Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbcitaro356
csendes újonc
Kipróbáltam a PlugY modot, köszönöm a tippet.
Jól néz ki, a láda a legszembetűnőbb egyből
Sajnos 1.11 alatt jelenleg a meglévő C3PO maphack nem akar vele működni.Kipróbáltam az általad linkelt maphack-eket 1.13-ra, a C3PO sajnos el se akar indulni, a másik megnem jelenítmeg semmit, pedig a patch-eket is ellenőríztem
Mindazonáltal a PlugY megtetszett annyira, hogy lehet beáldozom a maphack-et, és azzal folytatom, ugyanis a meglévő karakteremet is felismerte, nem is kellett újat csinálni.
-
mbcitaro356
csendes újonc
Igen, olvastam már régebben is klassz mod-okról, 2 dolog vetett vissza mindig, az egyik a maphack kérdés, a másik meg a magyarítás (tudom, szánalmas
). Anno még így kaptam meg a játékot, 1.10-el, maphack-el, magyarul. Akkor kipróbáltam még a Retro mod-ot is, azzal passzolt minden
Csak aztán rájöttünk, hogy a Retro mod-ban pl. nincs cow level, meg ilyesmik, és ráhagytuk.
És azóta is láttam sok mod leírást, de vagy maphack-et nem találtam hozzá, vagy nem tudtam magyarosítani, nem tudom, magyarul kezdtem el a játékot, nekem így vált élvezetessé
Ennek ellenére lehet ránézek a PlugY mod-ra, egy próbát megér
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest