Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Ahogy a kollega is mondta, ha telnettel e-mailezel jól jöhet

A mime-nek nem az a célja, hogy kisebb legyen (filekódolás, nem filetömörítés), hanem az, hogy az e-mailekben szabvány 7 biten is ábrázolni lehessen.
Amikor TClientSockettel akartam levelezőprogramot írni elkezdtem én is írni egy kódoló/dekódoló algoritmust. Jó móka volt .) -
yksz
aktív tag
1.: project->options->application->Load icon...
2.: nem, teljes forráskódot nem. De van egy program: DeDe (delphi decompiler), ami ha nincs besurítve az exe akkor megmutatja, h mi található a formon, meg ilyesmi ha jól tudom, még nem használtam. De ezt nem is mondtam, mert tudomásom szerint ez cracker tool, vagy ha nem akkor is azok használják
de nekem segítsen valaki pls!
-
föccer
nagyúr
Amikor kérsz egy futtatást a megírt progira, akkor a debugger felügyeli a fordítást, és a program futását. Pl ha írsz egy végtelen ciklust, akkor a debugger szól, hogy végtelen ciklust akartál indítani, és leállítj a futtatást, mielőtt még bármi baj lenne. Vagy ha a nem használt deklarálások vannak, akkor figyelmeztetést küld. Meg ilyenek. Hogy érdemes-e lecserélni, azt nem tudom, mert nem ismerem hogy melyik debugger mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy én se tudtam, csak tippeltem