- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulipandavid
lelkes újonc
válasz
tulipandavid #75199 üzenetére
És miért paszta? Miért nem ez? Biztos igazad van, csak az indok érdekel.
https://www.pcx.hu//arctic-cooling-h-vezet-lap-120x20mm-1mm-actpd00010a-529641?referer=arukereso -
tulipandavid
lelkes újonc
A takarítást megcsinálom, kösz a linket. A BIOS elemet mondjuk azt se tudom eszik-e vagy isszák..A BIOS beállításokkal meg mit csinálja? Lehet úgy hangzott mintha értenék hozzá, de nem. Egy hasonló videót néztem.
-
válasz
tulipandavid #75197 üzenetére
Szia.
Eléggé szét kell kapni, de ha csináltál már hasonlót akkor nem lesz gond: [link]
Én már szervizelém is ha nem volt eddig, vagy régen volt. (BIOS elem cseréje, de előtte nézd át a biosbeállításokat, nehogy meglepi érjen induláskor.., illetve pasztáznám takarítanám. Paszta: ARCTIC MX-4, meg venti takarítás.. stb
-
tulipandavid
lelkes újonc
Üdv. Nekem egy Dell inspiron z15 5523-am van. A hddt szetnémnegy 2'5-es. Samsung 840 Evo 500gb ssdre cserélni. Ha jól néztem ezt minden gond nélkül megtehetem, de mielött nekiállok szétkapni, szeretnék biztosra.menni. Aki tud pontos leírást vagy bármilyen tippet adni, annak előre is kösz. UI.: Az optikai meghajtót mindenképp meg akarom hagyni.Nem mintha sok haszna lenne, de biztos ami biztos.
-
válasz
DonThomasino #75194 üzenetére
Úgy érted régi fajta kerek töltő csatlakozós tápegységre usb-c átalakító fej? Nem, nincs tudtommal, nem is javasolnám.
-
válasz
DonThomasino #75192 üzenetére
Hát félek az nem lesz...
Dell Dock WD19/WD19S.
Dell Performance Dock WD19DC/WD19DCS.
Dell Thunderbolt Dock WD19TB/WD19TBS.
The WD19 is available with three connectivity options: USB-C on the WD19, dual USB-C on the WD19DC, and Thunderbolt 3 on the WD19TB
Az S verziókban pedig már nincs jack. -
válasz
DonThomasino #75190 üzenetére
Általában csatlakozó és tápegység méretben térnek el. Pl. Thunderboltos vagy nem.
-
DonThomasino
veterán
Valaki megmondaná nekem ezek a dockolók között mi a különbség?
WD19TB, WD19DC, WD19, WD19TBS, WD19DCS, and WD19S
Nem találtam infot a neten. -
Kbali
nagyúr
válasz
Tsebacsi #75187 üzenetére
Ez nem változás, nemi igazán értem, amit mondasz. Legjobb tudomásom szerint a törvényben fogyasztónak csak a magánszemélyek minősülnek (lásd kötelező ársávos jótállás). Így a cégekre a fogyasztói szerződés nem vonatkozik. Vagy hasonló, hogy cégeket nem illeti meg a 14 napos elállási jog a távollévők között kötött vásárlásokra (a kereskedő persze saját maga dönthet a kedvezőbb elbírálásról).
-
válasz
jack982 #75184 üzenetére
A Dell oldalát böngészve a fogyasztói szerződések esetében az alábbiak szerint engedi a "refurbished" alkatrészek beszerelését:
"Replacement parts may be reconditioned or refurbished where permitted by local laws and are replaced on the basis of specification and not on brand and model."A nem fogyasztói szerződés alapján fennálló javításba viszont az általad linkelt rendelkezés nem alkalmazandó.
-
jack982
senior tag
-
SzaboZE
addikt
válasz
jack982 #75175 üzenetére
A világ (és a külföldi gyártók) sajnos nem a magyar jogszabályok szerint működnek. Mellesleg környezetvédelmi szempontból is aggályos a jogszabály, mert egy refurb alaplap - ha rendesen javították - akkor ugyanazt tudja, mint az új. Sok esetben csak onnan tudni, hogy refurbished, hogy rá van rakva a jelzés (merthogy külföldön meg ez a kötelező).
-
válasz
jack982 #75175 üzenetére
Nem tudok ilyen jogszabályról.
Egyik gyártó sem gyakorolja, kb. 20 éve se volt ilyen, most sincs. Természetesen vannak olyan alkatrészek, amik vadonatújak, de pl. egy alaplap szinte soha. SSDnél saccra 50-50%, kijelzőnél szintén. Talán csak a burkolati elemek, mert azokat általában nem kérik vissza, hacsak nincs bennük valamilyen elektronika (pl. touchpad).
-
pohár
félisten
válasz
tsiga18 #75178 üzenetére
hát, a 7790-nél nem igazán találtam i5-9300H & RTX 2060 kombót:
az 5515-höz pedig ezeket listázza:
a legjobb ezekben, hogy az nVIDIA kódnevét írják a VGA-hoz, pl. az első gépnél az N18P az a TU117-es széria, a.k.a a mobil 1650-es család
-
tsiga18
tag
Kicsit régebbi notikhoz mennyire elérhető új alaplap hivatalos forrásból? Az egyik egy G7 7790, a másik kérdéses típus G15 5515
A 7790 az enyém, alapvetően nincs gondom vele még.
Az 5515 gazdája SSD csere közben az egyik M2 foglalat érintkezőit összekócolta rendesen, ha van benne SSD nem látja ott a gép. Így a 2 m2 slotból 1 használható -
Dhampir
félisten
válasz
Honda567 #75170 üzenetére
Érdekes, amit írsz, mert a legutóbbi idők Dell Vostro 3500 notebook szériája 11. generációs processzorokkal jelent meg. Amit én láttam 2022-ben, annak a kijelzője matt volt, de a szemet kissé irritálta, ám itt az egyéni érzékenység is eltérhet.
Ami például kellemes csalódás volt, a Dell Vostro 3520, aminek a kijelzője 120 Hz-es LG Philips LGD0738, 156WFJ típus, és egy kis színbeállítással egész kellemes látványt ad. Ehhez járul még a néma üzemmód 4K videó lejátszásakor is, ám ez a néma üzemmód a megfelelő rendszerbeállítások mellett a felhasználói szokásoktól, szoftverektől is függhet.
A 3500 kijelzője hátul még nem emeli meg a notebook alját a sík felülettől, de 3510-től kezdődően (Inspironoknál is) már ilyen megoldású.
Véleményem szerint érdemes minél frissebb, újabb kiadású processzorral venni ezekből a szériákból, ha sikerül megfelelő árazásút kifogni.
Sajnos frissebb Ryzenes konfiguráció csak az Inspironok esetében jelenik meg, ami szintén korlátozott választékból eredő konfigurációkat jelent, és azokban a 3-as széria esetében, ha jól tudom nincsen billentyűzetvilágítás, RJ45 Ethernet csatlakozó, ujjlenyomat-olvasó.
Egy nagyobbacska ugrással még jobb a legalább 5-ös számmal kezdődő Latitude széria (van 3-as is, de akkor már inkább érdemes feljebb lépni az árazások tükrében), vagy a még magasabb minőségű 7-es Latitude típusok. Érdekes lehet, hogy a legutóbb elérhető 5-ös Latitude két Thunderbolt portot is nyújt, amit furcsa módon még a magyarországi forgalmazású gamer Dell G15 5530 notebookból is kihagytak.
-
Honda567
tag
Sziasztok!
Dell Vostro 15 3500 I3 7.gen
most akarok egy ilyen laptopot venni. Azt mondják fényes a kijelző rossz minőség.
Mi a véleményetek erről a gépröl? -
válasz
mindenes24 #75167 üzenetére
Csak egy pl: [link] itt ugye a legkisebb méretű SSD a 30 az a hossz lesz a 22 a szélessége.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
mindenes24 #75167 üzenetére
Iyen rövid: [link]
-
mindenes24
junior tag
válasz
Pyttawrx #75160 üzenetére
Koszonom, mindenkeppen ket meghajto kell, mert erzekeny adat lesz, szinkronizalni kell oket.
Tudnal linket adni, hogy mi az a 2230-as SSD?
A bal feso sarokba Wwan-t lehet betenni, arra nincs szuksegem, csak masodik tarolora, ssd/hdd mindegy.Remenykedtem, hogy a PCIe / NVMe melletti Jsata alatt is egy olyan keskeny valamit be lehet tenni, es akkor ott lenne a ket tarolo.
Azt meg vegkepp nem ertem, a Dell weboldalan miert nem ismerik a Jsata kabelt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Pyttawrx #75165 üzenetére
Uristen!
Én azt hittem, hogy az mSATA az az m.2 SATA.
Tehát akkor m.2 SATA csatikról van szó, persze....Szóval akkor valamilyen m.2 SATA SSD-vel kaptam az 5490-et, a 7270-.ben meg NVME 512-es volt, na ezeket cseréltem fel. Az előbbi típusát meg sem néztem, utóbbi az Samsung PM951.
Szóval most megnéztem a 7270-et: egy 256GB-os SK Hynix SC311 SATA SSD került bele, az "új" gépből. Ebben volt a PM951 gyárilag. A Hynix 490 MB/sec-cel olvasható, a Samu meg 1750-nel Crytaldiskmark szerint.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Pyttawrx #75163 üzenetére
Akkor mind az összes M2?
- Van egy "hosszú" az 5490-ben, a "HDD hely" közepén, itt egy 256GB-os mSATA SSD volt, és 512-es nvme-t tettem bele.
- van egy rövid hely, amiben a WiFi / Bt kártya csücsül.
- és van egy 3. szintén rövid hely, ami jelen esetben üres volt, ide pakoltam át a 4G/GPS kártyát a 7270-emből, ami gyárilag 4G modemmel érkezett anno. Ez utóbbire gondoltam, hogy 2330-as méretű mSata (vagy akármi...)SSD-t lehetne tenni. -
válasz
mindenes24 #75155 üzenetére
Nem lehet beletenni, mert keresztezik egymást. Vagy ez vagy az, kettőt egyszerre úgy nem lehet. Mintha a WWAN portba is lehetne tenni SSD-t 2230-ast.
-
válasz
Fogalmam sincs, én mindig egy darab M2 NVMe-vel használtam ezeket.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
A hátsó M2 csatiba tudsz tenni esetlen rövid mSATA SSD-t. Én oda pakoltam a 7270-ből kiszerelt 4G/GPS modulomat. Már csak az antennáira várok Kínából.
Nekem a laptopra mindig csak terepen van szükségem, mindössze évi 5-6-7 alkalommal, mobilnettel. Ilyenkor ha 2 órát stabilan eldöcög akkuról, az már elég - semmi másra nincs használva. Ezért nem veszek bele másik akkut. Egyébként az enyémben is a 68Wh-s van, de most már csak 37Wh-t tud AIDA szerint. Irodai munkával 3,5 - 4 órát képes eldöcögni, WiFi-vel, kikapcsolt billentyűzet-világítással, ezt tegnap teszteltem.
A 7270-nel anno megszívtam, jól bírta a gyári akksija, csak felpúposodott, lefeszítette az alját is. Vettem bele gyári újat 3 éve a 4iG-től, az meg a kevés használattól (a fentieken kívül havonta csak egyszer veszem elő, Windowst frissíteni, olyankor van töltőn) , és annak is 50%-ra degradálódott mára az akkuja, de vadiújan sem bírt annyit, mint előtte a púpos.
-
mindenes24
junior tag
Masik laptopban van HDD es DVD, a DVD helyett betennek egy masik HDD-t, vagy egy akkut, de a DVD-nek "rovidebb SATA" csatlakozoja van.
Meg lehet oldani, vagy direkt igy terveztek, hogy csak DVD mehet bele? -
mindenes24
junior tag
-
mindenes24
junior tag
-
Tim82
félisten
Erre egy follow-up:
Windows 11-gyel működik az ujjlenyomatolvasó (nem mondom, hogy "tökéletesen", mert a pontossága elmarad a hasonló generációs Thinkpad-ekétől, de bőven használható), így végül ez maradt telepítve, mint OS (még úgy is, hogy a Windows hivatalos hardverkövetelményeinek nem felel meg a Latitude 5470).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #75114 üzenetére
Na, megjött az "új" gépezet, kisebb döccenéssel, de alakul a kapcsolatunk.
Belső tisztítás, újra pasztázás után elfelejtették a venti csatiját vissza dugni. Megoldottam, de jeleztem az eladónak, hogy felbontottam a gépet, sérült a garancia matrica. Nagyon röstellte magát, és kaptam kárpótlásként 18 hónap IRÁSOS garanciát, mailben.
Így gond nélkül betehettem az 512GB-os nvme SSD-met a 256-os mSATA helyére, és a 4G kártyámat is.
WWAN működik, van SIM-foglalat, de antenna hiányában nem talál hálózatot. Másfél hónap múlva jön meg Aliról.
Sokkal, de tényleg sokkal gyorsabb, használhatóbb mint az öregecske e7270-em. Jó lesz ez!
-
Dhampir
félisten
válasz
samu74 #75147 üzenetére
Merevlemezről sérülés esetén is lehet még adatmentést végezni, de melegedés és a némi működési zaj valószínűleg lesz a használata során. Például én külső winchesterre szoktam biztonsági mentést végezni, a notebook hasába valami gyors SSD ajánlott véleményem szerint, de persze HDD-t is pakolhatsz oda.
-
samu74
addikt
válasz
Dhampir #75144 üzenetére
Ja igen,veled tárgyaltam a ram kérdést.
Amít ajánlottál [Kingstone] lett( amit gondoltam Apacer helyett) ,dual chanelben megy,teljesen jó. A gyári Dell ram ára enyhén szólva is vicc...A burkolat tényleg vékony,ja a zsanér is lehetne lazább, de ez van.Hangja alig van ,de majd lesz ha néha vágok vele pár videót.
Szerinted hosszabb távra fotó meg videók mentésére a plusz szlotba mit érdemes pakolni? Ssd vagy merevlemez, kb. 1-2 terrás méretben,nincs napi szinten nyúzva.
-
azbest
félisten
válasz
vizimento #75143 üzenetére
Neten azt írják, hogy annak a gépnek ilyen gyenge a hűtése. Amúgy 100 fokig hitelesített a proci és vannak gépek, ahol fel is megy terhelés alatt addig.
Van ahol azt javasolják, hogy a dell power managert [link] fel kell tenni, ha nincs és ott lehet csendesebb módra állítani, amit a teljesítmény csökkentésével ér el. De lehet más beállítás is jó, csak zajosabb. -
Dhampir
félisten
válasz
samu74 #75136 üzenetére
Végül milyen memóriamodulok kerültek a notebookba?
A fedél könnyen nyitható, nem túl szorosak a zsanérok?
Egyébként egész jó ez a Dell Vostro 3520, a vékonyka műanyag burkolat törékenysége és a spórolós mono mikrofon, a vezeték nélküli hálózati kártya régebbi WiFi 5 szabványa ellenére, és feltehetően tapasztaltad azt is, hogy irodai használat esetén, netezés közben hangtalanul üzemel.
-
vizimento
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell 7490, i5-8350U procival.
Asztali gépnek használom, nincs hordozva.
Szellőzője kitakarítva, venti hallom hogy fogor, újrapasztázva a hűtő MX4-el, mégis túlmelegszik a proci. Általában 70-80 fokos, de gyakran van 90 felett is.
A mainboard pár fokkal aacsonyabb, a GPU még pár fokkal szokott alacsonyabb lenni.
Mit tdok tenni, hogy ne főjön meg?
(Mindez átlagos használat mellett: netezés pár böngészőablakban, word/excel) -
Bogyó bá'
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
Bogyó bá' #75135 üzenetére
félrefordíthatták
Valószínűleg 7.5W és 15W módban tud áramot leadni a rákötött eszköznek type-c csatin keresztül. A 7280 manuálja usb3 + dp videó vagy opcionálisan thunderbolt 3 portot írt a type-c-re. A thunderbolt tud 15W-ot leadni általában.
Milyen logó van a csatinál villám vagy D betű?Neten azt írják állítólag a thunderboltos és a sima usb-s is támogatja az usb tápot, de power delivery, 65W kell neki (lehet 20V 3.5A képes kell). Vagy hivatalos dell táp vagy valamilyen normálisabb egyéb is megteszi valsz [link]
-
The DJ
addikt
Szisztok!
Latitude 5521-nél mennyire normális az, hogy ha lecsukom a kijelzőt, akkor nagyon lassan akar lemenni alvóba? 5580-ról jövök, ott lecsuktam és már aludt is. Na itt percekig pörgeti a ventit, dolgozik, mókol valamit, néha úgy tűnik el sem alszik. Valami BIOS beállítást nem veszek észre?
A másik kérdés: Ennek a kamerája tényleg ennyire gagyi lenne? Egy KYC-et kellett volna végig vinnem okmányok kamerába mutatásával de csak egy nagy kivehetetlen elmosott paca kb az egész még jó fényviszonyok között is, 640x480-as MSN-es időket idéz. Az 5580-ban fényévekkel jobb volt. A Windows Hello bejelentkezés működik vele rendesen, csak használni nem lehet érdemben. Ez ilyen?
Ez a két dolog, ami zavar, ettől eltekintve nagyon jó gépezet az i7-11850H-val, 32GB rammal, Geforce MX-el és touchscreennel.
-
samu74
addikt
Sziasztok! Ma bővítettem a 3520-as vostro gépem ramját és örömmel láttam hogy van plusz Hdd vagy Ssd hely. Jól gondolom hogy oda rakhatok még pluszba?
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! Van egy Dell Latitude 7280-as gépem, amin van egy Type C csatlakozó. A gyári töltőtéglát szeretném kiváltani egy USB-s töltőfejjel. Sajnos amik a telefonokhoz vannak (33 wattos Xiaomi és 40 wattos Huawei) töltőfejek nem hajtják meg a gépet. Tudnátok ajánlani olyat, amivel stabilan működne a gép?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi a választ!
Én is pont ezt a képet nézegettem, de reméltem, hogy az SSD és a lefogatója lejjebb esik, és elfér fölötte a HDD... De a magasságokat összeadva sem jön ki a matek: akkor marad az egyelőre 256-os SSD (ezzel fogom kapni), illetve majd át pakolom bele az e7270-emből az 512-es Samsung PM951-est, ez meg megy a kicsibe.... -
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi, de azt hiszem, Aliról rendelek majd antennát - aztán lehet nem is a fedélbe építem, hanem éppen az akksi aljára ragasztom. Ezer forintból kijön a pár, szállítással együtt is.
Akkor nem kell gépet bontanom...
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75123 üzenetére
Mind a ketto csatlakoztatva egyszerre akkor KVM lesz a megoldas
-
válasz
Bogyó bá' #75117 üzenetére
A service tag alapján a támogatási oldalon meg tudod nézni a belepakolt alkatrészeket (termék műszaki adatainak megtekintése), ott jelölhetik úgy a fedlapot (LCD Back Cover), hogy van-e antenna előkészítés. Az 5491-em esetében - amiben van wwan kártya - az alábbi szerepel: 320-BCJW : Non-Touch FHD LCD Back Cover with WLAN/WWAN antenna.
-
teptep
senior tag
válasz
Más videókban már egyértelműen látszik, hogy a WLAN kábel mellett a WWAN kábel csatlakozói fityegnek.
-
teptep
senior tag
válasz
Ha nincs benne WWAN kártya, akkor szerintem antenna sincs benne. Igaz az ebay-en együtt forgalmazzák WLAN WWAN ANTENNA KIT néven. Ebben a videóban nem látom tisztán, hogy ott van-e az antenna kábel?
-
teptep
senior tag
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75113 üzenetére
Mi a pontos tipusa a dokkolonak es hany wattos a toltoje?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szakértő Urak!
Öregecskedő, de amúgy fullos Latitude e7270-emet szeretném lecserélni erre az igen jó árú, használt Latitude 5490-re. [link]
A kérdésem a következő: a régiből kiszerelendő gyári 4G modemet át tudom építeni az "újba"? SIM nyílás és foglalat van elvileg ebben is, csak kártya meg talán antenna nincs.
Nagyon fontos lenne a dolog számomra...
-
gaborbol
őstag
válasz
DonThomasino #75094 üzenetére
Soha nem probaltam, de szerintem mennie kene a PowerShare reven, max a dokkolo tapegysege felezodik vagy valamilyen aranyban osztozik. Lesz-e abbol gond, hogy mind a ket laptop hozza akar esetleg fermi majd a dokkolon levo eszkozhoz az is egy kerdes.
-
DonThomasino
veterán
Erre senki? [link]
-
teptep
senior tag
válasz
gaborbol #75109 üzenetére
Igen, az lehetne a pontosabb megfogalmazás, hogy az LA9931P LVDS alaplapon ha a vékonyabb kábelt nem dugja be, attol még üzemképes a kijelző. Az LA9934P EDP alaplaphoz pedig olyan kábel tartozik, amelyiknek csak egy csatlakozója van, de szintén három eszköz felé megy: kijelző, webkamera és az indikátor. Lehetséges, hogy teljesen más a kijelző bekötése is, ezért ezt a kábelt is cserélni szükséges. A webkamerát és a ledeket nem is tudja máshova csatlakoztatni.
-
teptep
senior tag
válasz
salaipet #75105 üzenetére
Úgy látom, hogy a másik csatiba csatlakozó vékonyabb kábel kéthelyre megy:
STEP 15: egy 3 ledes indikátorhoz
STEP12, STEP 16: webkamera kábel
Tehát szerintem ezek nélkül is működni kellene a kijelzőnek. -
salaipet
csendes tag
Segítséget kérek! Adott egy E6440 Latitude, aminek kicseréltem az alaplapját. LA9931P volt benne, ami elfüstölt. Ami bele került az egy LA9934P alaplap. A különbség, hogy az egyiknek integrált, a másik dedikált VGAja van. Más hűtő, stb. ez rendben volna.
A gondom, az, hogy az LCD kábelen az alaplapi csatlakozó mellett van egy csatoló, ami az eredeti alaplapon a wlan és a cmos elem csatlakozója közötti csatlakozóba illett, de a z LA9934P alaplapon nincs ilyen csati. A kijelzőm nem működik! HDMI és D-SUB kimeneten megvan a kép, de a saját kijelzője nem megy. Kipróbálni nem tudom, hogy jó-e az LCD, hiszen az eredeti alaplap elfüstölt, azzal nem tudom ugye próbálni, az újon meg hiányzik az a csatoló. Lehet, hogy emiatt nincs kép?
Azt kérdezem, tudja-e valaki, hogy az LCD kábelen mi az a csatoló? Miatta (mert nincs kapcsolatban az alaplappal) nem műxik a kijelző? Vagy valszeg a kijelző ment el?
Ott kellene lenni a csatinak, ahol mutatja a fém csipesz: [kép] -
válasz
DonThomasino #75099 üzenetére
Minden up-to-date.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Lenovo T580 I7 8650U 16GB 512 GB új nagy akksi, töltő Win 11 Pro
- LENOVO IdeaPad 5 Ryzen 7-5700U 8 gb ram 512gb m2 ssd win 10/11 + office
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest