- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.dina
csendes tag
Á, köszi a sok választ!!
Mostmár erősen húzok a Dell-hez. Mit gondoltok a Dell vostro A860-ról?
Köszi! -
dr.dina
csendes tag
Sziasztok!
Laptop-ot szeretnék venni, és már sokat utánaolvastam, de nem tudom milyet válasszak, ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Árban maximum 150ezerre gondoltam. Dell-re, vagy Toshiba-ra gondoltam, mivel azt hallottam ezek elég jók. Nagyon megtetszett a Dell inspiron 1545, de azt olvastam, hogy nagyon alapnak számít, és az árát sem éri meg. Hogy mire használnám: elsősorban iskolai dolgokhoz, internethez, ilyesmi..Játszani nem akarok rajta, viszont jó lenne, ha filmet tudnék nézni rajta. Szóval nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de azért ne alapkategóriába tartozzon. Szeretném, ha strapabíró és megbízható lenne. Ja, és nem feltétlen fontos, hogy milyen az akkumulátora, mivel elsősorban "bedugva" használnám, nem akkumulátorról. Érdekelnek a személyes vélemények, tapasztalatok is, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak a "szakértők", elsősorban a Dell inspiron 1545-ről,Dell vostro-ról(főleg A860), meg úgy általában a Dellről és a Toshiba-ról. De nyitott vagyok teljes mértékben, ha esetleg tudnátok ajánlani a fentiek alapján nekem megfelelő, megbízható laptopot kb.150ezer Ft-ig. Még annyit, hogy külsőre a már említett Dell inspiron 1545-féle tetszik nagyon, vagy a hozzá hasonló, kerekített szélűek tetszenek, nem a szögletesek. Nekem ez is számít,bár ez tényleg kevésbé fontos
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- E-roller topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged