- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #16603 üzenetére
"Az hagyjan, hogy 1-1 elelmre immunisak, de hogy mindkettore, amire atskilleztem magam, az megint csak lusta, igenytelen es szar design."
Már egyszer leírtam, hogy ez egy ilyen játék, így építették fel. Nincs benne mindent ölő karakter, vagy olyan build, amivel varázsütésre minden meghal. Első karival soloban átmenni Hell fokozaton egy szopás. Kurva ritka a jó cucc, de annál jobban doppingol, ha végre talál valami jót az ember. Ez nem olyan felépítésű mint a Diablo 3, hogy ömlenek a cuccok és viszonylag kis energiabefeketéssel már működőképes karakter raksz össze nehezebb fokozaton is - ez masszív farmolást igényel. (én fenn vagyok redditen Diablo csopikban, néha olyan mocsok ritka rare és magic itemeket posztolnak, amik erősebb bónuszokat adnak, mint a legjobb unique cuccok)
Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor ez nem a te játékod -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16603 üzenetére
Az immunok koncepciója, hogy ösztönözzön a group playre. Rohadt szivatós sajnos (főleg az valóban, amikor van két különböző sebzés típusod, és pont arra a kettőre...), de ha eljutsz a hell TZ-ig, legalább lesz esélyed szerezni sunder charmot. Vagy ha gazdag vagy, Infinity a csicska kezébe. Ha nem vagy gazdag, immunis mobok ellen lover resists wand segít kicsit, vagy a teleportos staff. Nem véletlenül népszerű farm hely a cow level, vagy népszerű farmoló build a hammerpala. Minden más build specifikusan 1-2 helyre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged