Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
levin70
tag
válasz
kungzi #60791 üzenetére
[philips_lcd_led_tv-k] itt lehet,hogy tudnak segiteni.
-
-
-
forten
aktív tag
-
gyurasz
tag
válasz
kungzi #47808 üzenetére
Nincs igazán ötletem, de ha ugyanannyi osztás után a TV jó az usb meg nem, akkor lehetséges:
1. az USB-be menő kábel F-csatlakozója hibásan van megcsinálva (pl. árnyékolószálak érintkeznek a kábellel, ezzel zárlatot okozva csökkentik a jelet)
2. az USB-be menő kábel meg van törve, hibás
3. USB-kütyü közvetlenül a notiba megy (nincs hosszabbító stb.)?
4. splitter rendben?
+1. a többszöri osztás után az USB kütyü mégsem kap elég jelszintet az osztások miatt (erősítő kell). -
Watt25
veterán
-
-
-
allfinanz
senior tag
válasz
kungzi #40075 üzenetére
MindigTV tablazat szerint 730-on sugaroz a kekesi es a szolnoki adotornyok. Az h 78% a jelszint, az jelveszteseg. Vhol szetosztod sok fele, vagy a forrasjel messze van. Szetosztasnal valahol nincs jól árnyékolva es bezavar a MindigTV sztem.
-
Flashget
félisten
válasz
kungzi #38879 üzenetére
mert nyilvánvaló ez áremeléssel járna ami a Digi elvei ellen van.
Vagy ki kell hajigálnia fizetős csatornákat. De most, hogy megszűnik a SK helyére beférne a Sport2HD
Én is örülnék a csatornának, de lehet ebben nem csak a Digi a hunyó amiért nincs...cserébe náluk meg nincs DS.
Fox mitől olyan jó, hogy követelik a fb-on is? Van AMC, Paramount az nem elég? -
válasz
kungzi #38536 üzenetére
Az HBO Comedy helyén van.
Más: tegnap lemondtam a teljes TV előfizetésem a Diginél (személyesen intéztem, hogy ne legyen gebasz). Ugye 8 nap a felmondási idő. Ma volt egy hívásom a 06-1-707-9000-es számról, amikor épp nem voltam telefonközelben (egyszer próbáltak csak). Ez állítólag a Digi száma. Szoktak ilyenkor azért hívni, hogy ügyfélmegtartásként felajánlják az okos csomagot? Novemberben járt le a hűségem. Mondjuk engem nem hatnak meg, pont nem a magasabb ár, és a nem újraköthető hűség miatt vittem el tőlük az előfizetésem. Csak kíváncsi vagyok.
Amúgy azt se kérdezte meg a hölgy az irodában, miért mondom le a tv-t, automatikusan a "kihasználatlanság miatt" opciót jelölte be. Pedig ez esetemben nagyon nem igaz.
-
rocket
nagyúr
válasz
kungzi #38455 üzenetére
Discovery csatornaknal is megleptek pedig sokan felhaborodtak, aztan ennek a nagy felhaborodasnak nem lett jelentos ugyfelszam csokkenese.
Majd megmagyarazzak, hogy alacsony a nezetsege, es egyebkent is van sok sportcsatorna, igy potolva van a reszukrol, es az ugy letudva. -
apszi
őstag
válasz
kungzi #37762 üzenetére
Remélem ez nem az az ügyfélszolgálatos volt aki mindenáron meg akart engem győzni, hogy sat-os tuner kell a kábel tévéhez
Félreértés ne essék, én imádom a DIGIT, de azt kezdem észrevenni, hogy ha valami nem működik, az tulajdonképpen mindig egy plusz FEATURE aminek nem is kéne ott lennie -
Flashget
félisten
válasz
kungzi #37231 üzenetére
amúgy mi ez az új, hogy a sport1 HD már nincs kint a HD jel? Hiába natív HD adás...
A Sport TV még közelebb hozza a sportot
Három országban is felfrissíti arculatát december 23-tól a Sport TV. A Sport1, Sport2 és SportM csatornák magyar, illetve cseh és szlovák nézői karácsonyra új csatornaazonosítókat, műsorelválasztó wisheket kapnak majd az ünnepi műsorkínálat mellé.
-
rocket
nagyúr
válasz
kungzi #36585 üzenetére
Biztos sok masik csatornat kene kitenni, DIGI-nek van 3HD Sport csatornaja, csak licenszek amik megmaradtak nekik 1-re is boven eleg lenne.
Sajnos nalunk a TV piac arrol szol, hogy tudnak egymasnak keresztbe tenni, es vegul a nezok isszak meg a levet, mert egyik se enged. (eleg csak a DSC vs DIGI-re gondolni.)
Nem veletlen van a Sport2-on az NFL, ezzel probaljak jo belatasra birni a szolgaltatot.
Anno igy kerultek be olyan adok CL jogokkalal, mint a Viasat 3, Viasat 6, most meg az ACM, aztan szepen bent is maradtak futottak meg kategorias, ismetlo SD adokent.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest