Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #46063 üzenetére
Semmi, csak befestheted a kedvelt színre az egész szettet. Gyakorlatban semmi haszna. Max jól néz ki.
Más:
Mekkora kemény amúgy, hogy 0.9 eu az arany... eddig szöges ellentéte történt amit hittünk(estére 0.25 lesz...)
Jó menni fog ez lejjebb... de azért vicces, hogy ekkora kereslet van.
-
mikromanus
veterán
válasz
R3ĐßuŁŁ #45131 üzenetére
Valami easter egg. Ismert funkciója nincs jelenleg. lostból szedegették állítólag, bár nekem sose esne le, mert max két részt láttam össz...
(#45133) cowboy_bebop
Köszi. Így tuti megvan. Igaz már egy ideje erről csacsognak itt a fórumon és volt már linkelve... Kis emlékeztető nem árt -
danilla
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ #44566 üzenetére
Nem, a többit meg kell szerezni: titkos pálya
-
Cyberbeni
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #44328 üzenetére
legjobb monk, akit ismerek (ha minden igaz, akkor act2 farm gear van rajta)
35% crit chance és 268 crit dmg (alappal együtt persze) -
Cyberbeni
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #44326 üzenetére
kb +2% sebzést jelent, előbb szerezz +crit chance-t, és utána lehet esetleg crit dmg.
+10% crit chance (amivel ugye 15% lesz az alap 5%-al együtt) alatt szerintem nem érdemes crit dmg-et szerezni. meg +25%-nál följebb sem nagyon érdemes menni, max ha drága cuccaid vannak és befér a crit dmg mellé
egyébként még mindig monkkal vagy, ha jól sejtem, igaz?
plusz crit chance a sweeping wind miatt is fontosabb.patch után szerintetek ez mennyire lesz életképes monknak? (SSS buffot még számszerint nem mondtak, de szerintem ha elég sokat növelnek rajta, akkor még életképes is lehet, esetleg egy bazi kétkezes buzogánnyal)
persze alap támadó skillnek lehet mást is, a lényeg a cyclone strike+blind+mantra+sss kombón vana gyakorlatilag megölik a wd-t természetesen úgy értettem, hogy nem feltétlen lesz ilyen könnyű act3 400 resisttel, meg a mostani builddel se fogok túl sokra menni még act2-ben sem
-
Cyberbeni
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #44276 üzenetére
Ha a follower is veled van, akkor megkapod az ő cuccain levő mf 20%-át. (ugyanez igaz gf-re és xp-re is, xp-nél törtrészt is megkapsz, mf/gf-nél nem ír tört részt karakterlapon, szóval ott szerintem csak egészrészt kapsz)
legendary-k meg teljesen random esnek, volt már egy run alatt 2 is nekem, de olyan is, hogy elég sok ideig nem esett egy sem 250++ mf-el -
Drizzt
nagyúr
válasz
R3ĐßuŁŁ #44077 üzenetére
Fontos, de nagyon sokban számít a ch damnál, hogy mekkora a ch chance. Szóval ha alap chc chance-d van, akkor jóval kevesebbet dob rajta. Meg persze az sem lényegtelen, hogy mihez képest +3.5k neki. Ugye 5k-hoz képest jelentős, 100K-hoz nem igazán. De alapvetően jó dolog a ch chance!
-
Wolverine
félisten
válasz
R3ĐßuŁŁ #41985 üzenetére
Jobban jársz, ha így linkeled
-
Steelheart
senior tag
100% biztos, hogy nem lesz 2D-s, ilyet már nem követ el manapság egy jó játékfejlesztő cég. Ha lesz olyan nézet (kicsit döntött felülnézetes, mint a dio2) akkor ugyanúgy lehet majd irányítani is akár, mint elődjét - valószínű, valami ilyen lesz. Én istenigazából remélem, minél később jelenik meg - annál nagyobb rá a garancia, hogy rohadtjó lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest