- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13668 üzenetére
Úgy néz ki.
Hc-n ezért toljuk Tescos itemekben és általában vagy csinálunk egy klónt, vagy úgyis összejön valami újra. Nem egy tragédia. Fel voltam rá készülve. Csak eddig mindig jobb helyzetben dobott le, nem Travi pofozkodás kellős közepén. Így is nagyon élveztem, de most jegelem a Smitert, mert 1,5 éve semmi mással nem toltam szinte és egy picit meg is untam.
Jobbak az árak Hc-n (relatíve). Érdemes itt bohóckodni. Ám közben kikerestem a Ranger Pala árakat / statokat / és stratégiákat is. De az majd Sc-n. Jó lenne együtt nyomulni, mert a walk alone sem egy nagy buli egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged