Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Már aszittem ,hogy a digimobil topikba vagyok átirányitva a digi tv helett
-
Luissimo
veterán
Hello mindenki,
Egy Amiko beltérin (asszem Impulse) hogyan tudnàm behozni egy keresèssel a Magyar Mozi TV-t, hogy ne csesszem szèt a beallilott csatornàkat.
Budapest XVIII. kerPontosan melyik menupontban van, mert a kezi keresès nem ad semmit.
-
Luissimo
veterán
válasz
ElektrikusDE #61774 üzenetére
Segitsmàr,
Mi is a pontos problèmàd, mit kellene keresni a fotón, mert akkor megkeresem a szemuvegemet ès a nagyitómat.
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
valamikor lelehetett tölteni a havi digifilm, FilmNow műsorfüzetet, akár kinyomtatni is.
Most hová dugták ezt a lehetőséget, tudja valaki?
milyen linken van?
vagy esetleg már megszünte magát? -
Luissimo
veterán
válasz
Fekusz1983 #59334 üzenetére
ezt nemtudja a digis haver?
hogyan fogják neked felregisztrálni majd a kínai sárgapiacról vásárolt akármilyen egységet a hálózatra, hogy működjön?
biztosan van néhány preferált márka, a többi meg lutri.
Kérdezd előbb őt, ha már spéci infó kell, szerintem, a tévedés maximális kockázatával... -
Luissimo
veterán
válasz
Akosman #59310 üzenetére
van ott a PRIME-on néhány jó sorozat összeszedve.
Azon megy a Lie to Me (hazudj, ha tudsz) sorozat is, vagy most keverem ??
nagyon hasznos kis sorozat és érdekes, azoknak, akik megbeszéléseken , üzleti tárgyalásokon, ügyféltárgyaláson stb. vesznek részt idegenekkel és a verbális kommunikáció mellett tapasztalható önkéntelen testbeszédek jelentéseit vesézgetik ki ...
(szorongás, bizonytalanság, bűntudat, hazugság, csalódottság, félénkség,fensőbbrendűség stb.) -
Luissimo
veterán
válasz
Intruder2k5 #59299 üzenetére
Megnyugtató, hogy a DIKH(mán) TV-t senki nem hiányolja...
A gyerekcsatornákat énsem nézem, de azért nemkéne kivenni -
Luissimo
veterán
válasz
Flashget #59209 üzenetére
tvműsor app.
vagy az animare.hu tv ujság appja.mindkettő teljesen naprakész, én az elsőt használom a mobilon.
jobb mint a papiralapú TV ujságha a digin nem frissül az infó, akkor rászoktam nyomni a Guide gombra ott biztosan a jó műsornév van és onnan nyomok az infóra és már jó atrtalmat ad fel...
-
Luissimo
veterán
Itt valamit nagyon szétcsesztek.
Délután ota nincs m,m2, duna, m4, stb, semmi.
Nincs jel.
Az első csatorna ami jön, a 13-on az rtl klub.
Eltünt a CNN, Bloomberg, stb.
Az ügyfélszolgálatos sem tud semmirol.Nagyon gàz
Gyàri vissza sem segit. -
Luissimo
veterán
válasz
VinoRosso #58195 üzenetére
Dögös vagy digis?😃
Ha STB-használsz, akkor ha elcsiped ezt probáld ovatosan arrébb tologatni, lehet, hogy kontaktol a koax.
Nejed nem törölgetett port mostanában a környékén, ugyanugy áll ahogy szokott?
Nálunk is szokott lenni portörlés néha, ilyenkor ujra kell hangolni a boxot a megfelelő állásba 😃 -
Luissimo
veterán
Bocsanat, de nem all rendelkezesemre a legfrissebb muszaki leltarod, enkerek elnezest😃
Igazan kozzetehetned
Csak azert kerdeztem, mert ha olyanod lenne mint nekem (majd visszaolvasol kicsit) akkor megtudtalak volna rà kinalni esetleg egy okosszoftverrel,, sok gondodat megoldotta volna.
Dehat majd te megoldod. -
Luissimo
veterán
válasz
4Grider #58049 üzenetére
visszatérve az eredeti kérdésre, miért is ne szerethetné valaki jobban a felvevős boxot?
Nekem amig volt Tréhomos IPTV-m (visszetekerhető, előretekerhető, megállítható funkcióval, azt nagyon szerettem.
máskérdés, a a Trés csomagért nettel, teloval iptvvel majdnem 3x annyit fizettem, mint most a digiért.
És a megállíthatóságot, tekerést itt is megoldom, 3-ad annyiért.
Nekemteccik -
Luissimo
veterán
válasz
leslieke #57364 üzenetére
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is."
nemistudom hol olvastam, milyen igaz, bár ezt te nemtudhatod, ugylátom,...Nem nekem hiányzik te, hanem ez pont ilyenkor egy gesztusgyakorlás.
Csak az várhat valamit, aki ad is valamit.
Van aki a hoteljét ajánlja fel a karanténosoknak, van aki elengedi a hiteltörlesztőt egy időre, van aki internet keretet emel a lakosságnak, ki kisebbet ad, ki nagyobbat.
Neked nagyonjó, hogy te mindent megtudsz fizetni.
de ahhoz meg szerencsétlennek be kellene mennie az ügyfélszolgálatra, hogy előfizessen, holott a legnagyobb gondja most a megélhetés és a MINDENKI MARADJON OTTHON igehirdetés.
Van aki ingyen főz a rászorultaknak, van akibevásárolni segít, van aki a házhozszállításban segít.
Mintha te nem itt élnél vazze.
Nem nekem hiányzik, nekem elő van a fizetés sőt a HBO GO-ra is.
Csak tudod sok embernél, aki nemtud előfizetni és csak a négy fal között ül és érzi, hogy majd az első hónap után be fog kattanni ha ki se mozdulhat, akkor ilyen apróságoknak tudna örülni, kis változatosság kerülne az életébe .
Ráadásul üzletpolitikailag is lényeges, voltak itt már kódolatlan hétvégék sőt hetek is.
Hátha 10 emberből 3-4-5 kedvet kap, rákap az ízére és utána elő is fizetne rá.
Marketing, olyan mint a flanel ing, csak más tartalom és más anyag.
De ahogyan tapasztalom nemcsak a Digiből hiányzik az empátia, hanem itt is sokakból.Szép kis közösség tud összegyűlni, de majd az élet megoldja a természetes kiválasztódással...
ésígytovább, hagyjuk, széllelszemben az ismert okokból kifolyólag nem pisilünk és túlságosan fújják itt egyesek a passzátszelet. -
Luissimo
veterán
aztgondolom, hogy azért a Digiben mára már lehetne annyi empátia, hogy az HBO-Cinemax stb. kiváltságos csatornákat kicsit felszabadítják az önkéntes szobafogságra itélt sokezernyi kuncsaftnak, ahogy azt más szolgáltatók teszik, tették és gondolom tennifogják.
hátha itt is olvasnak minket...
-
Luissimo
veterán
válasz
joey04 #56567 üzenetére
se a digit, se a wizzairt nem kötelező választani, senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez.
kereshet gerincesebb szolgáltatót, aki kiszolgálja, reája van bízva.nincs monopolhelyzet...
ezzel nem aztmondtam, hogy én elégedett vagyok maradéktalanul a két céggel, sőt.
De, ha én választottam, nem panaszkodom, pedig késett már a köcsög wizzair 4-5 órát a budapesti indulánál egy Bp.-Róma és egy Bp.-London uton is.
Mégis előfordul, hogy tőlük veszek jegyet, mert ez a legjobb ajánlat abban a pillanatban, aztán szurkolok, hogy ne nagyon szívjam meg. -
Luissimo
veterán
válasz
bksgbr #55926 üzenetére
ne légy ilyen kishitü, jön a karácsony, próbáld meg, vedd a honad alá, vidd be, hátha egy sima adminisztrácios visszaadással és egy Filmnow ujrakötéssel le sem kell adnod, elmondod ezt az indokot.
és akkor lesz egy filmnowd is.
én adnék egy esélyt a diginek az ügyfélelégedettség emelésére a helyedben
(Ja és vinnék egy doboz Mercy-t a lányoknaka box mellé rakva) -
Luissimo
veterán
válasz
bksgbr #55921 üzenetére
néha érdemes megszüntetni majd ujrakötni a szerződést.
Visszadod boxot, visszaveszik, otthon pár napig anélkül nézel tévét és utána bemész egy filmnowért és kérsz egy boxot is hozzáde telefon helyett a személyes befáradás sokkal jobb eredményeket szokott kihozni, az ottani lányoknak szokott lenni egy ügyes megoldása ezekre
-
Luissimo
veterán
válasz
Nethooligan #55913 üzenetére
nekem semmi gondom, egyelek meg, mi ez a stilus?
nézzedmármeg, hogy ki mit kérdezett eredetileg és arra próbáljuk rávezetni, hogy mit tegyen.
ezt javasoltam neki, hogy kössön FilmNow-t, és akkor azt kapja ingyen (csupán nézőpont kérdése), de a számlán a BOX-ot minuszolják le.
a lényeg a lényeg, tudna spórolni havi 300-at és még kapna egy plusz csatornát is.
Elég jó opcio. -
Luissimo
veterán
válasz
bksgbr #55911 üzenetére
a számládat nézd meg lécci, nálam az első sor minusz 300 , HD box bérleti dij kedvezmény.
utána még van két plusz 300-as tétel, egyik a HD BOX bérlet, másik a Film Now.
tehát lehet, hogy kell hozzá a filmnow előfizu, de akkor meg az lesz ingyen.
de mi nemvagyunk autentikus források, tehát javaslom hivd fel a 1272-t vagy ha utbaesik menj be egy Digi Pontba és vezesd elő a kérdésedet.
nincs az a kis pénz ami nejönne jól -
Luissimo
veterán
válasz
bksgbr #55906 üzenetére
nézzedmármeg a számlát, nem minuszolják esetleg egy másik sorban?
Mert az első, azaz egy box ingyenjár, a 300-at jóváirják. (igaz nekem van FilmNow)hameg nem és feltétele a FilmNow, akkor meg kell rendelni és minuszolnak 300-al.
Magyarán ugyanitt vagy és van egy plusz filmcsatornád ingyé.
Vagy a Box van ingyé, nézőpont kérdése.
Igaz, hogy a FilmNow nem HD, de azon kevés csatornák egyike, amiben nincs mindenben 20 percenként 10 percnyi reklám és akadnak rajta egészen nézhető filmek néha.
Nem sok ilyen csatorna van még, talán a Duna, az M2, az EPIC, ami nem tesz a filmekbe reklámot, végig lehet nyugodtan nézni.Nekem is van egy BOXOM tőlük és minuszolva van, a másik kettő saját, AMIKO okosbox
("nagyonokos", azaz sokat tud)
-
Luissimo
veterán
válasz
Hegyirabló #55846 üzenetére
első box ingyenes.
-
Luissimo
veterán
válasz
st3v3np3t3r #55388 üzenetére
Lehethogy éppen lopják
-
Luissimo
veterán
válasz
st3v3np3t3r #55070 üzenetére
Te sokkal pesszimistabban fogalmaztal mint en 😃
-
Luissimo
veterán
imádom a segítőkészségedet, aranyos vagy, főleg amilyen képet vágsz hozzá
Képzeld megnéztem, de nemtudtam beazonositani, hogy mely két csatorna került be újonnan a két luk helyére, vagypedig maradt üresen a freki és nincs helyette semmi.ennyi kellett volna válaszul, talán rövidebb mondatban, hamarabb letudtad volna gépelni ezt a választ, mint a kioktatót.
mivagyte, topikgazda ?? -
Luissimo
veterán
hali,
nemnéztem, miota megszűnt az ECHO TV és a valamelyik (talán M3 ?)
nem kapcsoltam a boxomat frissitésre, mert akkor ujra előhozza az eddig elrejtett nemHD csatornáimat, meg az összes kerületi és területi tv-t.Tehát, szóval mi került a kivett csatornák helyére, mert ha nemérdemes vele kerestetni, akkor marad így, két lukkal az önéletrajzban...
-
Luissimo
veterán
válasz
Intruder2k5 #54736 üzenetére
Én a multhéten kaptam papiralapon, nemsokat kapok már igy , rászoktam klikkelni a teloval a QR kodra és ugy befizetni az Icsekk alkalmazással (minden sárgacsekkemet amit még kapok)
De ezzel még bőven ráérek,mert a bef. határidő juli 31.
ezen van rajta először a digi teszt mobilkártya. -
Luissimo
veterán
na, hagyjuk, mert azthiszi a topikgazda, hogy őt ekézzük.
(pedignem, csak nyomtunk egy RESET gombot.)
mindenki nyugodjon le és kérdezzen.Engem pl. érdekelne, hogy mér ilyen szar a digitévé néha?
vagy ez vótmán?
azért mert román?
Na nemám -
Luissimo
veterán
válasz
Watt25 #54730 üzenetére
vazze,
ha a körzeti orvosom azzal ráznale, hogy minek jött maga is influenzás, olvassa már el a netpatikátm hogy mi a megoldás, egyébkéntis, a multhéten már 100 betegnek elmondtam, mitcsináljon
tudod, hogy hová küldeném röviduton.
De előbb aztmondanám neki, hogy örüljön, hogy nemállatorvos, mert a kutyámtól hiába kérdezné, hogy mi a panasza.
megkérdezik, megkérdezzük, azért van ez a topik.
Aki már unja, az ne válaszoljon, megteszi más,
akinek öröm a segitség, jobb lesz tőle a közérzete, hogy valaki az ő válasza alapján megoldotta, és annak is jobblett a közérzete.ez önkéntes, majd lesz valaki.
egyébkéntmeg az is válasz, hogy témaösszefoglaló
-
Luissimo
veterán
válasz
arcitec #54709 üzenetére
Most hogy mondod, megerősíteném, ezt énis tapasztalom egy ideje (kb. a multkori (májusi) esős évszakos monszun óta) , 2-3 hete, de én eddig a koaxom hibájára gondoltam a két emelet között, hátha beázott picit a csatinál, vagy nincs jól meghuzva, vagy az IMPULSE-om kontakthibás, stb.
Végignézegettem és nincs semmi erre utaló jel, mindenhol jók a csatik.és ráadásul a jelszint és quality is megfelelő, olyan mint a többi, mint amelyik nem szakadozik, merevedik.
Mostanában ahogy látom egyre többen panaszkodtok, tehát valami mégiscsak lehet .
Valaki a XVIII. kerből megtudja ezt a szarakodó csatornák efektust szintén?Amik eddig jól mentek, de mostanában kimerevedik a kép néha (érdekes, a hang az megy végig alatta) :, Spiler, EPIC drama, sony chanel, film+ , M1, M4
ezek eddig jókvoltak, b@sszuskulcs
-
Luissimo
veterán
válasz
Watt25 #54540 üzenetére
nemneked he,
bááár, ha aszongyák nemis olvasod, akkor nekedis"A mobilnetes szolgáltatás maximális letöltési sebessége 22,1 megabit per másodperc, a feltöltés 7,5 megabites, de garanciát nem vállalnak rá, hogy ez valóban teljesül. Ezek a sebességek csak addig élnek, amíg az ügyfél el nem éri az 50 gigabájtos adatforgalmi limitet, ezt követően a sebességet mindkét irányban 256 kbps-re korlátozzák."
nem 64k-t olvastunk eddig?
-
Luissimo
veterán
válasz
Watt25 #54525 üzenetére
sziasztok,
ez valoszínűleg a tesztelők kedvezményes ára,
(jó csak gyenge, viccszerű próbálkozás volt)
reméljük nem lesz igazam.És mivan a mobilnettel ?
és még az sem kell, hogy eleve digis legyél?
Csomagnál (TV-NET-vezetékes telo-mobilnet-mobil) mérnincs valami okos csomag?
mondjuk egy ezresért a mobilnet is is ingyévan.
és mégvalamiért nyafogok, miért nem tudnak egy rendes feliratos térképet a lefedettségi réteg alá tenni.
jójó, tudomén hogy hunvan pest, de azért mégis
olyan mint egy közepes kvizműsor a magyar királyi tévében, helyezze el, Lajosmizse-alsót és Ceglédbercel-Cserőt.és mi a helyzet ha elmegyek le tanyára
akartam mondani Le tenyéreolyan mintha az egyes számjegyű főutak és nagyobb városok, megyeszékhelyek melletti/körüli kiépítésről lenne szó.
de ma ilyen hisztis napom van, nyilván a fronttól
nem tudok rá mitmondani, HAJRÁ DIGI !!
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Balázs0916 #54498 üzenetére
ezek a cuccok általában akkor bukkannak fel, ha egyesek visszamondják, leadják, stb.
és pl. most akarok visszaadni egy SD boxot, már régóta porosodik nálam, csak időközben nemtalálom a távirányítóját -
Luissimo
veterán
nemnemnem,
nem attól lesz 24 órás, hanem ha kéred. (de azért a gyerekzás nemárt ilyenkor, mert napközben rajzfilm helyett is rányomhatnak)
ha bemész az üf szolgálatra, ott külön kérned kell, hogy a felnőttcsatornt is állítsák át, nonstop legyen (nemfontos belepirulnod a lányok előtt, őkisnézik, tanulnikell)
igen, így 600+200 a plusz.
Viszont egy HD boxot díjmentesen kapsz, lehet, hogy azzal jobban jársz, azt is kérdezd meg majd, mintha csak a másodiknak lenne havidíja. -
Luissimo
veterán
de lehet, ha nappal is van rá igényed, azis egy opció és bekapcsolod a gyerekzárat.
(vagy hívjál házhoz lányokatés kapcsold be a bejárati ajtón is a gyerek és asszonyzárat )
nemtudom én megvagyok elégedve a HDMI-s box-al, sokkal jobban bevált nálam.
mennyi aprópénzbe jön ki pluszban a HBO,HBO2,HBO3, Cinemax + HBO GO ?
-
Luissimo
veterán
válasz
ph2012 #54481 üzenetére
ATV honlapjáról:
"
Az ATV Spiritet a Telekom kábelhálózatában a 114-es csatornán találják, de jövő hétfőtől már ott lesz a UPC rendszerében is a 87-es csatornán.
Az ATV vezetése folyamatosan tárgyal a többi kábelszolgáltatóval is a sugárzásról. Ezekkel kapcsolatban, ha lesz fejlemény, azonnal tájékoztatjuk Kedves Nézőinket!" -
Luissimo
veterán
gyorsan aktiválják, lehet, mire hazaérsz már megy is. (ha szerencsés vagy és jó a csillagok állása)
ujraindítás kell(het) hozzá, hogy a beregisztráció menjen.ez a másik, a modul, az ügyfélszolgálatfüggő, hogy hová mész, éppen van-e ott benn nálunk, vagy segít, hogy hol van esetleg..
ha nincs, akkor van HD box, amivel viszont tudsz USBre felvenni, megállítani , megnézni reklámmentesen, stb.
nembiztos, hogy rosszabb mint egy modulos megoldás.. -
Luissimo
veterán
válasz
st3v3np3t3r #54430 üzenetére
sokkal jobban jársz egy HBO GO-val 1500-ért, főleg ingyen próbahónappal.
(kinek hogy, 1 doboz cigi , 2 mozijegy vagy 3 korsó sör ára
)
ott majdnem minden olyat megtalálsz, amit a HBO-n.
ÉS RÁADÁSUL NEM MINDENT SD-ben. (bocs capslock error)A HBO2 és HBO 3-on pedig a HBO filmeket ismétlik, néhanéha egyegy önálló filmmel megspékelve.
Még esetleg a Cinemax, ott vannak olyan "nem szokványos" filmek. (más kategória, nem mondanám, hogy művészmozi, de komolyabb tartalmú, egyedibb filmek)
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Apple MacBook
- Hegesztés topic
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest