Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #43992 üzenetére
Próbáltad a DT-t? Nem. Akkor úgylátom itt SA marad szar nem a DT
-
-
Neró
őstag
Heroscore: 4595
world: 12398 (monk: 3127)
Europe: 5041 (monk: 1320)Life on Hit: 1828
world: 427 (monk: 154)
Europe: 150 (monk: 57) -
JSaN
addikt
Lassan masfelhonapja nem jatszottam, es nem is fogok meg egy ideig. Majd telen vissza terek ra.
Heroscore: 4157
world: 15192 (witch doctor: 1080)
Europe: 6302 (witch doctor: 423) -
KicsiPaszuj
tag
Heroscore: 5784world: 5343 (demon hunter: 995)
Europe: 1950 (demon hunter: 276)Amugy 70k dps megugorva
Eliana -
RockHaRD
addikt
WD-hez melyik followert ajánljátok?
És hogyan lehet feltornázni 6k körüli dps-re azt a valakit? mennyit érdemes rááldozni? -
P00By
nagyúr
Megpróbáltam átmenni ACT II -be...megpróbáltam!
-
proci985
MODERÁTOR
-
drk88
senior tag
kiesett az első set item 350 óra után pezsgő bontássss XD
-
Myth
aktív tag
DH-nál elemental arrow skill ball lightning runánál, hogyan működik a life on hit? Lövésenként 1 hit-et számol el vagy minden egyes ellenfélnél számolja akit a lightning eltalál?
-
FehérHolló
veterán
Akinek kell a Revenge of Gharbad coop achi, az gyorsan gyüjjön már be ide, nosza! (BodriKutya#2386)
-
P00By
nagyúr
Rövid időn belül vagy negyedszer esik ki ugyan az a szar plan(4 statos pajzs)...
-
Bazzzs
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43969 üzenetére
Na ne mond.Pont te mondod
Én a Monkomhoz hasonlítom a Barbit.Azzal röhögve megyek.Lehet h túl hozzászoktam a Monkhoz.
-
LÁZ
addikt
válasz
Iginotus #43971 üzenetére
most már nekem is, itt a kutya
-
Cyberbeni
addikt
buffolják a bash-t és a ww-t is
double tornado barbárok nyalják a szájuk szélét
(persze a ww buff azt jelentheti, hogy az offhand dps többet fog számítani, mint most) -
Iginotus
addikt
Valami gáz van battle.net -el? Be akarok lépni gamebe és error 73 mintha rossz kodot attam volna meg.
És a battle.net oldalon sem tudok belépni tök sötét a login gomb után nincs hova beírjam a jelszót stb.
Feltörni nem hiszem, emilt sem kaptam és van rajta autentikátor -
sittes79
addikt
Tudtok linkelni valami jó kis item össze hasonlító oldalt mindenre kiterjedően?
Köszi
-
törölt tag
Valójában a belső felíratok magyarítására gondoltam, tehát szinkron, meg az átvezető nem érdekes, csak a feleségemnek vettem a gamet, és hogy Ő is megértse. De ahogy elnéztem, a monkkal szaladtam pár kört, effektíve nem komplikált, ha nem beszélsz angolul, akkor sem. Szóval talán megleszünk nélküle.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #43961 üzenetére
Csak győzd kivárni...
-
sunnymarcell
aktív tag
-
törölt tag
sziasztok, most vettem meg a játékot, nem tudjátok, van hozzá magyarítás?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cyberbeni #43939 üzenetére
Próbáltam mind a kettőt, de szerintem a blade storm jobb ha meg tudsz állni az ellenfél előtt.
(#43942) gdevil
Szerintem a MonkNemrég kezdtem Barbit, és nagyon hiányzik neki az öngyógyítás, vagy a sok dodge.Hiába van majdnem unbuff 9k armorom, valahogy nem az igazi még.Nem is értem mit kellene fejlesztenem az all resen és dpsen kívül.Talán több str kellene.Meg egy jobb fegyver, az tuti.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
gdevil #43942 üzenetére
nekem a monk nem jött be annyira, bár elég sokáig azzal toltam, de a double tornado barb sokkal jobban tetszik. Ha tank barbárról és monkról akarsz összehasonlító véleményt, akkor rám ne nagyon számíts, mert én csak norm-hell játszottam tankként, az meg nem mérvadó, mert a játék infernón kezdődik.
De ha nem feltétlen akarsz double tornado barbárt, akkor általában elég csak egy pár cuccot kicserélni, hogy tank legyél, így megvan a 2in1 kari. (nekem csak offhand helyére kell pajzs, meg sisak helyébe egy másik)
Monkra tudtommal nincs olyan build, ami nagyon különbözik a többitől. (illetve low lvl-re vagy egy infinite tempest rush build, de az csak norm-hell hatékony, ahogy hallottam)A könnyűség meg teljesen egyénfüggő, mert nekem pl monkkal az elején jobban ment, mint barbárral az elején, de mostmár fordítva van.
Plusz barbárra még ott a weapon throw build, amibe annyira nem nagyon mentem bele (belten van olyan mod, hogy feleakkora lesz a költsége, az meg a többi jó mod mellé drága)
-
warcat
veterán
válasz
Sirandrish #43947 üzenetére
Ejj de sürgős elverni, 24 óra minimum,de több is lehet.
-
L_ajos
őstag
válasz
Sirandrish #43947 üzenetére
Elvileg 2-4 munkanap
- vagyis nekem 2 nap volt.
-
Sirandrish
legenda
Meddig hokizik a paypal a pénzemmel?
Tegnap este adtam el néhány cuccot de még mindig processing van.. -
gdevil
aktív tag
válasz
Cyberbeni #43935 üzenetére
Akarok indítani egy közelharcos karaktert a wizardom mellé.
Csak nem tudok dönteni a monk, meg a barbár között....
Te mindkettöt játszod, számodra melyikkel élvezetesebb, változatosabb a játék?
Egy picit jobban húzok a monk felé, de a barbár arzenálját meg mintha változatosabbnak látnám..
Az hogy valamelyikkel kicsit könnyebb, mint a másik, az nem szempont... -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #43940 üzenetére
diablo armory akkor frissíti a karakterlapon levő statokat, amikor utoljára kilépsz.
ha ezután eladogatod a cuccaidat AH-n (vagy csak kirakod és cancel), akkor a karakterlapon megmarad a stat, de a cucc eltűnik a karakterről.
legalábbis szerintem ezért nem látod a cuccait, mert más karakteren meg vannak cuccai. -
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #43933 üzenetére
Ha ez a diabloprogresses lista, akkor nagy semmi amit jelent. Szerintem egyrészt a számítási módszert időközben finomították itt-ott, de a listát nem frissítették. Az csak akkor frissül ha lehívsz egy hőst/battletag-et (persze csak arra az egy emberre). Az armoron nézegettem. Kb bármennyit előreléphettem volna világ és eu viszonylatban ha van kellő türelmem felfrissíteni a konkurenseket. Senkinek nincs 10k felett az armorja csak a legelsőnek, az meg pucér. Gondolom van opció arra, hogy az armoryd ne legyen publikus, így a tárgyak helyén csak a nagy semmit látják a szemlálők. Vagy csak bugos a rendszer.
-
Lézerparaszt
őstag
Ez a dps kicsit már soknak tűnik [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz
SSJPeter #43931 üzenetére
elvileg a monkom sokkal jobb, mint a barbárom, aki viszont csak egy kicsit jobb, mint a wd-m.
monknak beleszámít a one with everything passzív a pontszámításába, szóval ő elég nagy előnnyel indul, mert pl a barbárnak se war cry se nerves of steel nem számít bele
de ezzel én csak arra akarok kilyukadni, hogy még van mit tökéletesíteni, mert szerintem a barbár jobban gearelt, mint a monk, és mindkettő sokkal jobban gearelt a wd-nél. (wiz éss dh mf gearben vannak, szóval azt megértem, hogy kevés a pontjuk)
passzívokat és az állandóan aktívan tartható skilleket belevehetnék a számításba@Lézerparaszt: Azok a kreatív nevek
Egyébként az számít jónak, amivel simán végig tudod vinni infernót szólóban. Jobbnak meg nyilván amivel gyorsabban/kevesebb veszéllyel a halálra tudod végigvinni.
-
Lézerparaszt
őstag
Nem értem ezt a táblázatot. Ez most "jónak" számít?
Heroscore: 3437
world: 16499 (demon hunter: 3680)
Europe: 6829 (demon hunter: 1363)Egyáltalán jót linkeltem?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Cyberbeni #43927 üzenetére
"teljesített küldetéseket is belevehetnék."
Nem hinném, hogy az bármiféle relevanciával bírna a karakter milyenségét illetően, márpedig itt magát az adott a karaktert nézik és pontozzák, nem pedig a user-t, hogy hogyan használja azt.
Szerintem elég összetett és jó ez a számítás, de nyilván nem 100%-os.
(#43929) radi8tor1:
Akkor csalóka, valóban.
-
medvezsolt
senior tag
wao 666 olvastalan üzenet a Diablo topikban..
kerek szám
-
Iginotus
addikt
Hum nem is állok rosszul
Heroscore: 5282
world: 6821 (demon hunter: 1321)
Europe: 2530 (demon hunter: 380) -
SLYM
veterán
Heroscore: 5091
world: 7740 (monk: 2118)
Europe: 2929 (monk: 819)Heroscore: 4582
world: 10566 (barbarian: 3278)
Europe: 4157 (barbarian: 1485)fölső öccsém monkja, alsó az én barbárom. pont 2 hete játszunk mindketten
-
ProEvoFan
nagyúr
Heroscore: 7130
world: 1407 (monk: 476)
Europe: 442 (monk: 158)
Büszke vagyok magamraHeroscore: 6054
world: 3732 (barbarian: 1079)
Europe: 1296 (barbarian: 416)
Múlt héten lett 60lvl a Barbim.Ezek a számok nem csalókák?Mert ha nem, akkor tényleg elhiszem hogy a Diablo 3 társadalom 80%nak teljesíthetetlen infermo act2-3-4.
-
mephi666
nagyúr
Heroscore: 3559
world: 15504 (demon hunter: 3409)
Europe: 6379 (demon hunter: 1249)mf-ben... otthon lecsekkolom dps-ben is
-
Franklin
addikt
Srácok, hogy tudnám kicsit növelni a monkom dps-ét?
Jelenleg 15k, buffal 17k. Jó lenne legalább 25k.
Kb. 4-5M goldom van rá. Esélytelen?
-
SSJPeter
őstag
válasz
Sirandrish #43913 üzenetére
Ja, látom alakul.
(#43911) Thrawn:
Majd írd be a pontszámod, kíváncsi vagyok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #43795 üzenetére
62es XBobowok között bőven van milliós. enyém 125CHC, 2.70 life steal, 915dam, 900+ life on kill, jelen állapotában bőven 2-3m alatt nem találok jobbat, pedig folyamatosan vadászok..
-
FehérHolló
veterán
válasz
Gyuri27 #43907 üzenetére
Ha mindene lenne a petnek, ami nekem is, akkor nem kellene az említett passzív.
A pet örökli például az armort, a dodge chance-t, de a vitality-ből származó plusz életet nem (+x% life-ot meg szerintem igen, de erről nem találtam információt). Ezek után teljesen értelmes kérdés volt szerintem, hogy a life stealt kapja-e az említett képességet használva (mert alapban nem), vagy csak a regen life per sec-et. -
SSJPeter
őstag
Na végre van itt kombinált pontszámítás is, amivel jobban össze lehet hasonlítani a karaktereket.
Ki hogy áll heroscore terén?
Én így:
Heroscore: 7734
world: 744 (barbarian: 210)
Europe: 216 (barbarian: 60)
(#43910) mpierre:
Az első helyen lévő csávó nem gyenge...
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #43905 üzenetére
Nekem egyértelmü, hogy mindened ami van a petnek is van.
Az megint más kérdés, hogy szerintem (mások szerint is) inf actI-ig lehet jó a pet. Utána többet döglenek mint kellene. Igaz a kutya robbantásnál amúgy is megdöglik. De az meg 2 helyet foglal a skill barból.
Én a gargant imádtam, de beláttam, hogy nem az igazi.
Majd ha buffolják megnézzük megint. -
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #43891 üzenetére
3
-
Thrawn
félisten
válasz
KicsiPaszuj #43902 üzenetére
Natalya's set bónuszból gazdálkodok, a passzívakat egyelőre nem cserélném le másra.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #43876 üzenetére
"Fierce Loyalty: minden teremtményed rendelkezni fog az élet és thorns regeneráló tárgyaid előnyeivel"
A minden szerintem elég egyértelmű.
Amúgy meg keresd meg a top wd-t itt a ph-n. Nyilván szivesen segít.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - OFF topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest