-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Kiss_R #16461 üzenetére
egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re
Mivel mint synergie már nem kell, így ízlés kérdése. A most respeccelt LS assamnak is LS + 2 syn 20/20/20 pont, mellé DS 20 pont.
Én személy szerint szeretem használni bociknál, gyorsabb mint a LS. 4x LS a bocik elé, 1x DS a tömegbe, pár másodperc és üres a képernyő; időnként 3x LS + 2x DS ha jobban szét vannak szóródva vagy több irányból jönnek. Ezt még Infinity-vel sem lehet nagyon überelni, mivel a LS csapdák 'tűzgyorsasága' visszafogja a sebzést.
Ugyanakkor mindenhol máshol a tiszta LS jobb (pl. CS, Pit, etc.), ezért is akarok Infinity-t kirakni; a rúnák már megvannak (1db Ber híján magamnak találtam mind), de egyelőre megfeleló base-t keresek hozzá - viszont nem sietek, mivel annyira nem hiányzik...
Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre
Nem kicsit ad, nagyot. Enigma van az assamon, összesen 120 FRW @gear + a BoS, és érezhető a magas FRW előnye, mert pozícióváltásnál nem akarok mindig teleportálni, főleg ha a merc és/vagy SM pont jó helyen vannak.
A BoS IAS hat a csapda lerakására.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest