Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
A szarjankó már elérte a 10. kerületi szakaszt, vagyis a sorszám át rendszabályozás megtörtént.
-
Véletlenül néztem a TV4 csatornán a foci meccset, gyönyörű a kép, nincs szemcsés vacak.
-
Kérem ne írjanak többet a virágbolti szöveget, mert az nCore torrentezésnek minősül, és warez miatt néhány órás felfüggesztést fogtok kapni, régebben posztoltam virágbolti képet, erre bannolt kb. néhány óráig.
-
Mióta van az TV2 Klub? Per pillanat nincs EPG-je.
-
válasz
garga01 #71913 üzenetére
Akkor nem fogok észrevenni, hogy változás történik, ha letiltom a csatornák frissítését.
Eléggé furcsák a frissítési tünetei, többször néhány másodpercig fekete kép! Gondoltam, elromlott a TV-m, de kiderült hogy éppen frissíteni a csatornákat, vagy éppen átrendezni.
Elég ijesztő tud lenni a néhány másodperces kép kihagyás. Ilyenkor megállt az ember lélegzete, vajon mi történik a TV, vajon elromlott-e?
-
Valóban mégis újra kellett hangolni, az új LG fehér TV-n volt egy kis baki a csatornák átrendezése miatt.
-
Most komolyan a Discovery Channel a csatornák legalja lett, vagyis költözött el 146. csatornára.
-
Megbeszéltünk újra, hogy nekem mégsem kell a CI+ kártya, elég lesz nekem a sport és híradó. Ha kellene mégis a film, elég lestreamelni egyet kettőt.
-
Mai napon végre lecseréltem Panasonic TH-42PZ85E 106 cm-es plazma TV-ről és vacak Amiko Neo Combo SE STB.-ról vadiúj LG 80 centis LED TV-re, azóta valóban prémium kategóriás képek vannak a beépített szűrőknek köszönhetően!
Csak a szűkös látószöge van a LED TV-nek, majd megszokom!
-
Továbbra is lehet kérni a Digi Smart Cam modult? Ez lesz az új második TV-be a CI+ modul.
Hamarosan le fogok váltani a jó öreg plazma TV-t az új LED 80 centis TV-re.
-
válasz
garga01 #71540 üzenetére
Igen HDMI-vel van összekötve a TV és Amiko között, eredeti Amiko HDMI kábelt használom immár kb. 5 éve, persze hang nélkül mert siket vagyok.
Nemrég kapcsoltam be kb. 14 éve üzemen kivüli SAL PA 25 Active nagy hangfalpárt, megszólalt újra a basszus ritmus 14 év után, máris megjelent az anyukám a félszobai ajtón, hogy kapcsoljam ki...
14% hangerőn meglepően hangos.
Ui.: RCA valószínűleg a teljeskörű firmware csere miatt kispórolták a RCA kimenetét, az OSD beállításon nem szerepel többé, csak HDMI és S/PDIF opció van.
-
válasz
garga01 #71538 üzenetére
Panasonic TH-42PZ85E 106cm-es plazma TV-m van, nem tudja a HDMI hangot átadni a TV-nek, egyszerűen nem ismert formátum annak 2008 idejében.
Amiko NEO COMBO SE beltéri egységem van, tudom hogy full bugos, egyszerűen ki akartam vágni az ablakon keresztül, olyan szar minden.
Hát legyen igazad, nem veszek DAC-ot, hátha ezen is bedöglődött.
-
Szerkesztési idő lejárt, úgyhogy megtaláltam a Hardveraprón, azaz DAC átalakítóra lesz szükségem, majd még kutatok...
[MediaMarkt - HAMA 83180 Audio converter AC80 digitális-analóg (DAC)]
Ez a linken lévő átalakító baromi olcsó lehet, majd még kutatok.
-
Helló! Megint elővettem a hang világot, azaz Amiko STB-en keresztül kapom meg a TV hangot, de nem ad hangot, mi a teendő? Bedugtam a mindkettő RCA hangcsatornát és a számítógépen mikrofon bementként funkcionált, de semmi hang.
Felejtsek el, vegyek SPDIF kompatibilis HI-FI tornyot?
Jelenleg per pillanat működik a nagyon hangos siketnek való fejhallgatót viselek és kellemes Lady Gaga-t és Jazz-t próbáltam ki először, eléggé lórúgású magas hangú fajta.
-
Nagyon köszönöm szépen a segítséget, tényleg sokat számít a csatlakozó újra igazítás, kb. 2 órába telt végig zongorázni az összes csatornákat, teljesen hibátlanok!
Igazán nagyon sajnálom hogy az Amiko STB csatlakozók rendkívül instabilak, az USB kapu is.
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!
-
-
Már hetek óta majdnem az összes, na jó inkább kb. 50% rossz minőségű csatorna vannak, hiába hangoltam újra többször az Amiko beltéri egységet, nem sikerült szintén lépni ez ügyben.
Talán elromlott a STB-em?
Kérem segítsenek engem, mert megőrülök, hiszen szüleim TV-je minden csatorna fogható és jó minőségű.
Lehet hogy a fenti szomszédom valami elektromos zavarót üzemel folyamatosan akár egész nap, fel fogok jelenteni kb. 1 hónap múlva.
-
Tegnap este a Sport1 és Sport2 adások nem voltak.
A többi csatorna szintén szaggatott.
Bp. Örs vezér tér
-
Bátorkodtam az összes csatornát letörölni és 314MHz/6900/256QAM az alap kereső csatornával kezdtem hozzáadni az újabb csatornákkal együtt. Már jó a Discovery Channel csatorna, így megspóroltam kb. másfél órát az összes csatorna szerkesztése nélkül, csak újra kellett hozzáadni a kedvenc csatornákat.
-
Kérdezem, nektek is kódolt csatorna a Discovery Channel csatorna? 354MHz-en van. Szüleim TV-n van adás, hogy is van ez?
-
Infó fejlemény történt! Figyelem!
Szabotázs történt, vagyis valaki bent volt a földszinti elosztó szobában és széttépte és szétvágta az optikai kábeleket, azért volt előtte gyakori a kép kimaradás és széteső képek stb., egyik szolgáltatói emberek sem vállalták felelősségre. Sokan lejöttek a szomszédok és kíváncsiskodták, érdeklődtek stb.
-
Most voltak a szerelők, rendbe rakta a földszinten lévő elosztóban.
-
TV és net nincs. Gyakorló utcai lakótelep. Piros LED lámpa villog az ONT-n.
-
Nos kipróbáltam a mikrót kb. 400W-osan, erre a fő TV képe becsíkozott. Tehát 400W mint kb. 400MHz. Szerintem be kéne tiltani az összes inverter motor alapú mikróhullámú sütőket és lecserélni fix 800W-os motorú mikróra, ha mondjuk kisebb hőt kér, akkor 400W-osan szakaszos 800W-on fog üzemelni stb.
Másik, rengeteg mobiltelefon tud letapogatni minden frekvenciát, valami Cellmapper-nek hívják stb., talán emiatt van az állandó képzavar. Wifi régóta nálam van, semmi köze ehhez. De mikróhoz és illegális mobiltelefon használathoz biztos van köze.
-
Hogy rohadjon meg, a Spíler1-es és a Spíler2-es nézhetetlenek, valami a kép felső színes csíkok jelentek meg!
Akkor is nem küldöm hiba jelentést Diginek, valami itt nagyon sugárzik, mintha bekapcsolva hagyott a mikrohullámú sütő órákon keresztül!
-
Tegnap az RTL HD (HU) Híradót akartam nézni gondtalanul, erre betört a széteső argumentumú kép, minden másodpercben nézhetetlen. Majd következik akartam nézni a befejező Fradi műsort, erre is szétesik minden másodpercben.
Ma délelőtt néztem az M1 Híradót, ezt is lenyomták a kép minőséget.
Gratulálok DIGI f.szság!
Ui.: Most megnéztem a torrent oldalán, senki nem tudott lementeni a Fradi záróbulit. Gratula!
-
Kb. 60 perc Sport1 nézésem során 100% hibátlan kép minősége!
-
Szíveskedjenek befejezni az újra hangolási mániát, mert minden másodpercben szétesik majdnem minden csatorna, teljesen nézhetetlen!
Akkor sem kell újra hangolni minden percében, minden órában és mindennap többször!
-
Rettenetesen dühösen veszekedtem anyukámmal, hogy újra kellett hangolni. Sajnálatos módon az amiko megint szarakodott és szerkeszteni kellett kb. 1 óra hosszán!!!
Még valami, a Sport 1 és Sport 2 csúcsidőn kívül is ugyanolyan szétesett a kép és csíkozott!!!!
-
X. kerület is elesett!
-
Tegnap óta az EPG-en már RTL HD-nek nevezték át, rögtön le is mentettem STB-re.
-
Mi az új magyar RTL logó és profil váltás történt? Azt hittem hogy német RTL-et néztem, pedig magyar RTL KLUB előzménye volt, most RTL!
-
Visszajött!
-
Budapest/Kőbánya/Örs vezér tér is off!
-
válasz
Intruder2k5 #64946 üzenetére
Uramég! Ugye emlékszel, hogy meg kell szüntetni a SD-HD csatornák párosítás, ha vannak HD csatornák? Most megtörtént, jó régóta ígértem.
-
Régi AMIKO set top box-on újrahangoltam, de a régebbi csatornák megmaradtak, így 75 percbe telik a teljes csatorna szerkesztés!
Viszont nagymamánál van az új LG TV, mindössze szempillantás alatt végig ment a hangolás, csak ki kell választani a gyors keresést, valamint csak digitális csatornákat hangoljon újra. M4 Sport is rajta van.
Borzasztóan fárasztó nap volt az amiko set top box miatt, egyenként törölni lehet csak a régebbi csatornákat.
-
Tegnap nagyapukám bement az árkádi üfsz-be, hogy a FILMBOX PAK-ot rendelni szeretnénk, erre azt közölte hogy még mindig nincs kész a rendszer, majd értesítenek.
-
Érdekességképpen majdnem az összes csatorna eltűnt az anyukám TV-nél!
-
Nálatok is lehalt az EPG? Műsor és idő is elnémult.
-
Még mindig nincs TV.
Egyébként Digi Online 45 perces Tényeket néztünk, eddig csak kétszer lefagyott a kép, nagyon szuper és élveztünk!
-
Örs vezér tér-Gyakorló utcai lakótelep is elesett a TV szolgáltatás!
-
válasz
headhunter #59599 üzenetére
Javasolnám az összes helyi adókat kitakarítanának végre!
-
Tegnap észrevettem , hogy másik csatornára lett cserélve: Teennick
Gondolom, előtte nickelodeon volt, majd utánanézek.
-
Végre megjelennek a szüleim TV-n a 6db csatornák!
-
Most jelenik meg a TV Paprika HD csatorna, sajnos nem találtam a többi csatornát.
Szüleim TV-n automatikusan hozzáadta az új csatornát ha talál.
Szerintem még várhat 10.-éig.
-
Tudom mi az a trim, de amiko beltéri egységen belüli részletre nem vagyok kíváncsi, az a lényeg hogy úgy működik mint a külső HDD. Nagyon imádom a külső SSD-et, olyan zajtalan, nem melegszik és nem vibrál.
Leformáztam az amiko szoftver esetén, társítottam stb., most vár a további Discovery Channel felvételekre, sajnos nem adnak sugárzási jogot az Állítólag...-nak és Amcsi motorok (Orange County Choppers)-nek, az utóbbi egyelőre kellett volna folytatni, de nem folytatták egyéb anyagi gondok miatt (youtube-n megtudtam hogy a Senior Paul faháza el lett adva!
). Sajnálom őket...
-
Amiko-ba raktam be a külső USB SSD-et, azóta össze van kötve rendszeresen és nem húzom ki.
-
Megtaláltam a M4 Sport+ csatornát a megszűnt Duna World-ön van.
-
Kérdezem, miért nem vetítenek tovább az OCC+ -t a Discovery Channel-en? Már mint az amcsi motorok vagyis orange county choppers korábbi néven, nemrég fedeztem fel youtube egyik occ csatornán, még mindig töltenek fel újabb videókat.
-
válasz
Intruder2k5 #58047 üzenetére
Amiko set top box megbolondult a hibás időkben, mindig újraindulgat, míg áramtalanítást nem végeztem és jó lett.
-
Teljesen megújult a DigiOnline! Lehet csempe kinézetű csatornák vannak, lehet sötét módra váltani. Sajnos nem jegyzi meg a bejelentkezésemet, újra be kell lépni.
-
Én pedig nagyon hiányolom a környezetszennyező traktor húzóversenyt!
-
Nem vettétek észre, hogy teljesen új nagyobb magyar digitális feliratot dob az RTL Klub? A felirat kinézete nagyon szép, olyan mint a MKV felirat!
Csak így tovább, hadd szűnjenek meg a TXT alapozású feliratok!
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Latitude 5510 - i5-10310U 16GB DDR4 256GB M2 SSD WIN 11
- Makulátlan állapotú Nikon D3200 + Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR II objektív + Cullmann táska
- Makulátlan állapotú Nikon D3200 + Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G DX VR II objektív + Cullmann táska
- Sony xperia 5 III
- ASRock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming 6GB OC GDDR6
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest