Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Most voltak bekötni az FTTB 500-as netet. Már volt bent kábel, mert az előző tulajnak is be volt kötve.
A gond az, hogy a Link State csak 100mbps. Ha közvetlenül a laptopra dugom, akkor is ez van. A kábel ami bejön a lakásba az CAT5E.
Később fogják ezt átállítani vagy a szerelő nem dugott át valamit? -
tudi13
aktív tag
válasz Intruder2k5 #78360 üzenetére
Igazából nem csinált semmit. Bejött, látta, hogy van kábel, aztán lecsekkolta, hogy van-e jel és ennyi volt a "bekötés".
-
tudi13
aktív tag
válasz Intruder2k5 #78362 üzenetére
8 érpár van. Közben sikerült elérnem a szerelő céget, mert hogy alvállalkozó kötötte. Azt mondták, hogy ők csak bekötnek a lakásban, a többit majd a Digis emberek raknak át a switchnél, mert nekik nincs hozzáférésük.
-
tudi13
aktív tag
-
tudi13
aktív tag
válasz Cr00py #78591 üzenetére
Utólag derült ki, hogy nem jó. Leírom, hogy érthető legyen: FTTB 500-as csomagot igényeltem. Az előző tulajnak volt bent 100-as belőle, kábelek bent maradtak. Jött a szerelő, megadta a kapcsolathoz a felhasználónév és jelszó párost, működött a kapcsolat, de csak 100-as linksebesség volt. Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó. Erre azt a választ kaptam, hogy ő csak sima 100-ast köt be, mert alvállalkozó és nem fér hozzá a Digis switchez, de majd a Digisek beállítják, hogy jó legyen. Ez viszont nem történt meg, ezért rájuk telefonáltam és kiderült, hogy a szerelőnek kikellett volna cserélni a dugaszt egy másikra. (switchben minden jó helyen volt...) Ezért kijöttek mégegyszer (ekkor már Digis szerelők) és megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
-
tudi13
aktív tag
válasz kavicska93 #78648 üzenetére
Ez kevéske lesz sajnos az 1000-es nethez. Csak 100-as LAN és WAN van rajta.
-
tudi13
aktív tag
válasz BPéter1984 #78832 üzenetére
Mert ha rosszul van számlázva, akkor neked a kötelességed szólni, hogy valami nem jó.
-
tudi13
aktív tag
Szia.
Nekem ki sem jöttek, csak 1.5 hét után írtak, hogy köthetek 500-asat. Utána kb. 1 hónapot vártam a bekötésre. (XX. ker)
-
tudi13
aktív tag
válasz zsoleer #79707 üzenetére
Lehet, hogy nem levelezni kellett volna, hanem befizetni a számlát. Nekik kötelességük szolgáltatni a szerződésben megszabott szolgáltatást, az ügyfélnek pedig kötelessége kifizetni azt. Ennyire egyszerű.
A Digi sem szeretetszolgálat, hogy ilyen-olyan indokkal elengedje a fizetési határidőt.A veszélyhelyzet nincs pontosan definiálva törvényben, mivel egy jó ideje nem történt ilyesmi. Ezeket most írták/írják. Jelenleg a többi szolgáltatónak sem kötelező halasztania.
-
tudi13
aktív tag
válasz Intruder2k5 #80421 üzenetére
Én is még 3 hónappal kaptam március elején. Utána vették le 1 hónapra sajnos.
-
tudi13
aktív tag
válasz szaboi6512 #81972 üzenetére
20. kerben merre? Én is ott lakom és még nekem is FTTB van.
-
tudi13
aktív tag
20. Kerület pacsirta utca. Először a net, aztán a tv is elment. Most már mobilnet sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
tudi13
aktív tag
20. kerület FTTB még mindig nem jó. Egy darabig volt, aztán lassan 1 órája megint semmi. Router azt írja, hogy nincs is bedugva a kábel...
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg FTTB bekötésem van a 20. kerületben. A mai napon lecsekkolva a címemre már nem az FTTB-t ajánlja fel, hanem az FTTH-t.
Gondolom indul az átkötés. Ilyenkor hogy kell nekik jelezni, hogy jöhetnek? -
tudi13
aktív tag
válasz Apollo17hu #104019 üzenetére
Itt: [link]
Ezen belül: Szolgáltatások > Eszközkezelés
[ Szerkesztve ]
-
tudi13
aktív tag
válasz Dragon3000 #106402 üzenetére
Valóban, bocsánat, azon átsiklottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest