Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Lvl90 környékén mennyi lesz a mana, ha csak az Energyre pakolsz?
Lvl90 környékén mennyi lesz a HP, ha csak az Energyre pakolsz?
Manaburn probléma mennyire jelentkezik a sejthetően kevés HP miatt?Én nem vagyok híve az Only X sorcnak, de OnlyLight sosot el tudom képzelni úgy, hogy nem rak az ember Vitára csak energyre és ES-t használ mellette.
Csak az a fránya manaburn ugye. Néha megütik a sorcom, de az ilyen esetek 90%-ánál tuti manaburn-ös a monszta. Mivel jelen állás szerint nem kevés a HP simán túléli az ilyen eseteket, de ha vitára nem rak az ember, már erősen kétlem, igaz tapasztalatom nincs e téren.
Mod: Én most nyomok egy hammert (nem blizz szerveren), Lvl83 körüli. Rezek mind 90, de így is a Soul-ok igen erősen megtépázzák, pedig van 1300HP-ja
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő