-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
Varszegig
veterán
válasz
iMaverick #111343 üzenetére
Én is megkaptam végre a számlákat. A kisérőlevél szép, csak ne hazudnának benne ordast, ugyanis a számla nem kézbesítésre nem került, hanem kiállításra, amit bizonyít, hogy a most érkezett számlák kelte 2023.09.22. Nem is lehet más, mivel manapság nem lehet visszadatálni a számlákat. Ha csak kézbesítésre nem került volna, akkor ugye egy korábbi dátumú számlát kaptunk volna.
-
-
Sziasztok,
Tegnap este ota csak akkor mukodik a net, ha beallitom kezzel a DNS servert (pl. gugliet) az eszkozokon.
Alapbol IPv6-os DNS szervereket latok, de az IP-m v4-es.
Van egy sajat router a digis utan, amin ki van kapcsolva az IPv6, WAN oldalon is azt latom, hogy IPv4-es ip-t kaptam digitol meg a DNS szerverek is azok.Nem igazan ertem, hogy fugg ossze a ketto, routeren semmit nem allitgattam termeszetesen, akkor valami Digi-s mokolas, hogy tudja ezt okozni?
NAT-olt IP-m van amugy, nem tudom valahogy az miatt lehet-e ilyen.Valakinek esetleg valami tipp?
-
válasz
iMaverick #110538 üzenetére
Végre össze szedte magát a Digi...
Ezzel csak annnyi a baj, hogy eddig direkt papír alapon volt kérve a számla, mert faterom nem akar ilyen digitális "bizbasz"-szal tökölni... Most akkor intézhetem ezt is. (Én eddig csak az erzsébeti lakás számláit intéztem, ez most a kispesti.)Kaptunk még egy ilyet:
Hát köszke... -
Mi ez a rengeteg cloudflare-es error code 502 hiba több oldalnál?
-
MadMancs
veterán
Én nem vagyok otthon, de NMHH dobozra nézve, átlag 930/325mbps sebesség és 5-6ms ping volt egész nap. Várpalota.
-
nincsnév007
addikt
hát nálam a letöltés még mindig lassú
-
BIZ0906
aktív tag
Nálam minden oké már! ( is-ezés nélkül).
-
válasz
beach head #111337 üzenetére
Szia, akkor nem vagy natolva.
-
beach head
senior tag
hello!
a 178.164.x.x ip az Natolt? vagy csak az ami 100.x.x.x-el kezdodik?
a (router configos oldal es a whats ip ua. az ipt mutatja) -
l.skywalker
titán
Nálunk is minden helyreállt.
-
Akelaus
senior tag
válasz
BoneDragon #111330 üzenetére
Nálam bejött az újraindítás, vagy a Digi csinált valamit pont akkor, de most minden is oké. Spotify, oldalak betöltése.👌 XV. ker.
-
Beldar
tag
Újraindítottam a végponti eszközöket és helyreállt. Speedtest is OK, a tv-adások sem akadoznak, web.oldalak betöltése is OK már.
-
Rison77
senior tag
Ezért minimum újabb áremelést érdemlünk...
-
nincsnév007
addikt
válasz
BoneDragon #111330 üzenetére
nem mert néha ha belassúl, vagy nem csatlakozik wifire valamelyik eszköz akkor újra kell indítani.
-
ROBERTOH
őstag
Nemzetközi sávszéllel van a baj, belföldi rendben van.
-
válasz
l.skywalker #111323 üzenetére
Akkor én megúsztam mert reboot után is működget.
-
adika4444
addikt
válasz
l.skywalker #111323 üzenetére
Akkor a szokásos, NE INDÍTSÁTOK ÚJRA a végponti eszközöket, mert gondolom vagy lerohadt, vagy nem bírja a terhelést a PPPoE auth szerver, de ez már egy múltbeli leállásnál is remekül kijött, hogy ha rossz, előbb érdemes ide benézni, mint reboot-olni, mert az akadozó net is jobb, mint a vissza nem csatlakozó.
-
gjmail
csendes tag
Nyíregyházán a Speedtest 920/327 MB/s Ping 6ms, Nvidia driver letöltés 520 Mb
138 KB/s 1 óra 2 perc -
l.skywalker
titán
válasz
Klaus Duran #111321 üzenetére
Újraindítás előtt ugyanez volt. Újraindítottam minden eszközt és azóta nincs internet és a tévé akadozva megy csak
Szerk.: digi.hu is halott mobilneten, a 1272 pedig már nem fogadja a hívásomat -> küldjek emailt
-
nincsnév007
addikt
tévéadások is szar
-
Látom másoknál is csodás ma a szolgáltatás. Mérve 90/90 de valóság inkább 9/9
-
l.skywalker
titán
Vácon is most megadta magát, vagyis köhög. Az utcában nincs másik szolgáltató, csak mikrohullámú internet.
-
adika4444
addikt
Mivel az OVH és számos ISP irányából látszik, hogy továbbra is a RDSNET-es peering-et használják, ezt nem igazán lehet a 4iG nyakába varrni. A pofátlan áremelkedést mondjuk igen, de ez 3100 forintért is pont ilyen volt, a 4iG nem rontott, de nem is javított, márpedig az ár emelésével minimum a külföldi peering-et itt lenne az ideje fejleszteni.
Szerk: A VPN, ahogy dchard esetében is, itt is szánalmas. Ahogy elnézem - és ez már többször is kijött - az UDP forgalmat nagyon szűrik, ami TCP-n át épp jó, az UDP-vel akár csomagvesztést is dob DIGI hálóból. Ráadásul valamit biztos limitálnak, Telekom felől VPN-nel és anélkül is ugyanannyi a sebesség az OVH gépemre, ez DIGI-n teljesen hektikus és nem mozog együtt a TCP/UDP forgalom.
Működtetek Minecraft játékszervert az OVH gépen egy haveromnak, romániai DIGI-ről is pont ilyen selejt, kijön ott is nagyon, amikor épp bezuhan a teljesítmény, legfőképp este. Nem OVH oldali a gond, bár tény, hogy nem egy high-end csomag a létező legolcsóbb dedikált szerverük áfával 20 euróért, de volt Hetzner gépem, az is ugyanilyen volt. Ez is közrejátszik benne, hogy mostanra lemondtam, semmi értelme, ha esténként 8--10 MB/s-mal érem el. Ezt az OVH is tudja és fele áron. Nem a szolgáltatókat minősítem, ez egyértelmű DIGI oldali, az OVH és a Hetzner is azt adja amit ígérnek, előbbi lassan egy éve 0 kieséssel. -
Cunaja
addikt
-
akaszajanos
tag
Gyulán is baj van, mindez a néhai ár duplájáért, most már rendszeresen.
Itt a vége részemről, decemberben lejár a “hűség”, és felőlem rászakadhat Jászaira az egész cég.
Remélem, úgy becsődöl ez a gittegylet egyszer, hogy az tankönyvi példa lesz.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam a mérőbox szerint minden rendben, egész nap 5-6ms.
-
DS39
nagyúr
Akkor már nem inditom újra 3x.
Központi hiba lesz ezek szerint. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
BP 04.-ker, megfeküdt. Napok óta ilyen. Hihetetlen, amióta eladták a Digit, többször volt szar, mint 15-év alatt.
Semmi nem jön be.Megállt minden.
-
nincsnév007
addikt
tölteném a cybperunk frissitést erre most haldoklik ez a szar
-
angyalpc2
aktív tag
Döglik mint a sz.r Hatvanban is gondolom Pest Keleti fele Gödöllő is.
Most egy hangyányit javult, de még a speedteszt se jön be
Amilyen ára van...szánalmas -
Kerepes is haldoklik...
Weboldalak baromi lassan töltődnek be. A céges VPN-t akartam szidni, de úgy látom, most nem azzal van gond...
-
-
petyus_
senior tag
Disney+-t nem tudom nézni, 10-20 másodpercenként megakad, közben most töltöttem le 1,5GB-ot 80MB/s-el.
-
dchard
veterán
válasz
Intruder2k5 #111299 üzenetére
A Speedtest nekem is jó, csak a valódi forgalom szar.
archive.ubuntu.com-ról éppen 25KB/s-mal jön az cucc...
-
adika4444
addikt
Néha lagol a netrádió
.
Böngészés itt OK és nemzetközi is olyan, mint máskor.
-
Segal
veterán
Gondoltam felnézek hogy mi a helyzet másoknál, de látom nem csak nálam (III. ker) döglődik.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest