Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz KicsiPaszuj #5758 üzenetére

Nem mondtam azt, hogy csak ti ketten játsszátok, egy szóval sem, ne láss rémeket ^^.

Az én hozzáállásom az, hogy nem tanulok be csak azért egy játékot, mert más, mint a D2. Az original verzióban is van bőven kihívás, csak meg kell keresni. Látom, neked örök vesszőparipád ez a hell baal dolog, a D2-ben sem abból áll minden, hogy hell baal-t runolod 70-szer, aztán vagy van drop, vagy nincs, azért az elég unalmas lenne egy átlagos játékosnak, több olyan terület is van, ahol eshet minden, de hogy ezek kiessenek, annak az esélyes erősen közelít a nullához.

Meg ugye vegyük azért azt is, hogy ha te hell baal-t akarsz runolni, oda is kell gear, azt is össze kell szedni valahogy. Nem hullik senki ölébe az item, hogy "tessék, itt egy full hammer, runold napi hetvenszer hell baal-t". Lehet menni cow-ozni, nihla-t ölni, diablo-t, vagy esetleg pit levelt, ancients tunnels-t, worldstone keep level-t, ezeket mind ki lehet pucolni az első mobtól az utolsóig. És hidd el, ha nem vagy jól cuccolva, akkor worldstone keep-ben szenvedni fogsz a soulokkal, vagy a moon lordokkal, amik egy hittel ölik a merced, aztán meg mehet a futás (ha nem vagy soso és nem futja enire), mert meghalni rossz.

Elismerem, hogy a Median a modok között nagyon jó, sőt, lehet a legjobb is, ezért is mondtam, hogy jó játékot hozzá :) .

• Cyberbeni

addikt

válasz KicsiPaszuj #5758 üzenetére

singleben/lanon nem sokkal könnyebb a sima diablo2, mint median, csak ugye medianhoz kell tudni csomó mindent, hogy megkapd azokat a cuccokat, diablóban meg csak pandenomium eventet meg cow levelt kell vágni, a többit a szádba adják.

Új hozzászólás Aktív témák