Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Április 6-án végre megkaptam a Dell Inspiron 7537-es gépem. Nagyon imádom, az üzemideje elképesztően jó, érintőkijelzős, masszív ház, stb. Egy dolog zavar, emiatt írok is most, illetve kérem más tulajok visszajelzését:
A space gomb mindkét szélén kb. 1 cm hosszúságban nem nagyon érzékeli, hogy lenyomtam, és kódolásnál nagyon zavaró tud lenni. Ez csak az én gépemnél fordul elő, vagy más is tapasztalt volna már hasonlót, esetleg érdemes-e emiatt szervizhez fordulni? Ahol lehet érezni, hogy az alátámasztás a gomb alatt van, ott tökéletes, csak a széle a gond.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 7537-ről tudnátok véleményt mondani, illetve a wifi problémákról, hogy megoldódtak-e esetleg, mert a napokban szeretném megrendelni a gépet?
Előre is köszönöm!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
A Dell Inspiron 7537 tulajoktól kérdezem, hogy a wifi gond megoldódott-e, illetve ezen kívül tapasztaltak-e másfajta hibát a gépnél, gondolok itt elsősorban a felébreszthetetlen gépre, vagy egyéb idegesítő hibára?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ateess
tag
Hát ez így elég lehangoló, mert a Lenovo IdeaPad U430P is ha jól tudom teljesen alul, felül fém és ott nem hallottam wifi gondokat, lehet akkor az lesz a jobb választás. Bár nekem is nagyon tetszik a 7537-es Inspiron, de tényleg 30 ezerrel drágább kb. és a wifi egy hordozható notebook-nál elég érzékeny pont. Hiába az erősebb VGA, ha netezni csak mankóval lehet rajta. És a csere, v külső wifi ok, h megoldás lehet, de csak jobb, ha nem kell ezekkel babrálni.
Ettől függetlenül még várom az infókat, mert E-digitalba jelenleg egyik modell sincs, szóval még van egy kis időm eldönteni.
-
Ateess
tag
Akinek Dell Inspiron 7537-es notebookja van, az tudna nyilatkozni, hogy a wifi mennyire vészes, mert ez az egyetlen, ami eltántorítana ettől a géptől!
Elég fontos lenne és sürgős! Köszönöm!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Wifi gondok tényleg ennyire súlyosak a 7537-es típusnál?
Illetve ezen kívül mik a tapasztalatok, mert e között és a Lenovo IdeaPad U430P között vacillálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest