- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
Hát igen tanulságos volt az tuti, itt kellett volna maradni a TP mellett maradni ha törik ha szakad, főleg ha esetleg a routered is TP
Hát mindegy sehogy sem volt normális a gép dolga, extra usb wifi sem elfogadható igazából.
Ja én nem mondtam volna, hogy meg kellett volna tartani, csak hogy az az USB termék nem érte meg.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Ateess
tag
Hát ez így elég lehangoló, mert a Lenovo IdeaPad U430P is ha jól tudom teljesen alul, felül fém és ott nem hallottam wifi gondokat, lehet akkor az lesz a jobb választás. Bár nekem is nagyon tetszik a 7537-es Inspiron, de tényleg 30 ezerrel drágább kb. és a wifi egy hordozható notebook-nál elég érzékeny pont. Hiába az erősebb VGA, ha netezni csak mankóval lehet rajta. És a csere, v külső wifi ok, h megoldás lehet, de csak jobb, ha nem kell ezekkel babrálni.
Ettől függetlenül még várom az infókat, mert E-digitalba jelenleg egyik modell sincs, szóval még van egy kis időm eldönteni. -
félisten
Mondjuk ez elég érdekes ha külső Wifi-vel sem ment jól a dolog... nem biztos az, hogy teljesen csak a gép volt a hibás.
A beépített Wifinél a feltételezés az, hogy a ház anyaga miatt a Wifi antenna gyenge jelet fog, de ha függetlennel sem megy az már kérdéses dolog, hogy hol a hiba. -
Tussky
tag
-
kecz
aktív tag
A szerk idő lejárt, bocsi a dupláért
!!! Update:
Hátradőltem az ágyon a laptoppal (eddig az ágy végében voltam) és a steames letöltési sebességem lecsökkent 100 KB/S-ről 50 KB/S-re. Kísérletképp a szobám azon pontjához mentem, ahol a legközelebb tudok lenni a routerhez. 800 KB/S!! Mondjuk azért a 10 Mb/es előfizetésemet még így sem használom ki. Egyébként sajnos nem az én szobámban van a router, kb 5 méter és 2 fal választ el tőle (TL-WR740n).
Nekem ebből az jön le, hogy nem elég erős a kapcsolat. Hogy most ez a laptopon vagy a routeren múlik-e ez jó kérdés. Azért mondom, hogy inkább a laptopomon, mert a régi laptopomon (Asus f5rl) tudok sokkal gyorsabban is letölteni. Illetve amikor havernál teszteltem a wifit, akkor a router mellett ültem gyakorlatilag.
Eddig ezek fel sem tűntek.,de így már világos. -
HaZse
őstag
Nekem is volt hasonló gondom. Igaz a saját Dell Latitude E6320-ammal. Ott is lassú volt a wifi-vel a net. (0.4-0.6Megabit). A routerben átálítottam 20MHz-ról 40MHz-re a wifit és láss csodát egyből megjavult és ment 24-27-el ment.
Itthon a router egy T-Home Cisco modem.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
formula01
senior tag
Sziasztok! Biztosan én vagyok a vak, de egyszerűen nem találom.
Dell inspiron 3737-en win 8.1-nél hol tudom beállítani, hogy ne töltse fullra az akksit, ha hálózatról használom? Esetleg még le kellene töltenem vmit? Mert energiagazdálkodásban nem találom. Nagyjából 1-2 hetente 1* kell hurcolnom a gépet így aztán felesleges, szeretném kímélni kicsit az akksit. Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Chabi
aktív tag
akkor próbálj lefuttatni egy diagnosztikát annak a wifinek amihez csatlakozva vagy hátha az segít. más ötletem sajna nincs
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest