- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
sgery
őstag
[link] Ezt a képet sikerült most csinálnom, de ezen is látszik sztem hogy semmi gond nincs vele. De hétvégén majd csinálok pár szebbet
Ez is rendes parabolára van lőve az 5m-esre. Tehát a jel ugyan az, főleg azért mert valamin meg kell nézni ha gond van hogy tényleg központi-e a gond.. -
Rellind
senior tag
Hali.Ma mi is beléptünk a sorba...
Rögtön van is egy zavaró tényező...A tv-én nem lehet állítani a színeket,kontrasztot,fényerőséget.Egyszerűen le van tiltva....Távírányító gombjai (ezen funkcióké) nem reagálnak,menüből se lehet elérni....Nagyon nem jó a kép,túl sötét....
Humax beltéri és egy sima LG Flatron tvről van szó
Ha nincs rajta a beltéri mükszik minden.
Légyszíves adjatok valami ötletet mert igy nem jó nézni... -
Simtu
senior tag
Hello!
Én nemré rendeltem meg a DigiTv-t, még nem kötötték be, csak a várakozási időnél tartok.
Viszont elég ijesztő, amit itt olvasok. UPC Digitalnak tényleg jobb lenne a minősége? Én is LCD-ről nézném...
Vissza lehet még ilyenkor mondani? (még nem írtam a lá semmit. -
Kiskutya
veterán
ma megint segitettem az uncsimnak a lakas felujitasban es csak megneztem en meg1x a upc kabelt nala hat megint majdnem elsirtam magam akkora a kulonbseg ha nem kellene 1 evet alairni naluk tuti visszamennek.(igy meg kicsit varok hatha lesz hamarosan valami valtozas foleg hd-be)
-
kano
nagyúr
2500Ft, ott írja lent.
Én is ezt köttetném, de sajna nálunk nincs lehetőség a kötésére.
A 3. kerület Uszály u.-ban milyen netet ajánlanátok?
Eddig csak ADSL-t találtam, de valami olyan kellene, hogy ne kelljen aláírni 1 év hűséget(mert albi és nem tudom meddig maradunk ott). -
-
Zolee11
senior tag
Sikerült megtekinteni a DIGI TV szolgáltatását. Hát lemondtam róla. A szinek sehol nincsenek a mai normál kábeltévés szolgáltatáshoz képest, 1 vagy 2 adó, már nem emléxem, 16:9-ben megy, a kép minősége bőven hagy kivánnivalót maga után. Olyan mintha mosódna a kép.
A csatoznakiosztás jó lenne, de a minőség az egyenlő a 0-val. Inkább fizetek többet, de ezt kihagyom, főleg, hogy LCD TV beszerzése is kilátásban van... Itt miért xar a kép, ha a UPC-nél teljesen normális? Itt nem a jel erősségével van a gond szerintem, hanem a használt berendezések minőségével. -
kano
nagyúr
Alátámasztom, hogy nekem is ilyen a gyári antennával, de csak néha ennyire durva.
Pont most olvasom a Metro-ban, hogy egy Kedves Olvasó reklamál a Digi bekötési lassúsága miatt. Szegény, még nem tudja, hogy mit is rendelt meg, és amiért most harcol majd pár hónap múlva az ellen fog harcolni. -
sgery
őstag
Hát akár hogy is néztem ma a tv-ket, sehogy sem volt olyan minősége mint a képeket amiket felraktál. Csináltam képet majd felrakom, de nem lett vmi hejde..
Valami más gond lesz ott szerintem. Nem tudom mi, de akkor se kéne olyannak lennie. -
Kiskutya
veterán
tegnap mintha kicsit jobb lett volna a digi(vagy hozzaszokott a szemem
) de gyors mozgasoknal meg mindig nagyon kockasodik.
-
svédcsepp
tag
Sziasztok.
Veszprémben tényleg nincs más csak UPC ?
Ahol lakom ott (még) nem elérhető a DIGI. -
Rick4
félisten
létezik perforált antenna, de igazából ma már nem divat. inkább rendesen fel kell szerelni a meglévőt, és akkor nincs gond. nekem egy 1.5"-os csövön van egy 120-as acéltükör, meg egy SG-2100-as forgatómotor, a kettő együtt kb 25 kiló, és semmi baj sincs vele.
érdemes jobban rágyúrni a felfogatásra.
-
o.gaby
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem. Szeretném az antennámat áthelyezni a jelenlegi helyről, csak nem akarom hogy a szél ott a tető tetején leszakítsa. Nem tudtok valami olyan tükröt ami átereszti a levegő egy részét. (mintha valaki mutatott volna itt olyan antennát ami átereszti a levegőt). Nem emlékszik rá valaki, hogy mi volt az?
-
Saca0311
tag
[link]
Bocs a silány minőségért. Szóval. Ezt a dobozról fényképeztem, és látjátok, hogy a beltéri kijelzi hogy "4000". Nekem az a kis kijelző még sose jelztett ki semmit. Az lenne a kérdésem hogy, van ott egyáltalán valami kifelző?Megvilágítottam lámpával, semmi nincs ott. Bocs a hszért.
-
D600
tag
Ja lehet, hogy a DIGI alapból antialiasing effekteli 4x-en. Vagy anisotropic filteringel nyomja meg 16x-an a csatornákat.
Sgery!!!
Hol van a boomerang? Vagy a filmmúzeum, TV6? Amiket már itt többen is felröppentettek.
Azzal egyetértek, hogy a weboldalukkal nem igazán érdmes foglalkozni, az aktuális dolgokat nagyon hanyagolják.
Pedig elég nagy cég. Nem hiszem nincs egy ember, aki legalább heti szinten ránézne és frissítené. Az ASZF-et bezzeg egyből felrakták, amint átírtak mindent.
-
sgery
őstag
a plazmára és az lcd-re is rá van kötve az összes forgalmazott beltéri
Nem tudom jól mondom-e, de ha a pixelek között nem lenne elmosás akkor még csúnyább lenne, nem? Egy játék is sokkal szebb elmosásokkal pc-n.. -
Rick4
félisten
dehogyis, csak viccesen kérdeztem, ettől függetlenül csak a feladóállomásra, ill. a túl sok csatorna/ TP-re tudom fogni, nekem itthon két külön cuccon is ugyanolyan a kép, nem is feltétlenül magával a kockásodással van a baj, hanem inkább az elmosódottsággal, meg a kontúrok összemosódásával. ezen beltéri, fej, tükör tuti nem segít, ugyanazon a rendszeren egy német rtl vagy másik normális csatorna nagyságrendekkel jobb képet produkál. ettől függetlenül azt érzem, hogy az emúlt hónapokban mintha kissé jobb lett volna a kép, és talán az utóbbi hetekben ritkult az a nagyon gyakori kockaháború, ami rendszeresen jellemző volt egyes csatikra.
-
Kiskutya
veterán
nekem szinten 98% a minoseg es megis szar... bar ami nekem szar az lehet neked tokeletes kinek milyen igenyei vannak. igaz nem vagyok vele egyedul. igen a szamlanal en is hibaztam hogy nem olvastam el viszont ha az ugyfelszolgalaton nem mondtak volna mindig hulyeseget lehet hamarabb jutottam volna 1rol 2re. az meg hogy feltuntetik a szamlan hogy tartozas van meg nemtom befizetni mivel nem kaptam csekket! szoval ahogy elottem is irtak 1 +csekk nem lenne nagy koltseg a kovetkezo szamlaval!
-
kano
nagyúr
Hol is van leírva, hogy a Digi milyen felbontást használ? Kell, hogy érdekeljen ez engem? Ne értsd félre nem kötekedni akarok csak ez így tényleg nem jó. Eddig nem érdekelt, mert gondoltam, hogy megoldják, de nem. Már kezdek ideges lenni rájuk. Ha a gyári antennájuk lenne fent akkor rég kivágtam volna mindent és nem fizettem volna egy kanyi vasat sem azért a kockahalmazért. Szerencse, hogy vettem egy 90cm-es antennát itthonra és csak Pesten van az eredeti.
Egyébként minden normális szolgáltatónál úgy szokott működni, hogy ha az ügyfél elfelejti befizetni a csekket akkor küldenek neki mégegyet és nem azonnal korlátozzák. -
sgery
őstag
Azért a linkből hogy semmi sem igaz annyit, hogy mi ez ha nem olcsó?..
A másik pedig hogy ez a weboldal 2éve készült, azóta nem sok mindent változtattak rajta...Tudom hogy kéne, csak mondtam.
Nem figyelmeztettek? olvasd el a számlád alját, még azt is ráirják hogy 30nap múlva fogják korlátozni. Aki nem olvas, az igy jár.
Hova kellene leirni, hogy 108cm-en az 512es felbontás szép? Amúgy diginél is plazma/lcd tv-k vannak kidobva, azon kivül hogy 108centin hd felbontás lenne szép szerintem semmi gond nincs az adással. De mint már mondtam rég lehet az 5m-es parabola miatt, bár nem biztos, mert még azzal is 80% a jelszint 98 a minőség.
Sőt, ha bemész a váci út 35be az ügyfélszolgálatra ott is egy hatalmas lcd tv fogad rajta élő digi adással. Ha mindenhol szar lenne rajta csak nem dobnák ki a kirakatba -
sgery
őstag
De rég irtam..
Vmi régebbi hozzászólásra aki kritizálta hogy a SP hangja elcsúzott, megnyugtatom, hogy nekem upc-m van itthon kábeles és azon is elcsúszott. Tehát ki tehet róla? Az mtv biztony. Nem mintha az a 1-2mp-es csúszás vmi szörnyüség lett volna, vmiért én nem hivtam a upc-t miatta (nehen tettem volna amúgyis mert ők nem is 0-24-esek..)Ja, és csodákat müvel ha kedvesen áll hozzá egy hivó a dolghoz, speciál aki káromkodik én ott bontom a hivást..Csak egy jótanácsAkinek futtya lcd-re az miért digis???? Én még a projektoros nagytv-re se kötnék digit.. Akinek van pénze vesz upc-t vagy free karit kódokkal.
Aki pedig az ügyfélszolgálatot szídja elmondom neki hogy ismerősőm upc-nél ügyfélszolgálatos, szerintem is 50x jobb, de miért is? mert sokkal drágább és rengeteg helyen van kábele is! Több bevétel, nagyobb és jobb ügyfélszolgálat! Több bevétel, nagyobb fizetés mindenkinek, és ott megtehetik hogy ha jó vagy kapsz jutalékot, nemhiába nyalják az ügyfelek s.... .Amit pedig már többször írtam a világon nincs két ugyan olyan ember, hülyék mindig is lesznek köztük amig nem szürik ki őket addig ottvannak, ennyi. Mindenki emberből van, mindnekinek lehet rossz napja, vagy épp ideges pár uninteligens hivástól..
A számlatartozásokkal amúgy vigyázattok, mert mostantól 60napon túl mindenkit kikapcsolnak!
-
kano
nagyúr
Arra gondolt a kolléga, hogy a plazma nagyobb villanyszámlát csinál mint az LCD igaz, hogy azonos képátlónál ez már nem biztos. Mondjuk egy 42"-os full HD-s LCD is simán 260W körül zabál. Én kifejezetten nem szeretem a plazma technológiát inkább az LCD-t. Én LCD-t fogok venni és kész.
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest