- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Van XP driver Vostrora. Kisvállalkozásoknak készült gép, itt még megtámogatják az XP-t is. Az Inspironhoz már problémásabb...
Oprendszer nélkül Vostrot (és gondolom, Latitude-öt) lehet kérni, épp azért, mert azok üzleti gépek. Inspiront nem lehet, csak rendszerrel.SzaboZE:ugyan mitől bírná tovább Vista alatt? Chipset drivert rendesen fel kell tenni XP alá, és akkor ott is megy az energiatakarék. A 9 cellás akkumat épp most kóstolgatom, hogy mire számítsak. XP fut rajta, a kijelző a maximumtól kettővel sötétebb fényerővel fut, volt net, HD trailer lejátszás (ez nem sokat mondjuk), MSN, stb, 3,5 óránál tartok és még ír 1,25-öt. 88%-ról indult az akku. Mit tud a Vista ettől többet? A procit nem tudja 800MHz alá tenni, a kijelzőt is én határozom meg... Ja, WLAN és BT is be van kapcsolva.
zerga~: kb. NETTÓ ft-ban annyi, mint a nemzetközi oldalon a konfigurátorban $-ban. És nem teszik rá a kiskerek által alkalmazott zsíros hasznot. Kérj árajánlatot a dell konfigurátorral összeállított gépre magyarországi disztriktől, és akkor megrendelheted. Az én gépemet a lengyelek gyártották le.
fwgoze ismét:a zsanér nem hiba. Szándékosan ilyen, mert nincs retesz a kijelzőn. Így az utolsó 1-2 cm-n a zsanér visszatartás helyett nyomni kezdi a kijelzőt a gép felé, hogy az fixen álljon retesz nélkül is. Meg a "hagyományos" zsanér miatt le se lehetne retesz nélkül teljesen zárni a kijelzőt, pár mm-t mindig visszaugrana.
Palika71: nekem kb. USD-Ft átváltási árfolyamon adtak árajánlatot.
kekegsm: én a mattot is be tudtam állítani szép kontrasztos, telt színekre.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- XPEnology
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest