-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz persil #103061 üzenetére
Szia!
Megpróbálok segíteni. Mondjuk így, hogy nem irsz build-et, nehéz, mert nem tudom hogy mivel-hogyan próbálkozol....
Én sem vagyok pro játékos, most vagyok 698-as paragonon.Rathma:
Ezzel még nem sokat mentem, de a lényeg, hogy ez alapján nekem is sikerült 70-es gr-t menni.No augment, néhány cucc anci.
Pestilence:
Ebből több build is van, én a Lord Fluffy féle Blight Spear builddel nyomom a speedfarmot T13-on, de leküzdöttem vele a 78-as GR-t is.
Sok gyakorlás, főleg alacsonyabb szinteken, hogy ráérezz hogyan műxik.
A lényeg, hogy a Pestilence szett által adott bonuszok/stackek már a pályára lépés után szinte egyből beálljanak.Konkrétan:
Belépek a rift-be, az első szörnypakknál elnyomom a Bone Armort, hogy legyen védelem, majd a Land Of the Dead-et (LOD). Ez ugye a Devour nyomogatása után lövi ki szépen a Corpse Lance-eket és a Bone Spear stackek is szépen felmennek 99-re.
Szaladsz, nyomogatod a Bone Speart, Bone Armort, a cooldown lemegy a LOTD-ről, majd újra elnyomod a LOTD-ed, így tovább....
A cooldown legyen legalább 45-50%-on.Nagyon jó vele menni, ha ráérzel, pár perc alatt végig lehet szaladni egy T13-as riften (GR60 szint).
Itt sincs augment, néhány cucc ancient a többi normál.
Egyelőre ennyi.
Ha tudok segíteni, írj.Én nem bántam meg a necrót, nagyon megszerettem.... .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)