-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #15032 üzenetére
Még nem döntöttem el, hogy mi is leszek.
Jelenleg egy frenzy barbárt tolok, de ez csak jó fegyverrel élvezhető. Jó fegyóm meg úgyse lesz a ladderban egy darabig. WW barbárral kezdtem a Resut, amihez nem is kellett olyan sok minden (full ik set). Talán csak az ik páncél zsebbenyúlósabb. Meg azt hallottam, hogy javítottak a whirlwind irányításán, de ezt még nem próbáltam. Szóval lehet hogy megint ezt az utat járom végig egy barbárral. Ez eddig bejött.
Amin gondolkodom még, az valami druid (wind vagy fire), summon necro (ezzel lassabb a farm), assa (ezt itt javasolták, de nincs vele tapasztalatom). Nagyából ezek érdekelnek.
Jól felcuccolva nem tudom milyen velük a játék, mert csak a barbáromnak van endgame felszerelése. Összekókányolt itemekben próbáltam druidát meg nekrót és elment mindkettő, de a barbárhoz képest gyengék voltak.
Az igg eladás csak akkor esedékes, ha marad a barb. Azzal napi 10-20m összejön. Kezdetben inkább 10, mert a 20 millióhoz már kell a frenzy meg valami értelmes fegyver.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest