Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Olyan fórumtagokat keresek, akik Szegeden használják a diginet500 vagy diginet1000-es internetet.
Ott készülök lakást vásárolni, és kíváncsi lennék a véleményeikre.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
Nincs szegedi ebben a topikban?
-
the.odzsy
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Csütörtökön megvettem a szegedi lakásom. Még aznap be az üfsz-re, és megrendeltem az 1000-s netet, tv-vel, telefonnal, mert ugye így olcsóbb. Már jövö hét szerdára kaptam is idöpontot ott benn, jönnek is bekötni. Az üfsz-en a hölgy azt mondta, hogy nem adnak se stb-t, sem routert. Mondtam nem gond a tv is olyan, meg gigabites routerem van, a telefont meg úgy sem használom. A kérdés ha nem adnak router (ami nem is gond) akkor hogy kötik be a telót, illetve ha kiveszem ha hoznak mégis valamit, akkor ugye tudom használni a saját routerem egyenesbe? Tizemeletes társas ház, közvetlen az utp jön be, doboz épp a nagyszoba külsö oldalân a lépc[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
Tegnap bekötöttek ( 1000 net Szeged 3. emelet), megszenvedtek a fiúk mert a 8.ról kellett 1 szálat lehúzni, csak ott van 1000es ONT. Megy rendesen. 920/215.
Az lenne a kérdés, hogy a 188.x.x.x az publikus vagy natolt ip?
Amikor 84gyel kezdödik kinntröl elérem a routert is /asus n56/, meg a rajta lévö nast is.
De közben 188ra váltott, a routerbe bejutottam, de a nasba nem. Ujrainditottam, távolrol most már a routerbe sem. Miért vált ip-t menet közben?[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Van valaki a topikban, aki Szegeden Ikv-s lakás bérlőjeként Digi előfizető? A kérdésem az lenne, hogy bérlőként ott hogy köthető szerződés?MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
Syl!
Itt Szegeden is van már Digi. Elég jól megy, talán nem kellett volna a nagyfaluba felköltöznöd.
Na de viccet félre téve Bp-n és környékén sokat panaszkodnak, de itt vidéken elég jól működik.
Habár a T-re sem panaszkodhatom. Majdnem friss hűség megkötése után a vidéki házamat eladva, megszüntetés ingyenesen.[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
Pedig az ott egy nagyon jó hely volt. Habár most lehet hogy ott is van már digi.
Az én tapasztalatom Tarján ott Asus gigabites routerrel, NAS-sal, 4-5 felhasználóval ölég stabil a rendszer.
Itt sokszor olvasom az érdiek és a budapestiek panaszait.[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
válasz nfsu17 #47319 üzenetére
Majd a január megmutatja.
Mi nem digis területen, (de a digitől bérli a szolgáltató a netet ) is érdeklődtem mi változik januárral.
Első válasz december elején: semmi!
Két hét múlva december 16. körül mentem fizetni, és az orrom alá nyomták, hogy a 18 Mb-s netet 30 Mb-re a 33 Mb-s netet 50 Mb-re emelik, az árak maradnak. Azt kellett bejelölni melyiket akarjuk.
Pedig pár hónappal ezelőtt emeltek sávszélességet, azt hittem azzal lesz törölve szemünk-szánk.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Xanax88 #48221 üzenetére
Xanax88!
Visszaolvasva a topikot.
Ha jól olvastam te egy lakó vagy egy lakásban, ahol a tulajdonos kötött internet szerződést a digivel, viszont te használod. Jól gondolom?
Ha igen, akkor a bekötéskor átadott papírokon, -ami nála van- ott írják a felhasználónevet és jelszót.
Ezt kaptad meg tőle igaz?MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
-
the.odzsy
aktív tag
Szeged Tarján városrész no net.
Tapasztalta ezt más is vagy nálam a hiba?MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
the.odzsy
aktív tag
válasz zsolt501 #48604 üzenetére
Igen. Tavaly ősz elején kötötték be nálam itt Szegeden, akkor is mondták a szerelők, hogy a társas házaknál lesz majd lakásokig optika. (Mert hogy a tízemeletesben én voltam a Diginet1000-sel, aki még befért a switch-be, mert tele volt.) Terv már akkor is volt, de konkrét időpontot nem tudtak, csak azt hogy szóba került már a dolog.
Közben a nagyobb gyermek beállt hálózat szerelőnek egy alvállalkozóhoz. Azóta más más helyeken és más más szolgáltatóknak szerelnek. Hol optikai netet építenek ki, Diginek, UPC-nek, hol mobiltelefon antennát a diginek, valahol gázóra távleolvasókat... Hetente beszélünk, de nem tudom követni.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
-
the.odzsy
aktív tag
-
the.odzsy
aktív tag
Bocs azt nem tudtam, így mindjárt más. Viszont ismerősnél Németországban most vezették kinn az utcán az új optikai gerincet (ott még dsl van) ugyanolyan narancssárga csőben amit belinkeltél. Lestem is rendesen mert ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
válasz szabogabor10 #55136 üzenetére
Miért nem fizetsz bankkártyával a honlapon? Kicsit macerásabb, de azonnal elfogadja a fizetést. Én kezdetektől így fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest