- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Van XP driver Vostrora. Kisvállalkozásoknak készült gép, itt még megtámogatják az XP-t is. Az Inspironhoz már problémásabb...
Oprendszer nélkül Vostrot (és gondolom, Latitude-öt) lehet kérni, épp azért, mert azok üzleti gépek. Inspiront nem lehet, csak rendszerrel.SzaboZE:ugyan mitől bírná tovább Vista alatt? Chipset drivert rendesen fel kell tenni XP alá, és akkor ott is megy az energiatakarék. A 9 cellás akkumat épp most kóstolgatom, hogy mire számítsak. XP fut rajta, a kijelző a maximumtól kettővel sötétebb fényerővel fut, volt net, HD trailer lejátszás (ez nem sokat mondjuk), MSN, stb, 3,5 óránál tartok és még ír 1,25-öt. 88%-ról indult az akku. Mit tud a Vista ettől többet? A procit nem tudja 800MHz alá tenni, a kijelzőt is én határozom meg... Ja, WLAN és BT is be van kapcsolva.
zerga~: kb. NETTÓ ft-ban annyi, mint a nemzetközi oldalon a konfigurátorban $-ban. És nem teszik rá a kiskerek által alkalmazott zsíros hasznot. Kérj árajánlatot a dell konfigurátorral összeállított gépre magyarországi disztriktől, és akkor megrendelheted.
Az én gépemet a lengyelek gyártották le.
fwgoze ismét:a zsanér nem hiba. Szándékosan ilyen, mert nincs retesz a kijelzőn. Így az utolsó 1-2 cm-n a zsanér visszatartás helyett nyomni kezdi a kijelzőt a gép felé, hogy az fixen álljon retesz nélkül is. Meg a "hagyományos" zsanér miatt le se lehetne retesz nélkül teljesen zárni a kijelzőt, pár mm-t mindig visszaugrana.
Palika71: nekem kb. USD-Ft átváltási árfolyamon adtak árajánlatot.
kekegsm: én a mattot is be tudtam állítani szép kontrasztos, telt színekre.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest