

Max. a lépcsőházban lévő digi switch a hunyó
-
TIT
veterán
Másnak is megszakad minden nap 22:00 körül?
80M helyett kapok 40-et és a hibabejelentő emilre miért 1 hónap múlva válaszolnak amikor a szerződésben 3 nap van? -
TIT
veterán
Az egy dolog,hogy minden nap megszakad 22-23között de a 80Mb helyett jön 30-40el mintha egy csomagot lejjebb vettek volna!
-
TIT
veterán
Miért szakad meg a net minden nap?
-
TIT
veterán
Nem is minden nap úgyhogy hálókari kilőve

-
TIT
veterán
Nekem 60 nap volt és az 57.napon hívtak(de már 2 hete volt net) úgyhogy nem kapkodják el de a ltpn rohangálnak!
Az normális,hogy recseg a net mint a telefon? -
TIT
veterán
Van egy amilo 2727 laptopom és csak max.5MB-vel jön 10 helyett.
-
TIT
veterán
Az normális,hogy már 11 hálózatom van és egyre több lesz?
-
TIT
veterán
Nem emeltek sebességet,mondjuk az 525 mbit elég durva speedtesttől is

-
TIT
veterán
Miért bontja a kapcsolatot egy idő után?
-
TIT
veterán
diginél jön az m1 hdban settopbox nélkül?
Jelszót,felh.nevet mikor kapom meg? -
TIT
veterán
Lehet win7 is!
-
TIT
veterán
Nem semmi,hogy matáv teló nélkül nem lehet online rendelni,mi ez adsl?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest