- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #13120 üzenetére
hat en beszarok, 25 percet irtam egy postot, ami alatt kijelentkezett az acc, es amikor a kuldes gom,bra nyomtam kerte hogy jelenbtkezzek be, miutan eltunt az egesz postom.. ba***...
A lenyeg hogy nem ertelek, azt irtad hogy a fury druidnak jo csak a coh. de nemtudod akarsz e olyat.
Amugy szerintem annak is egy rakas szar az arahoz kepest. Az enigma szintugy. Meg uberekre is szar szerintem.
A szimulatorbol kiszamoltam hogy valami 50k life/sec a lifesteal a forti es coh-val; is egy tomb reaverel 3socketel, ami 20-50fg, meglepetesemre amugy a coh valoban vezetett (undead ellen) de elhanyagolhato mertekben. A ribcrackerel 9k life sec a coh, es 9.1k life/sec a fortitude, tehat gyakorlatilag kevesebb hpt fogsz kapni.
(Amugy a zod runa jelenleg 440 fg. ber 2150.)
A damage reductionrol kiszamolva annyit hogy a coh szeritnem siman +10-15% esely arra hogy megut egy mob, mert annyival roszabba defense.
Az alresist miatt ennyit kolteni szerintem folos, foleg mivel a fo problema hogy 7x annyi lifesteal van egy rendes elite polearmal, mint a ribcrap-el, es szerintem ez a fo problema, ezert erzed hogy tobb def kell mert nincs eleg lifestealed. Aztan lehet uberekhez kell, de szerintem nem innen kellene osszeszedni, mert sokkal tobbet lehet osszehozni mar csak sc-kbol is 1k fgbol. -
wm2
őstag
válasz
De ki viszi le 60-ról zéróra?
Egyébként:
1 Ral Rune + 1 Armor = 1 Repaired Armor.
1 Ral Rune + 1 Flawed Gem + 1 Armor = 1 Repaired/Recharged Armor.
1 Ort Rune + 1 Weapon = 1 Repaired Weapon.
1 Ort Rune + 1 Chipped Gem + 1 Weapon = 1 Repaired/Recharged Armor.
-
ncc1701
veterán
válasz
Már nem zavar, mert csak űberezéshez használom és tudom, h javítani kell. Egy kör űber 100k gold, nagy kaland.
Amúgy ww-polearm baba. lvl 84-en lesz maxos a mastery, a ww, a find item, lesz 11-11 pont a shouton, és a bo-n. Bár filózom, h a shout kárára maxolom a bo-t, a hp mégiscsak fontosabb, mint a defense mellett levő szám.
Ja, megyen a game, frissített vmit.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
teleport shifter druidaval hasznalhatatlan, , FRW annak felesleges mert amugy is gyors, viszont a 65 allres hianya az erezheto meg ugy is, ha egyebkent a BotD ad dual leecht.
a shifter druid az egyik olyan karakter, aminel a CoH abszolute is jobb az enigmanal. MF mint utility bonyolitja a helyzetet es vegtelen budgettel AR SCkkel ki lehet balanszolni, de en CoHra szavaznek.
jo, eleg regen volt, de anno melee rabies druiddal eleg sokat runoltam players8ban mindent, offline karikent meg volt lehetosegem kiprobalni hogyan skalazodik gearrel. felesleges ra az enigma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest