Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MDanny
senior tag
Újonnan kihelyezett Huawei ONT-nél ha nem fogadja el a szokásos user/digi párost a beállítási felülethez, akkor érdemes megpróbálni a user/user párost.
-
MDanny
senior tag
Csepelen elszállt a DIGI?
-
MDanny
senior tag
válasz
Juzzie71
üzenetére
Szia,
Nálam a >7 éves Huawei ONT tápegysége gyengült el, a jelenség hasonló volt. A router szerint nem volt újra csatlakozás, de a számítógép jelezte, hogy nincs internet kapcsolat, továbbá a telefonok is jelezték. Ez egy pár pillanatig tartott, nálam a TV is akadozott ilyenkor. Kicseréltem az ONT tápegységét egy másik, jó minőségű 12V/2A tápegységre, azóta nincs ilyen problémám.
-
MDanny
senior tag
válasz
Dr.NX
üzenetére
Mostanában nem megyek oda. Csak sima Wifi5 üzemmódban kapcsolódott, nálam itthon kb. 280/250Mbps wifi6 üzemmódban az AX1500. Azt szerettem volna elmondani ezzel, hogy jól beállítva baromi jó kis eszköz lehet ez, ha AC-s wifivel ennyit sikerült kihozni belőle kb. 5 méterre tőle. Telekomos Technicolor ONT-n mertem 600/600Mbps körül is ugyanezzel a telefonnal.
-
MDanny
senior tag
Ha valakit érdekelne, akkor ilyeneket sikerült mérnem délután egy új AX-es Huawei ONT-n egy Poco F3 készülékkel. Azt hiszem annak ellenére, hogy egy csomó funkció korlátozva van benne, nekem bőven elég lenne itthonra a régi Huawei ONT + AX1500 helyett. Kb. 80Mbps a különbség az AX1500-hoz képest a Huawei javára, pedig az valamiért csak AC üzemmódban volt, szerintem rosszul állította be a tulaj a Wi-Fi beállításokat. Nem ezért voltam, de kipróbáltam és tetszik.

-
MDanny
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Meg kell próbálni, hátha az új vezetés benne van a dologban...
-
MDanny
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Nálunk nem lehetett (tavaly). Javasolták a trükköt, hogy legyen kiegészítésként a címhez /1 hozzáírva, de még aznap visszaszóltak, hogy nem lehetséges, ettől még ugyanaz az ingatlan és hiába különböző típusú az előfizetés, akkor is szabálytalan. (Az utcai doboz 16-os, 5 csatlakozás van rajta éppen.)
-
MDanny
senior tag
Kkv-s csomagra szerződés ügyfélszolgálaton nem lehetséges -> keresni kell üzletkötőt -> üzletkötő ismerős közölte, hogy nem tud segíteni, mert elküldték őket elsején...

-
MDanny
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Bármikor újra lehet produkálni, sosem láttam a 2-3-4-es portokon gigabites kapcsolatot. Ha hardveresen tudja, akkor ez olyasmi korlátozás* lehet, mint a HG8247h-ban a negyedik port használhatatlansága, azaz bridge-ben egyenrangú mindegyik port, viszont router üzemmódban a LAN4-ben nem épül fel a kapcsolat. Állítólag valakinek sikerült hibabejelentésre elérni, hogy be legyen aktiválva, de az a hivatalos, hogy ez pl. IPTV-nek fenntartott.
*olyasmi korlátozás: valami egyedi digis konfiguráció.
-
MDanny
senior tag
Zugló kertvárosi része, újonnan átadott terület, éppen ZTE ONT-t üzemelnek be, korábban átadott területen Huawei-t adtak. Megtippelni sem lehet előre, hogy ki mit kap.

-
MDanny
senior tag
Akit érint: Budapest Zugló kertvárosi részén igen nagy területen lehet mától (tegnaptól?) szerződni. (pl. Miskolci utca - Szugló utca - Szuglói körvasút sor - Mogyoródi út által határolt terület)

-
MDanny
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
HWR-Telecom Kft.
-
MDanny
senior tag
Nálam nem volt gond se a sebességgel, sem oldalak elérésével, ellenben most észrevettem, hogy a HWR irányába nincs elérésem.
-
MDanny
senior tag
Végre-valahára folytatódik Zugló kertvárosi részén a kábeles építkezés. (Mogyoródi út - Öv utca - Egressy út - Miskolci utca)
-
MDanny
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt a 80-as porton való elérést megszüntették.
-
MDanny
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Földeletlen aljzatban? Nem szerencsés.
Akkor nulla ponton van a feszítő, ez nem feltétlenül baj, valószínűleg a kampó a közös pont.
-
MDanny
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
A digis (és a többi) fémes tartószerkezet (ha szabályos a szerelés) nullapotenciálra van hozva (kötve), ez kötelező. Ahhoz, hogy az erre felcsatolt acélmerevítős kábelre életveszélyes feszültség kerüljön elég nagy katasztrófának kell bekövetkeznie. Természetesen ha a göngyölt 0,4kV-os kábel merevítősodronya útközben elszakadna (nagy katasztrófa kell hozzá), ezen vagy valamelyik szomszédos oszlopon ez a sodrony földelve van, így a többfázisú hálózat esetében nullaszakadásból származó veszélyes túlfeszültség kialakulására kicsit az esély. A felfogatás másik pontja a házfal, aminél ez az acélmerevítő meg van szakítva és így van felerősítve a kampóra, elméletileg az ONT-ig ez a merevítő semmilyen potenciálon sincs az oszlopon lévőkhöz képest. Azon az oszlopon a szolgáltatónak meg kellene vizsgálnia a kötések épségét, mielőtt kár keletkezne.
-
MDanny
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Zugló hasonló, a hálózat nagy része használhatatlan. Felszerelték a trolibusz vezetéktartó oszlopaira is sok helyen a kábelt, majd félbehagyták, állítólag (nem megerősített információ!) nincs használatba vételi hozzájárulás a BKK-tól vagy azt visszavonták (pedig a terveken világosan szerepelnek ezek az oszlopok is). A 77-es vonalán a hurok belső részén gerinc nem is került kiépítésre, a kialakított hálózatnak nincs kapcsolata a "külvilággal". Ahol pedig elérhető, ott is egy házszámnál vége, hiába vannak bekötve a további elosztódobozok is, telefonon és személyesen kért helyszíni felmérést sem vállaltak be. Nyilván van itt variálás, árulás, szerencsétlenkedés, meg mindenki hibás valamiben, de "nevetséges" az egész.
A XVI. kerületben egy utcában szándékoztak légkábelt szerelni a BDK oszlopaira, ők engedélyezték is, a kerület vezetése tiltotta meg. Szintén itt több utca kimaradt a tervezésből, az indulástól számítva évek múlva jöttek rá, hogy rá lehet kötni.
Sajnos ha egy területen valami nehézségük akad vagy zűrös a tovább haladás, akkor látszólag meg szoktak elégedni azzal, hogy az addig elkészült hálózat egy részét beindítják, aztán egyszer vagy folytatják vagy elfelejtik...
-
MDanny
senior tag
Budapest XVI., Speedtest mérés hálózaton belül jelenleg teljes letöltési sebesség, Vodafone szerveren majdnem teljes, Telekom szerveren a felénél is kevesebb.
-
MDanny
senior tag
Szomszédok nem tapasztalják? Mindenképpen jelentsd be a hibát és ragaszkodj a kiszálláshoz, hiszen ha folyamatosan leszakad, akkor talán a kiszálláskor is tapasztalható lesz. Persze csak akkor, ha Nálad minden csatlakozó és saját eszköz biztosan jó. Valószínű be fogják lengetni, hogy ha kimennek és nem találnak hibát, akkor önköltséges lesz a kiszállás.
-
MDanny
senior tag
Gyarmat utca FTTH stabil, sebesség legtöbbször a kínált. Szentmihályi út FTTB stabil, sebesség legtöbbször éppen a garantált felett.
Vajon ez a zuglói hálózatépítés valaha be lesz fejezve? Olyan helyeken is fent van a kábel dobozolva, ahol mindkét vége üresen végződik és a közelben sincs földkábel. A Tihany utcában készült útburkolat alatti átvezetés és a Zsálya utcában trolivezeték feletti. A 77-es troli külső hurkon belüli terület nincsen összekötve a gerinccel, pedig a felsővezeték tartóoszlopait is használták, ezzel együtt a külső oldal sem üzemel, viszont ugyanerről a gerincről üzemel a Mogyoródi út páratlan oldala a pataktól a Cinkotai útig. Itt valami nagyon nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, az elején nagy volt a lendület, azóta is csak olyan címek kerültek fel újonnan, ahol az épületek falán vagy segédoszlop használatával el tudták vezetni a kábelt.
-
MDanny
senior tag
A zuglói projekt is most már évek óta áll, hiába a beadott tervek, új alépítmény nem épül, a trolivonalak hurkon belüli része nincs hálózatra kötve (pl. Mogyoródi - Miskolci - Öv - Szugló utca). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy folytatják-e, Thököly út - Erzsébet királyné útja között több helyen már a kábel is hiányzik. Utóbbit bejelentettem, hogy kábel a földön, visszajeleztek, hogy arra nem is szolgáltatnak, a kábel meg idővel eltűnt... Érdekes, hogy sok helyen nem rendelhető, pedig hálózatra van kötve, csak a hálózat egyes elemei a trolivezeték tartóoszlopaira vannak szerelve...
-
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Te azt írtad, hogy nem lennél biztos, én pedig nem vita tárgyának írtam, hanem felesleges találgatni, mert az illető felkészül, hogy pl. a szomszédnál Huawei van, aztán mégis Fiberhome-ot kap vagy fordítva.
Természetesen megy a Huawei és a ZTE eszközökkel is a DDNS, mert nem az eszköz márkájától függ, az arra kötött helyesen beállított eszköz kommunikálja le az IP cím változását. A Fiberhome konfigurációs menüjében megtalálható a DDNS beállítás, így nincs szükség az utána akasztott eszközön megoldani. A korlátozott digis felületen se a ZTE, se a Huawei esetében nem férsz hozzá a konfigurációs menüben a DDNS beállítási fülhöz.
XVI. kerület, új építésű ikerház, egyik oldalon Huawei ONT, másik oldalon Fiberhome ONT lett kihelyezve. Egy barátomnál elromlott Kistarcsán a fekete ZTE, helyette kapott Fiberhome-ot és működik, ennyi. A jelek szerint bárki bármelyiket kaphatja, "AS" szabvány szerint. Persze lehetnek területek, ahol kimondottan nem működik a Fiberhome, mert a OLT nem támogatja, de ezt nem tudhatjuk előre, az előttem szóló beszámolója alapján néha még ők sem tudják.

-
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Félreértés. Én nem kérdeztem, hanem allítottam, hogy mindkét területen adhatnak Fiberhome-ot, úgyhogy felesleges találgatni, biztos lehetsz benne. A bridge minden esetben rendelkezésre áll, ettől függetlenül szerintem kár örökké a router üzemmódban használt ONT-k ellen beszélni, van akinek elég.
Amúgy a Fiberhome pl. annyival praktikusabb a Diginél használatos másik két eszköznél, hogy engedélyezett benne a DDNS.
-
MDanny
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
ÁSZF 7.1.6.
"A Szolgáltató a tárgyhóban fel nem számított vagy
tévedésből be nem szedett díjakat és egyéb költséget
az esedékesség napjától számított egy éven belül
számlázhatja ki."Tehát ez lehet pl. a tévedés esete, ki fogják számlázni. Ha egy éven belül nem, akkor ajándék volt.

DIGI-nél vannak furcsaságok számlázásnál, néha bele lehet futni. Na nem mintha máshol ilyenek nem fordulnának elő...
Amúgy ha valakinek pl. csak internet előfizetése van, akkor lehet nem fog minden hónapban számlát kapni, hanem csak kéthavonta. De ez sem biztos, ennek csak a lehetősége lesz meg jövő hónaptól, természetesen még nem érvényes.
Következő havi ÁSZF módosítási közleményből:
"1. Az ÁSZF Törzs 7.1.6. pontja az alábbiakkal bővül:
Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az Előfizető havi számlájának
végösszege nem érné el a bruttó 3 500 forintot, a számlázási ciklus végén nem állít ki számlát,
hanem összesített számlát küld azon számlázási időszak végén, amelyben a még ki nem számlázott
forgalmi és havi előfizetési díjak összege a bruttó 3 500 forintot meghaladja." -
MDanny
senior tag
válasz
mcfly82
üzenetére
Eszerint nem tévedtem nagyot, jó volt a megérzés
Legutóbb csak a DIGITel500 miatt nem tudtam új hűséget kötni, így viszont lehet spórolni.
-
MDanny
senior tag
Holnap még kell tudni hűséget kötni, mert még a januárra kiadott ÁSZF van érvényben. Ha nem használjátok a telefont kimenő irányban, akkor lehet megéri. Azért írtam feltételes módban, mert attól, hogy kedvezményes árat ír, még lehet egy hűséggel kombinált kedvezményes ár is, ami még nem látott napvilágot, lásd magenta színű másik szolgáltató. Ott is van kedvezmény több szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén hűséggel és anélkül, ami nem azonos.
-
MDanny
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem eddig a DIGINET 1000 FTTH + DIGITV + DIGITel 500 volt 6025Ft, így 5999Ft lesz. Az új telefon csomag hálón belül 0Ft-os percdíjjal számol az eddigi 2Ft-hoz képest, a mobilhívás továbbra is 6Ft, az egyéb vezetékes hívás lesz 1Ft-tal drágább. Ez számomra teljes mértékben megfelelő, a TV csomaggal kapcsolatban van némi aggodalmam, hogy ha nem is márciusban, de hamarosan repülni fog valami nekem fontos csatorna.
-
MDanny
senior tag
Nem tudom volt-e szó róla mostanában, de az újonnan kihelyezett Huawei HG8121-esek nem érhetőek el a 80-as porton kívülről.
-
MDanny
senior tag
válasz
llacee
üzenetére
Szia,
Szintén Mátyásföld, szokásos 800/200 körül alakult akörül, amikor írtad. Véletlenül nem kerültél NAT mögé? Tudom, hogy semmilyen összefüggés nincs, de a napokban Zuglóban tapasztaltam egy ilyet, az 450 fölé nem volt hajlandó menni. Ahogy helyreállt a rend, meglett a 940 körüli érték, fura...
-
MDanny
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Értem, elfogadom, csodálkozom, sajnálkozom. Most direkt megkérdeztem egy ismerősömet, mivel jelezte, hogy neki is bekötötték a szolgáltatást. Ugyanez a gagyi ONT, XVI. kerület, most átkérte bridge-be, holnap megyek beüzemelni egy Asus routert (remélem addigra átállítják az ONT-t), végpont adatok rajta vannak a papíron.
-
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
A saját szememmel láttam múlt szerdai zuglói bekötésnél, szintén ez az ONT. Tudom, hogy letölti, de akkor is szerepelni szokott a papíron ezen fontos paraméter, legalábbis eddig mindenhol megtaláltam, ahol szükségem volt rá. Innentől ott is elkérem a papírt és megnézem, ahol nem érdekel.

Nem tudom miért van ez, hogy egyik bekötésnél rajta van a papíron, másiknál nem...
-
MDanny
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
A PPPOE adatok végpont azonosító és végpont jelszó néven szerepelnek, igen pici méretben a kiépítési napló első oldalának jobb felső részén.
Ha csak a fekete feszítőszálas optikai kábelt vezették be újként, sem UTP, sem koax kábel nem lett beépítve, akkor nincs anyagköltség.
-
MDanny
senior tag
Pár órája én is problémákat tapasztalok, XVI. kerület. Más eddig nem jelezte, felvették hibára.

-
MDanny
senior tag
Azért még mindig jobb itt a CG-NAT, mint pl. a Telekomnál, mert itt legalább másik digis előfizetésről elérhető a 100-zal kezdődő cím. Van nekem is egy helyem, ahol "natolt" cím kerül csak kiosztásra, de nem zavar, mert otthonról gond nélkül elérem a hálózaton lévő eszközt. Telekomnál ez nem működik, telekomos IP-ről nem érhető el "natolt" telekomos hálózat.
-
MDanny
senior tag
Nagyon szuper, nekem is 20/20 lett, de IPv6 mellett a letöltési sebesség már nem az igazi, nélküle 900 körül van
. Nektek nem csökkent a letöltési sebesség?
-
MDanny
senior tag
válasz
trinitronka
üzenetére
Szia,
Ezen a LAN1 a gigabites, a többi százas. Az F625G-n mind gigabites.
-
MDanny
senior tag
-
MDanny
senior tag
-
MDanny
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A lapos fekete bejövőben kettő van, de egy van használatban.
-
MDanny
senior tag
Azért az sem mindegy, hogy "Bobiék" mániákusan T hívők, Horpácsiék sem valószínű, hogy véletlenül optikáztak, ráadásul tudtommal nem is mindegyik házban... UPC sincs, ha megjelenne egy ötödik, az sem lenne... Gyanús egybeesések, nem?.. Egyébként mondtam, hogy próbáld meg mégegyszer, mondtam mit beszéltem az ügyifogyin... Az sem lenne baj, ha a többi ház is megrendelné, mert akkor tetőről - tetőre lehetne húzni a kábelt és nem kéne alépítmény. Hiába a korábbi szabály, a UPC is így csinálja máshol és ma már nem tilos minden esetben a légkábelezés, ezért építkezik Zuglóban a DIGI.
-
MDanny
senior tag
válasz
Highground
üzenetére
Van lehetőség csak a net csomagot módosítani és nem, telefonon nem lehet intézni. Személyesen vagy írásban.
-
MDanny
senior tag
Na erre voltam kíváncsi, hogy ezen a környéken mi várható sebesség szempontjából egy borult-szeles hétvégi délelőtt.

Nem méregetek óránként, este és most kíváncsiságból ránéztem. Estefelé ~860/210, most kicsit kevesebb.

-
MDanny
senior tag
Nekem nincs okos csomag, mert kell az 500-as telefon. De így is jó, Árkádban elintéztem a váltást. Ahhoz képest, hogy holnap kellene, már most egy órán belül megtörtént az átállás.

Nálam ennyit tud, elég is.

-
MDanny
senior tag
válasz
MDanny
üzenetére
Reggel a kalkulátor szerint választható volt a DIGITel 500.as telefon díjcsomag, délután már nem. Ügyifogyi szerint ez már nem választható okos csomaghoz, váltanom kell a 200-asra. Hűség nélkül megtarthatom az 500-ast, vagyis várjak... mégsem. És valóban, a weboldalon sem szerepel az 500-as díjcsomag, mintha nem is létezne, pedig az ÁSZF szerint létezik. Akkor most hogy is van ez?
-
MDanny
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Már fent van az új Okos csomag "kalkulátor".
Feltételek első pontja:
"1. Az akciós árak mindhárom szolgáltatás egyidejű igénybevétele esetén értendőek az alábbi feltételekkel:
• 1 éves határozott idejű szerződés vállalása esetén. Az akció 2017. október 24-étől visszavonásig érvényes. Jelen akció meghirdetésével a korábban meghirdetett Okos csomag akciók visszavonásra kerülnek. A belépési díj 500 Ft, amit jelen akció keretében elengedünk. A bekötésnél felmerülő anyagköltség egyszeri díja külön fizetendő. Az E-számla regisztráció az akció részét képezi.
• Meglévő Előfizető szintén csatlakozhat az Okos csomag akcióhoz amennyiben korábbi hűségidőszaka lejárt és az akcióban szereplő termékeket választja." -
MDanny
senior tag
Ma nekem is elég nagy bosszúságot okozott ez az LCP down / hiba 651 dolog...
Dolog előzménye, hogy NAT-olt cím került kiosztásra, átállították.
Kisebb áramtalanítás után az addig hibátlanul működő rendszer elkezdett bizonytalanul működni. Gyakorlatilag percenként új IP került kiosztásra. Amint adatforgalmazásra került sor, megszakadt, LCP down állandóan. Mondom szuper, kb. 2 éves router, biztos megdöglött a tápja. Router csere, ezzel nagyobb adatforgalmazásra történt a szakadás. Jó, akkor legyen közvetlenül Windows 7-ről a csatlakozás kíváncsiságból, hosszas várakozás után 651-es hiba és onnantól kezdve semmivel sem volt hajlandó csatlakozni. A különböző routerek naplója alapján kifelé kimegy az adat, visszafelé semmi, timeout. Pihentettem kb. fél órát, hátha megzakkant az esetlegesen hibás próbálkozások miatt, változatlan maradt. Furcsaság, hogy megjelent előfizetés nélkül az ONT-n a ktv jel. A telefon hibátlanul működött, Ügyifogyi azt mondja, hogy nincs is fent az eszköz a rendszeren... Mondom az jó, erről telefonálok, reakció: azz érdekesss (kb. hasonló hangnemben, mint az Utazók című filmben Arthur: "az lehetetlen, hogy ön itt legyen"). Majd a napokban jelentkezik a technikus... Kérdeztem, hogy ehelyett a közel 8 éves hulladék helyett a nem is olyan régi üzleti előfizetéshez nem lehetne kérni egy F668-as ZTE-t... Majd a technikus eldönti... Ehhez képest ahogy letettük a telefont, szinte rögtön eltűnt az RF led, net továbbra sem volt, bár a LAN1 folyamatos adatforgalmazást mutatott. Muszáj volt otthagynom így (azért csak összeraktam az egészet, hátha..), természetesen mintha én b*sztam volna el, gondolom miattam nem fog működni holnap semmi.. Alig 40 perccel azután, hogy eljöttem látom, hogy a DDNS szerint változott az IP és azóta is megy tökéletesen az eredeti routerrel... Egyelőre még nem jött üzenet a hibajegy lezárásáról.
Akkor most vagy van a címen egy nagyon bizonytalan ONT (tápját kicseréltem) vagy központilag sikerült elrontani valamit, beismerni persze lehetetlen + még kamu információ (nem online az eszköz).
Azért azon túl, hogy úgy vitték ki az ONT-t, hogy a fedele sz*rrá van törve, még az eredeti "lakóhelyét" sem sikerült "eltitkolni". Értem én, hogy örökké eszközhiány van és azzal kell dolgozni, ami van, de ez rendkívül ciki. Nem csodálom, hogy sokan tapasztaljátok ezt az LCP down dolgot váratlanul, esetleg nagyobb adatmennyiséget forgalmazva, ez is egy lépcsőházi eszköz volt, már az elektronikai hulladékgyűjtőben lenne a helye.

-
MDanny
senior tag
Folyamatosan frissül a zuglói címlista, indulnak az újabb területek.

-
MDanny
senior tag
válasz
poli27
üzenetére
Tudtommal Zuglóban a nagyobb társasházak közös képviselőit megkeresték hónapokkal ezelőtt, hogy van-e igény rájuk. Ismerek olyan kk-t, aki jelezte, hogy igen, fent is van a ház a címlistában, míg a mellette lévő kettő nincs benne (erről nincs információm, hogy ők hogy nyilatkoztak). Szerintem akik azt mondták, hogy nem érdekli őket (és nagy th), azok (egyelőre) kimaradnak, legalábbis a szervezés ránézésre erre enged következtetni. Van olyan th, ahol már évekkel ezelőtt elkezdték az előkészületeket, most lesz élesítve. Persze FTTB-re már előkábeleztek, most lehet cserélni (vagy nem). A tegnap felkerült listában nagyon sok kisebb (4-12 lakásos) ház is benne van. Nálunk (XVI. kerület) fel sem kerültek a 4 lakásosnál nagyobb házak, mert ahogy mondod, nem terveztek velük. Úgyhogy ez valószínűleg jót jelent Zugló esetében.
-
MDanny
senior tag
ÉÉÉÉs fent vannak az új zuglói címek a címlistában! (Persze még nem mind)

-
MDanny
senior tag
válasz
sunpower
üzenetére
Reméljük véget ér ez a diliház és csak a szükség szüli ezeket a megoldásokat. Szinte minden nagyobb terület indítása eszközhiány miatt is elhúzódik (most állítólag Kispesten ezért nem indult még el az új családi házas terület). Reméljük érkezik nagyobb szállítmány a HG8247h-ból, mire Zugló elindul, ha már Érdhez és a II.-XII. kerülethez van rendesen ZTE adag. Nem tudom, talán Poli utána tudna kérdezni, hátha van egyáltalán ilyen tervben?

-
MDanny
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Lehet, hogy egyedi eset, nem tudom. Azt azért nem gondolom, hogy begyűjtik a 8247-eseket, amennyiben nem router módban használják, de azt nem tartom kizártnak, hogy előfordul inkább az eszközcsere a bridge módba állítás helyett. Főleg ha nincs TV előfizetés.
-
MDanny
senior tag
válasz
sunpower
üzenetére
Az valószínűleg egy HG8245h volt (ha wifis változatot láttál), a Telekom is ilyet adott eddig. Egy ismerősömnek ilyet adtak új bekötésnél (használtan). A nem wifis változat a HG8242h (ha jól emlékszem), ilyet router üzemmódban még nem láttam működni (ettől még nyilván létezhet).
Azért remélem majd a céges előfizu bekötését nem amiatt fogják húzni-halasztani, mert nincs 2 telefonvonalas ONT.. Vagy lesz két ONT? Katasztrófa.. Ez a HG8247h úgy-ahogy jó volt, nem tudom miért nem lehet ebből beszerezni "többet". Lehet nem kéne ennyire durván akciós árakat meghirdetni új területeken és akkor meg is térülne. De nem hiszem, hogy ezen múlik, nagy tételben nyilván "filléres" az árkülönbség.
Egy ismerősnek azt mondták nemrég, hogy nem lehet bridge mód a 8247-esnél és kapott egy használt 8242-est, a 8247-est elvitték, biztos valaki új bekötésnél wifis eszközt kért magának.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest