- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Ha jól emlékszem akkor fel lehet tenni 75Mhz-es drivert a monitornak.
Ez befolyásolja a monitor kalibrálását? -
belidzs
csendes tag
En pont ma vettem egy ilyen monitort, es azon tunodok van-e esetleg valaki, akinek A02-es reviziohoz van szinprofilja es megfelelo OSD beallitasai? A korabbi reviziokhoz adott profilok botranyosnak tunnek szabad szemmel.
Koszi! -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
#80439296 #1687 üzenetére
Az a helyzet, hogy az elektronika nélküli kábelek ezen esetben egyirányúak, tehát csak DP-HDMi-re jók. Forditva nem sajnos. Ebbe már sokan belefutottak, ezért kell olyan helyen venni ahol van valami fogalmuk ezekről az ügyekről, mert én pl. elsőre megmondtam volna, hogy ne vidd el.
-
törölt tag
válasz
macimeister #1690 üzenetére
1 be -> 4 ki.
USB elosztó. -
macimeister
aktív tag
Ezek az usb portok a monitornál mit jelentenek, illetve hogyan működnek?
Leginkább ez a feltöltési port érdekel. A maradék gondolom mint bármi más. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #1688 üzenetére
Sajnos, nincs más.
Kábel vadonás.
Átalakító vadonás.
DVD hdmi kimenete működik.Kínomban a kábelirányt is megfordítottam. Semmi.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #1686 üzenetére
Monitoron display.
DVD -n hdmi.
Laptopról dvi -vel, de egyszerre kellene bedugva a 2 zsinór.
Egyszerre, mert csak.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #1684 üzenetére
Ne szivass!
Ideg vagyok úgy is.
Persze, hogy ez a nyomorult displayport. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo #1682 üzenetére
Nem.
DVI-HDMI az rendben van.
HDMI-Display (ebben a szemétben az van).
-
törölt tag
Nekem az a gondom, hogy végre szereztem display-hdmi átalakítót (hagyjuk...).
De! A bedugott hdmi kábelt nem is érzékeli!
Egy Samsunk hr-775 hdd-dvd felvevő lenne rákötve, és egyik sem érzékeli a másikat.
~5k volt a kábel, 5k az átalak.Én vagyok hülye, vagy a tükör görbe?
-
válasz
toshiba300 #1678 üzenetére
Mondjuk az az apple hatszor ennyibe kerül
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
toshiba300 #1678 üzenetére
Helyén kell kezelni a dolgot. Ennyiért ez jár.
-
toshiba300
tag
Köszönöm a kritikákat, kalibrálást megcsináltatom mindenképp. Igazatok van, tényleg kicsit túloztam. Nem rossz a monitor képe, csak én szebbet vártam. Mostanában túl sok helyre jártam dolgozni, ahol "prémium" monitort használnak (pl apple cinema display), és ehhez viszonyítottam.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
old_artist #1675 üzenetére
Köszi, már az előző hszedben is lejött, hogy jó monitornak tartod ettől függetlenül, nem kell szabadkoznod.
Akinek meg nem tetszik a monitor képe, az vegyen magának 200K+ért profi monitort...
-
old_artist
addikt
válasz
WonderCSabo #1674 üzenetére
Üdv!
Ez természetesen nem csorbítja a monitor tudást, hogy "csak" 96%-os lefedettséget tud sRGB-ben, bár csak majd' minden - különösen a TN panelesek - tudnának ennyit és ilyen jó színvisszaadást, színtelítettséget ilyen kiváló ár/érték/tudás/ergonómia szinten!
Stauffenberg: egyetértek
Jim-Y: "... vajon megérné? gondolom igen" - ha tudod, akkor próbáld ki egymás mellett a két monitort ... meglepődnél mennyire jó a Dell.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
old_artist #1670 üzenetére
Hát, annyi baj legyen, kösz a pontosítást.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, most egy TN paneles SAMU P2470HD-m van, mivel lement a Dell ára ezért elgondolkodtam a cserén, vajon megérné? gondolom igen, mert azért mégis csak TN <-> IPS. De azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. Felhasználási terület: filmek,netezés, játék (aFPS) üdv
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
< CyberBob > #1668 üzenetére
Én a gyárilag megadott paraméterekből indultam ki. A Dell szerint pedig 100%-os sRGB lefedettsége van a monitornak. Őszintén szólva nem lep meg, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot... a fotótechnikában már évek óta megszoktam, hogy a mézes-mázas szavak mögött nem mindig van valódi cukorszirup!
Szerk: Ennek ellenére én is csak azt tudom mondani, hogy nem kell csodát várni egy 50-60 ezres monitortól. Én anno 72k összegért vettem, szerintem még annyit is megért abban az időben a jelenlegi ára pedig továbbra is best buy kategóriában tartja.
Aki meg akármilyen szinten (akár csak amatőr szinten) fotó szerkesztésre vagy grafikára akar egy IPS panellel szerelt monitort OLCSÓN (!) annak nem is szabad ránéznie a TN paneles darabokra...
Na meg továbbra is alapszabály, hogy egy kalibrálást ejtsünk már meg vele... mert így könnyű szidni a monitort, hogy így szar, úgy szar.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
toshiba300 #1664 üzenetére
Ezeket a hátrányokat mindet valóban fel lehet hozni a monitor ellen,de te egytől egyig eltúlzod őket. Nem is kicsit. Őszintén... mit vártál 50ezer magyar forintért? Csodát?
Ne vicceljünk már. Ezért az árért remek monitor,de a 3-400k-s profi monitorok nem véletlenül kerülnek annyiba. Vagy zat gondoltad az csak "zsidó furfang"? -
old_artist
addikt
válasz
WonderCSabo #1669 üzenetére
Üdv!
Sajnos nem 100%-os az sRGB, nézd meg a teszteket vagy egy ugra tesztet!
Még kalibrálva is nehezen éri el a 96%-os lefedettséget:
- Dell U2311h Monitor<>sRGB!Ettől függetlenül egy kiváló IPS paneles monitor!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
< CyberBob > #1668 üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Ez a monitor ennyit tud. A feketéje tényleg gyenge és a homogenitás is hagy némi kivetni valót maga után nem is beszélve, hogy az egyik oldal kicsit sötétebb mint a másik. Viszont tűéles képe van jó színekkel. A mostani árát megéri, de többet nem.
Stauffenberg: MonitorGuru szerint
Színmegjelenítés: 8bit LUT/color, 3x8 bites színkezelés,
96% sRGB színtér, 82% NTSC color (CIE1976), 94% ISO -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Fotó szerkesztésre vettél egy IPS monitort és standard beállításokkal használod?
Ez az első számú hiba amit egy kezdő nem lép meg rögtön a vásárlás után:
#1: A színhelyes (vagy ahhoz közeli) megjelenítés érdekében kalibráljuk monitorunkat egy arra alkalmas kalibrátor eszköz segítségével.
Semmi baj ha nincs pénzed egy 100 ezer forintos profi kalibrátorra... kb 5.000 Ft egy kalibrálás. Szinte valamennyi monitor szakboltban elvégzik neked max egy órán belül, de itt Prohardveren is vannak többen akik ezt megcsinálják kb ugyan ennyiért.
Azért ne mondjuk már, hogy szar a színképe a monitornak mikor 100%-os sRGB lefedettséggel bír... ezt nem nagyon csinálja utána egy TN paneles monitor sem.
-
El Kebir
őstag
válasz
Nem használod kicsit nagy fényérőn?
Komolyan csináltak olyan 9550-et, amin nincs dvi? ...mert tudtommal az összesen van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Nem, ennyivel egyáltalán nem jobb a digitális jel, sőt normális esetben gyak semmi különbség a kettő között.
A monitornak valóban vannak hibái (főleg a háttérvilágitás homogenitását illetően), de egyáltalán nem olyan rosszak, mint Te mondod, sőt ilyen tejes és egyéb dolgot nem vettem észre egyáltalán. A TN-es régi moncsimhoz képest, ez gyönyörű, és a boltoban nézegetve a többi új moncsi között is megállta a helyét.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
3 napja használok egy Dell U2311H monitort standard beállításokkal,analóg VGA porton keresztül, mert egy ATI Radeon 9550 kártyám van, és nincs rajta DVI-D port. Fotóimat szeretném vele szerkeszteni, ez volt a fő cél a választás előtt. Hogy őszinte legyek nagyot csalódtam. Egyszerűen azt látom, hogy ennek a monitornak rossz képe van. Nem látok normális feketéket, a megvilágítás nem mindenhol egyenletes(jó ez csak nagyon megfigyelve látszik), és nem látok sok különbséget színkezelés terén egy 6 éves TN paneles Hp TFT monitoromhoz képest. Ja igen, azt még nem említettem, hogy olyan a kép, mintha egy nagyon vékony tejüveg réteggel lenne bevonva(tudom ez a matt kijelző egyik jellemzője, de akkor is, túlságosan látszik).
Kipróbáltam a laptopomra kötve(analóg), a kép maradt ugyanolyan. Kérdésem a következő lenne: Lehetséges, hogy ha DVI-D porton kapná a jelet,akkor jobb képet adna? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sir Riccio #1661 üzenetére
Játékon nincs, filmre jobb, ha az fps pontos egész számú többszöröse a frekvencia.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
WonderCSabo #1660 üzenetére
Elsősorban fotófeldolgozásra fogom használni, játékra csak ritkán így nem tudom, hogy van-e jelentősége annak a kb. négytized Hz-nek.Van?!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sir Riccio #1659 üzenetére
Annyi érv szól a miniDP->DP kábel mellett, hogy teljes 75.000Hz is megy vele, a DVI-vel pedig csak 74.6Hz.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
WonderCSabo #1658 üzenetére
Valószínűleg a HDMI->DVI lesz a győztes. Köszi a segítséget nektek!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Sir Riccio #1656 üzenetére
-
Sir Riccio
addikt
válasz
WonderCSabo #1655 üzenetére
Köszönöm a válaszod, az a baj, hogy túl fáradt vagyok, hogy most ezt végiggondoljam. Ez megfelelő lehet?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sir Riccio #1654 üzenetére
Vagy veszel egy DVI->HDMI átalakítót, és a monitorhoz kapott DVI kábelt használod, vegy veszel egy mini DP -> DP kábelt. Az előbbi olcsóbb, az utóbbi kényelmesebb.
-
Sir Riccio
addikt
üdv nektek!(előre is elnézést a láma kérdésért)
Segítséget kérnék. Tervezek vásárolni egy Dell U2311H monitort, de a lapos amiről hajtani fogom(Dell Inspiron m301z), csak HDMI és MDP(Mini Display Port) csatlakozókkal rendelkezik. Mivel tudnám őket használhatóan és költséghatékonyan összekötni?Köszi! -
qfm
őstag
válasz
AirBooms #1651 üzenetére
Más is látja sötéten is, csak egy idő után zavaró, a túl sötét is rontja a szemet egyébként, mert erőltetni kell, sokkal kényelmesebb pont megfelelő fényerőn használni, kevésbé károsít, és fáraszt. Mivel mondtad is hogy a két monitoron eltér ez a beállítás, így inkább dacnak tűnik, mint sem optimális beállításnak. De a te szemed.
-
szatocs
őstag
Fényerőre én 25-öt használok, 35 körül már észreveszem, hogy bántja a szemem olvasásnál pl. Játékban néha fentebb tolom, de 95%-ban 25-ön hagyom.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1648 üzenetére
Köszönöm!
Akkor - ha jól gondolom - az alaplap HDMI 1.4a interfészével jó eséllyel indulok...
Már csak az az 50k hiányzik, amiből megvenném ezt a kíváló monitort a leendő gép mellé...Mégegyszer köszi!
HALI!
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Itt csak a DVI és a HDMI specifikációjában leírt korlátokat sorolják fel. A valódi korlát viszont szerencsére nem az itt leírt, hanem egyszerűen az interfész sávszélessége. Ez DVI-nél 165Hz - ebbe a sávszélbe 1920*1080 felbontáson 74,6Hz fér bele. A HDMI-nél a következő a helyzet: 1.0 és 1.2 sávszéle és ebből eredően a felbontás és frissítés korlát megegyezik a DVIével. A HDMI 1.3-tól kezdve a sávszélt 340Hz-re emelték. Ebbe már sokkal nagyobb felbontás, és hozzátartozó frekvencia fér bele, nyilván az 1920*1080@75Hz simán. A DisplayPort sávszélességére vonatkozó adatot most nem találom, de az is bőven elég az 1920*1080@75Hz-hez.
Egyébként mindenkinek jól megy a driverem?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szerintem semmi oka nincsen, hogy ne tudja. Nem olyan bonyolult dolog ez...
AirBooms: Természetesen a te szemed
Egyébként mindenki intézze, ahogy jólesik. Nekem is 100cd/m2-re vannak otthon a dolgaim kalibrálva, mert mire én hazakevered a munkából már bezony sötét van még nyáron is
De tény, hogy számszerűen a 0-ás brightness a 2311 esetében alacsonyabb fényerő, mint a 2209wa-nál.
-
AirBooms
addikt
válasz
Nyugdíjas #1634 üzenetére
Ööö, nálam 0-án van a fényerő? Baj van a szememmel, vagy éppen túl jó?
A mögöttem lévő, korábbi 2209WA-n is 0-án van. Azt is így használtam, de annak láthatóan most is erősebb a fényereje. De a 2311H-val így is elvagyok, sőt! Csak akkor fura egy kicsit, ha pár percig nézem a 2209-et, aztán újra a nagyobbat. -
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide kellene írnom, de ez egy aránylag specifikálódott totyik, s talán nem is lesz off a kérdésem...
Van esetleg valakinek tapasztalata (elgondolása) azzal kapcsolatban, hogy az i3-as Sandy Bridge IGP-je (Intel HD2000) egy H61-es Asrock deszkán keresztül tud-e 72 ill. 75 Hz-es, FullHD-s jelet küldeni a Dell U2311H-ra DVI vagy HDMI kábelen keresztül?
Az alaplap specifikációi között konkrétan ez szerepel:
- Supports HDMI 1.4a Technology with max. resolution up to 1920x1200 @ 60Hz
- Supports DVI with max. resolution up to 1920x1200 @ 60Hz
- Supports D-Sub with max. resolution up to 2048x1536 @ 75HzEbben nem szerepel a 1920x1080 72 ill. 75 Hz-en, de talán van rá esély, hogy a 60 Hz mellett ez is megoldható lenne...
Azt még azért megkérdezném, hogy ha sikerülne e monitort megvásárolni, akkor mennyire érdemes ezzel a képfrissítéssel foglalkoznom? A gép leginkább általános használatra, filmnézésre, kép-, és videószerkesztésre, programozásra lenne használva. Gondolom, főként a 23,976-os fps-sel rendelkező filmeknél lenne érezhető a különbség, illetve ha 25 fps-es házi videókat vágok...
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
HALI!
-
foxboro
tag
Sziasztok!
Én is beléptem a Dell tulajok közé....
Én egy Samu 2253 BW -ről váltottam, ami igaz, hogy már 3 éves, de a válaszideje nagyon jó volt.
Ami pozitívum a Samuhoz képest:
- a többfunkciós állvánnyal könnyedén be lehet állítani szinte bármilyen helyzetbe
- a betekintési szöge fényévekkel jobb mint a TN-paneles Samué
- színhűség (igaz kalibrálva vettem) messze szebbek a színei, a Samut sem a gyári ICC profillal használtam
- felbontás, ez már full hd
- ergonómia, menü és annak használata, amúgy nekem a forma és matt fekete design is bejön
Játékra is tökéletes, eddig a COD Black Ops-t és az F1 2010 -t próbáltam rajta, én szemmel nem látok különbséget a TN-hez képest.
Szerintem ár/érték arányban illetve mindent egybevetve a legjobb vétel most a kategóriában, egy nagyon sokrétű monitor, szerintem egy átlagos otthoni user is sokrétűen tudja használni.Üdv!
-
Hatvan9
senior tag
Beneveztem egy ilyen monitorra én is.
Bevallom jobbra számítottam, mindenhol azt írják hogy milyen szép a régi TN -hez képest.
Egymásmellé tettem a váltott TN -es Acer G245H -t és az sokkal élesebb, viszont sokat nézve kicsivel fakóbb is de azért nem váltott világot a régi is nagyon szép volt.Volt még itthon egy Samsung T220 TN azt tényleg földbe verte de a G245H is.Ez nekem 15k -val került többe mint a G245H ami nagyobb, élesebb, jobb válaszidővel, kicsivel gyengébb színnel így ettől nem vagyok elájulva.
De aki a 2-3 éves TN -est váltja annak tökéletes választás.Felraktam ezt a 72Hz -es módolt drivert Win 7 alatt kifogástalanul megy, viszont játékba csak 60Hz megy 1080p -n
Konkrétan Crysis Warsra gondoltam.Előre is kösz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
szőröscica #1637 üzenetére
Hozzá lehet szokni hamar egyébként. És nyilván természetesebb is igy.
-
Tomikapc
aktív tag
Hát én most 65re raktam de még ez is kevésnek tűnik a szememnek az előző monitoromhoz képest. Pedig az egy 4 éves lg volt.
-
Nekem itt off monitorom van 2209WA, de non-stop 50-en van a fényerő. Ez alatt szerintem már nagyon sötét, felette meg világos képeknél nagyon erős.
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv. Megjött a monitor. Milyen beállításokat használjak? Neten olvastam egy csomót, de ott mindegyik 30 körülire állítja a fényerőt. Ezt nem értem az nagyon gyenge. Profilokhoz nem értek egyáltalán. Iponon néztem ott 8-as fényerőt ajánl. Az viszont tényleg nagyon kevés, majdnem olvashatatlan. Hogy mennek ezek a dolgok? Vagy egyszerűen hagyjam gyárin? Köszi előre is.
-
Henryk
aktív tag
Sziasztok!
Eyefinity felé nézelődtem forumokon mikor talalkoztam ezzel a monitorral, es utanajarva egyre jobban tetszik.
Ami kicsit aggaszt, az az hogy most egy nagyobb, 26"-os (samu 2693hm és egy 931bf másodlagos)monitort használok. Ezek természetesen TN-esek, így színekben biztos jobb, de nem tudom mennyire fog ütni a méretcsökkenés, volt már közületek aki nagyobbról váltott kisebbre?
A 26"-os helyére menne középre, mert ez wide és arrébbtolom felállítom pivotba mellé, 19-es megy öcsémhez.Elsősorban netezésre, játékra, filmnézésre használnám. Idővel majd úgy tervezem lesz mellé másik 2 is eyefinityhez, gondolkodtam hogy inkább egy nagyot vegyek-e, de másik fő ok a több kicsi mellett, hogy rengeteg minden fut nálam párhuzamosan, egyszerre olvasgatok, játszok, és még film is megy közben, erre 1 monitor esélytelen, valamint programozóként sem árt a plusz hely, és pivot lehetoség.
a másik hogy kalibrálás mennyit dob a szineken? lehet kalibraltatas helyett inkabb egy olcsobb eszkozt vennek hozza, hogy itthon mind az 5 kijelzot megcsinaljam, idovel megterulne az ara, de nem tudom a TN-eseken menyit segit, megeri-e.
-
Állatságos
BME-n egyik laboron már fogtam ilyet, meg bohóckodtam vele, hihetetlen ketyere
Tanár nekünk azt mondta 1.2M egy ilyen
Igaz ez?
Illetve lehet egy külön kérésem? Levett gépház oldallal a belsőségekről egy képet idle illetve terhelt állapotban. Persze csak ha nem nagy kérés
Nem minden nap találkozik az ember ilyen cumóval
És amit most vettem észre: ez egy Photoshopolt kép vagy lehet állítani, hogy a kép mekkora részén töltse ki az infravörös rész és mekkorát a látható?
-
Tomikapc
aktív tag
köszi a válaszokat
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv. Érdemes ennél a monitornál buherálni a drivert 75 hz-re? Nem rontja a monitort élettartamát?
-
szőröscica
addikt
Még csak két napja dolgozom egy ilyennel, de egy élmény!
Nagyon szép képe van, és a felbontás se rossz 1280*1024 után. -
qfm
őstag
Elképesztő milyen könnyű megszokni azt ami jó. Simán elfér egymás mellett a visual studio meg pdf, vagy épp böngésző meg a tv. Mikor leülök a nem épp kicsi 15,6"-os laptopom elé, mostmár csak nézem, hogy ez mindig ilyen kicsi volt? Nem bántam meg a vételt, egyedül a fekete színt említeném meg, ami nagyon kitűnik CRT után, de ennyi bőven belefért ennyi pénzért.
-
Kansas
addikt
válasz
Nyugdíjas #1609 üzenetére
Nem láttam arra utaló nyomot, hogy megoldódótt volna.
Leegyszerűsítve:
A Vsync arra való, hogy a videókártya frissítési sebességét(a kiküldött képkockák számát) szinkronizálja a monitor frissítési rátájával. Ezért nem fordul elő, hogy a monitoron egyszerre egynél több képkocka akar kirajzolódni - ami a page tear jelenséget okozza, tehát hogy a kép felső része más képkockához tartozik, mint az alsó. Ez akkor a leglátványosabb, ha gyorsan változik a kép, pl nagy sebességgel forog körbe-körbe(FPS játékoknál relatíve a leggyakoribb), vagy gyorsan scrollozol...
A vsync hátránya, hogy limitálja a másodpercenkénti képkockák számát a monitor frissítési frekvenciájára, tehát, ha a monitor 60Hz-re van állítva, akkor 60fps-nél többet soha nem fog tudni, akkor sem, ha a GPU elvileg képes lenne 200-ra is, így bekavar a tesztprogramoknak(3DMark és tsai) illetve tipiukusan a netes FPS-eknek, meg persze bárminek, ahol a magas fps szám fontos.
Viszont a tearing-et megszűnteti...Ha csak ironizáltál, akkor bocsi a felesleges leckéért.
-
Kansas
addikt
-
válasz
< CyberBob > #1603 üzenetére
Igen, filmekhez a 72Hz jobb.
Multit meg általában nem csutkára húzott grafikai beállításokkal játszik az ember (én legalábbis)
-
csimpok
aktív tag
válasz
< CyberBob > #1603 üzenetére
És a neten található
filmek többnyire 24p-sek?
-
Azért aki picit komolyabban játszik mondjuk FPS játékokkal - mint én is -, könnyen észreveszi a 60 és a 75Hz között a különbséget. A 75Hz-nél sokkal folyósabb, folyamatosabb a kép! Az igazi a 120Hz lenne IPS panellal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- eladó Dell U3224KBA 6k
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest