Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szia!
Igen, mint általában bármely más szolgálatónál, ha nincs nyitott portod, akkor bizony itt is akad gond a seed-el. Jó lenne tudni használsz-e saját routert, vagy csak a DIGI ONT-t, illetve utóbbi bridge vagy router módban működik, esetleg egy-két screenshot sem ártana a beállításokról.
-
Core2duo6600
veterán
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
DonMaster
addikt
csak is natolás lehet, mi a külsö ip-d és mti kap az az eszköz ami ppope-zik ?
ha ezek egyeznek és egyikse 100.x.x.x -es akkor téynleg nem vagy natolva, de akkor torrent kliens gondod van.
probálkozhatsz port nyitást , de xx21h ont-nél szerintem nem kell vagyis nekem azon belül nincs port forward és megy a feltöltés .probálj meg sok leech kevés seed-es torrentet.
ha ezek-se és nem a tüzfalad és virus irtod, akkor valami soft a gépeden.
(#72661) ToBeY
1200 az a 2,4ghz és 5ghz összeadva.
5ghz-en 866-at tud a többit 2,4ghz-en, csak ugye a ketött nem lehet párositani. + felfelé kerekitenek kicsit a marketingesek is. bár ha neked 1200-as kétn rultűák akkor átverés miatt vissza is viheted. más kérdés hogy a specben irja hogy 866+300 az az 1200 bár a dobozon wifi ként 1200-nak irják ami a vásárló átverése , onantol már attol függ menynire vesszük komolyan, hogy ez átverés vagy nem.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kemp3
csendes újonc
válasz rob83 #106304 üzenetére
Én sem kaptam még. Nem mintha olyan nagyon fizetni akarnék, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a havidíj, mert eddig 5900 Ft szerepel, pedig vállaltam 1 év hűséget és e-Packet is (ami amúgy fogalmam nincs micsoda, még életemben nem hallottam ezelőtt. ez egy márkanév? valami 3rd party szolgáltató, mint a Díjnet akin keresztül a számla a jövőben érkezni fog? van nekik külön weboldaluk ahol regisztrálni kéne? miért nem lehet ezt transzparensebben és magyarul megfogalmazni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest