- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13111 üzenetére
legyél kicsit önállóbb pls: megnézed a fortitude jellemzőit, meg a szóvan forgó cuccot, és látod hogy van az enhanced damage részen +6% diffi, na az lesz a superior base armor ed-je, más különbség nincs (tehát nem volt increased durability a hazsnált páncélon) tehát kész vagy.
és igen, valószínűleg sok lesz, de ez addig nem derül ki amíg valaki superior archonnal nem teszteli és írja be nekünk. az én fortim archon, de szándékosan normal-ba raktam, de magas rollos, 503 def-esbe. nekem ezért 769 gold/dura javítani, de most már nem írom le többször
Peddy789:
szerintem mindenki keres 3 socket archont a majd egyszer kirakott enigmájához (aztán többségünknek sosem jön össze), de a többség duress-t, fortit és max CoH-ot használ. az enigma még a CoH-nál is 2x drágább (jah rúna ugye...), miközben számomra az alábbi a mérleg: +all skills-ben és dmg reductionban egyeznek, defense összemérhető, a teleport és a faster walk nekem nem égető, ahogy a +70% mf-et is letojom, cserébe viszont CoH-on van 8% life leech ami nagyon király, +65%(!) allres ami felbecsülhetetlen, és némi deamon/undead damage ami azért jól jön, hátránya a -50+ str és hogy replenish life van rajta a life akter kill helyett. ez nekem féláron nobrainer. a frotihoz képest a CoH meg már le lett írva miért jobb. de meglátjuk, ha csak próbálkozni akarnék vele, sima +10% ed körüli archon-ba tenném hogy utána el tudjam adni, de mivel nekem a druidon az um-mal socketelt upolt majdnem perfekt jalal tutira végleges és épp 118 str req-es, miért ne tolnám eddig el az armort is ha az épp 50x olcsóbb (Um vs Lo, van az 64x is). de most már abbahagyom mert ismétlem magam, jó lenne ha már kész lenne és akkor lezárnám a témát végrencc1701:
azért nem totál lényegtelen, te magad mondtad hogy idegesít a superior armorod javítása és sztem joggal. nyilván az tökmindegy hogy 62, 847, 1181 gold/dura a javítás, mert az max 50-70k tétel, de az 1-1,5 milla azért már durva. lukács laci úgy mondaná, hogy "nekem ez fáijáj"bizonyíték a fenti linkről a kép, milyen gáz az ilyen:
amúgy milyen babát tolsz hogy tomb reaver? én is barbot tápolnék, ha nem folyton itt lógnék meg a trade-en, de még mindig level 34-es... megvannak a lev42-es/69-es skillerek, a 43-as 6xlem-elt fegyverek, az ik helm, eth bonehew/obedience, torch minden, csak a szint nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest