- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
favre
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre/tanácsra lenne szükségem.
inspiron3537 i5 radeon 8670 win 8.1probléma: radeon nem akar dolgozni, vagy hibás. Windows szépen feltelepítve, utána leszedtem a dell honlapról a service tag alapján a drivereket. minden felinstallálva.
Eszközkezelő szerint van radeon AIDA szerint nincs. 13.9-es driver felrakva. Már aida szerint is van radeon.
DE valley benchmark csak az intelt írja, és hát jobbra számítanék. 5-6 FPS-nél.
Eszközkezelőben leválasztottam az intel grafikát. Utána már AMD-re rögtön hibát is ír ki talán 43-as volt.
találtam 13.11-es beta drivert is, de a helyzet hasonló a 13.9-hez.Olvastam itt a fórumon is, előfordult a probléma. Meg hogy nem mindegy milyen sorrenben mennek fel a driverek. Csak van 12 driver a honlapon a géphez, és bőven 100 feletti a variációk száma a sorrendet illetően, ott nem találtam a sorrendi felsorolást. Mit mi után kell.
Nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná mit mi után telepítsek, esetleg format, és kezdjek mindent előről? Ha lehet másik windowst nem szeretnék, mert ezt most vettem, és nem tudok/akarok költeni másikra.Netán előfordulhat, hogy gyárilag hibás a kártya? Ezt hogy tudnám, biztosra kideríteni? Akkor felkeresném a dell garancia ügyileg.
Előre is köszönöm a támogatást.
-
-
trassher
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kifutottama mod időből. TK81-es széria éppen ezzel a tartalommal.
Szerk.: Használtat semmiképp sem akartam. Fontos volt hogy legyen rajta legalább 2 de inkább 3 év garancia.
Mellesleg ezekre az inspironokra is él a NBD garancia vagy csak a felsőbb kategóriás modellekre? -
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Jövő héten úgy tűnik csatakozom a társasághoz ezzel a jószággal. Netezés, office, kevés autocad, játék hébe-hóba a felhasználási kör. Lényeg volt a 3 év gari és nem tudtam ellenállni az i5-nek és a 8 gb ram-nak.
Mellesleg mik a tapasztalatok ezzel a szériával? PB-ről váltok így gondolom minősébb cuccot kapok majd belépő kategória ide vagy oda.Tothgera30: EasyNote Tk széria.
-
Latitude E6520-as msata SSD-vel elboldogul?
-
mghltm
addikt
válasz
Somanszky
üzenetére
ha jol gondolom, ez egy e6510 belseje. a wifi kartya jobb oldalon van a zsaner muanyag takaroja alatt, itt egy hasonlo video
-
-
Somanszky
csendes tag
...van az eszközkezelőben egy sárgaháromszögem a hálózati vezérlő-nél, de nem lehet frissíteni, plóbáltam.
-
Somanszky
csendes tag
...billentyűkombináció????
-
Somanszky
csendes tag
Sziasztok, örülök hogy ennyien reagáltatok.
Az a helyzet, hogy a kapcsoló rendben, a biosban ki van pipálva(bár nem tudom módosítani)
az aida sem látja a wifit, mondom olyan mintha nem lenne benne, pedig van, mert egy régebbi rendszerrel működött, csak újra lett rakva, 32-es win 7 van most fent, de próbáltam több fajta windows-sal is. -
válasz
Somanszky
üzenetére
nem akarok nagyon beleszólni, de ugye oldalt a kapcsolóval engedélyezve van a wifi?
ismerősöm is így szenvedett mikor megmutattam neki a kapcsolót oldalt
Esetleg BIOS -ban is le lehet tiltani a wlan -t. Ott is megéri megnézni

(mind2 elég logikus ha az aida // eszközkezelő nem látja... mielőtthardverhibára gyanakszunk lesd meg)
-
Somanszky
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem wifi driver problémám van, segítsetek.
Leszedtem az összes drivert a dell oldaláról, aztán máshonnan is, több helyről is. 10 félét biztos kipróbáltam, de nem lehet telepíteni. Olyan mintha nem lenne wifi hardver a gépben.
Nem látja semmi (everest, aida). Mi lehet a gáz?
előre is kösz: Somanszky -
Sziasztok!
Frissítettem a Dell 7537 BIOS-t A05-re és kikapcsoláskor a merevlemez nem áll le. Tapasztalta már valaki ugyanezt?
Z
-
Carryboy
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Az az új infó, miután be vittem a gépet 5 napra rá rendelték meg az alkatrészt a laptopszalon. És ez a gép nem NBD garanciás hanem disztribútor garancia érvényes rá. A laptop adatlapján sehol nincs feltüntetve, hogy ez nem NBD garanciális csak a garanciális feltételek menüpontban.
A Getronics Magyarország Kft szervizeli a Dell-ket a Laptopszalonnak. -
Chaser
legenda
válasz
Carryboy
üzenetére
Ha neten rendelted akkor is él a 8 napos elállás legjobb tudomásom szerint. Mindegy hogy személyesen vetted-e át. De van garancia topik érvényes jogszabályokkal, less be.
jotzo01: Attól függ mire kell. VGA driver nem a legtökéletesebb, az tény. De nem minden játékot érint. Megbízhatóság megint más, 3 év gari van ami jó pont.
-
jotzo01
tag
Üv mindenkinek,
egy ilyen laptopot vennék, elsősorban a 3 év garancia miatt:http://bestbyte.hu/termekek/71568/DELL_Inspiron_3537_15_6_Intel_Core_i5_4200U_4GB_750GB_Radeon_HD_8670M_2_GB_notebook.html
Utánaolvasva, azt látom, hogy lehetnek gondok a videokártya driverrel. Aki használná a gépet,, az viszont tipikusan egyszerü user, azt szereti, ha bekapcsolja-használja-kikapcsolja. Mi-hogyan működik, az nem érdekli.
Úgyhogy ezúton kérdezném a hozzáértőket, mennyire kell tartanom attól, hogy miután megvettem neki a gépet, b@zogatni fog, hogy nem működik megfelelően?(esetleg más típus a fenti helyett? fontos a megbízhatóság és a korrekt működés-tudom, ez sok mindentől függ..)
-
Carryboy
tag
válasz
mghltm
üzenetére
A Laptopszalon honlapról vásároltam meg és személyes átvételt kértem(közben abban a tudatban voltam, hogy így is érvényes a visszavásárlási garancia mivel ez állt a laptop ára alatt csak az odabiggyesztett csillaggal nem foglalkoztam). Megjelent két csík a kijelzőn, hívtam a laptopszalon-t azt mondták vigyem be kicserélik.
Be vittem és a szervizes akkor világosított fel, hogy a visszavásárlási garancia csak akkor él ha a futártól vettem át.
Akkor nem kellett volna ott hagynom a gépet mivel NBD garanciás. A szervizes elmondása szerint minden nap kapnak Dell alkatrészeket és most már mindenképp meg kell várnom amíg megérkezik.(csak pont a gépemhez rendelt alkatrész nem érkezik meg).
Közben zajlik a ATI kártya körüli mizéria a driver-ek miatt. Arról nem is beszélve, hogy a burkolaton illesztési pontoknál hibák vannak pl.:hullámos a műanyag a kijelző keretnél, a fém is a műanyag találkozásánál szintén.
Ezeket a hibákat csak itthon vettem észre. Kérem vissza a pénzem! -
SzaboZE
addikt
válasz
Carryboy
üzenetére
Gondolom a laptopszalon bevitte egy szervizbe, ahol megrendelték az alkatrészt. A boltok általában hetente 1-2 alkalommal mennek a szervizbe, így simán lehet hogy már kész a gép csak visszaszállításra vár. Ha RTD garid van, akkor az max netto 1-2 hét lehet (amit a dell szervizben tölt a gép).
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most jutott hozzám, egy 7537-es laptop. Na ezen előretelepített win van, amin van 1-2 felesleges progi. A kérdésem az lenne, hogyha letörlöm ezeket a programokat és felosztom a partíciót, és vissza kell állítani a win-t akár a beépített, akár a recovery partícióval, akkor a partícionálás, és ezzel együtt a D meghajtó tartalma is el fog veszni? Mert akkor feltennék egy saját, jogtiszta változatot, aminél biztos nem fog ez előferdülni. Viszont, ha az utóbbit választom, akkor tudnátok hozzá olyan programokat linkelni, ami nincs fent a Dell oldalán?(pl. Dell Audio)
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy M5010-es, ma másodszorra csinálta azt, hogy felnyitottam, bekapcsoltam és csak égett a bekapcsoló meg a visszajelző, de a biosig el sem jutott. Utána megnyomtam egyszer a bekapcsolót, majd újra bekapcs és onnantól kezdve szépen feláll..
Mi ez? -
mghltm
addikt
válasz
Carryboy
üzenetére
attol fugg milyen tipusu garancia van a gepedhez. az nbd garinal egyik nap szolsz, hogy valami nem jo, es 1-2 munkanapon belul az ajtodon kopogtat a szerelo az uj alkatresszel. ha fovarosi vagy, a laptopszalont felejtsd el, inkabb a humansoft ceget keresd fel legkozelebb
-
Carryboy
tag
Helló!
Az 5537-em a laptopszalon szervizében van 8 napja. A Dell nem sieti el az alkatrész szállítását. Jellemző ez a Dell-re, idén kész lesz egyáltalán?
Köszönöm a válaszaitokat!
-
válasz
somasz
üzenetére
eddig céges gép volt szóval nemtudom. sose kellett.
most viszont megvettem apósomnak, és szeretne angliai/írországi ismerősökkel skypeolni.Barátnőm 6410-esében felismeri simán a WIn7, de ebben nem akarja.
Milyen wined van fent? A "gyári" vagy egy clean verzió?
Sajnos még csak képeszköz sincs eszközkezelőben
-
Üdv urak,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy Latitude E6500, illetve a "gyári" win7 64bit. Minden szép, minden jó és működik, kivétel a Webkamera.
És se fórumokban, se a dell oldalán nem találok rá megoldást, még csak említés szintjén sem.
Valakinek nincs hozzá egy működő drivere // ötlete? Leszedtem pár verziót de sajnos zsákutca
ELőre is köszönöm

-
vwpolopg
őstag
Csak így offként/érdekességként, a fenti képhibás dellről jutott eszembe egy korábbi kezeim közé került szalagkábelhibás ős dell masina, ami többek közt az alábbi piroshalált produkálta

-
Killer01
őstag
beszálltam a klubba egy vostro 2521-el. A gép szimpi, de engem is beszivatott a wifi, a franc tudja hányadik illesztő lett jó. Azóta -lekopogom- nincs vele gondom, üzemidő kb 6-7 óra netezéssel....tetszik

-
cellpeti
nagyúr
mikor lesz már egy normális AMD driver?
-
SzaboZE
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Munkára nem ajánlom az Inspiron szériát. A héten lesz nálam egy E6530, ha érdekel olyan is amire nem 3 év gari van

-
somasz
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Ha munkára lesz, és para, ha kiesik a gép a szervizelés idejére, akkor alig használt NBD garis E6530-t vegyél, FullHD kijelzővel. Kb. ezen az áron, vagy alatta is előfordulhat!
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Laptopvásárlásban kérném a segítségeteket. A gép munkára lesz, a lényeg, hogy gyors legyen.
A következő programok napi szinten futnak rajta, gyakran párhuzamosan is: Chrome, Office, Photoshop, Dreamweaver, Corel, stb.
Dell gépekben gondolkodok, jelenleg is az van, s meg vagyok vele elégedve. (3 év gari is számít)
A következő modelleket néztem ki
[link]
[link]
[link]
Üdv,
GBoy -
soldi3r
veterán
válasz
premete
üzenetére
DFO-2493576LT REFURBISHED Latitude E7240 4th Gen Intel Core i5-4200U Processor (1.6 GHz, 3M Cache) 4GB (1x4GB) 1600MHz DDR3L Memory 64GB Mobility Solid State Drive Windows 8 Pro 64-bit, English, No Media No Optical Drive Dell Wireless 1506 802.11g/n Single Band Wi-Fi Half Mini Card Intel Integrated HD 4400 Graphics Light Sensitive Webcam and Noise Cancelling Digital Array Mic, Touch Screen 3-cell (31Wh) Battery Internal English Single Pointing Backlit Keyboard 12.5" FHD (1920x1080) LED-backlit LCD Touch Panel, WiGig Capable No OS media included. Unit has minor scratches. 1 Year 1 $ 799
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Töltőre tettem, pár perc után kihúztam és most jól írja ki az értékeket, de azért ez nagyon nem normális.
Még annyit kérdeznék, ha netán valaki válaszolna, hogy most a Dell weboldalán a Wifi drivernél kétféle lehetőség van a kártyánál.
1.Hard-Drive-WiFi_Intel_W74_A04_Setup-TX6GX_ZPE.exe
2.Update Package for Microsoft® Windows®-Network_Driver_TX6GX_WN_15.7.0.3_A04.EXE
Letudom fordítani, de akkor sem igazán értem, mikor van szükség a 2. update csomagra ?
Itt is mindkettőt felajánlja, amikor simán a letöltésre klikkelek. -
Krystal_s
addikt
Lehetséges az, hogy a Dell Quickset bekavar az akku elektronikának, vagy érzékelőnek?
Mióta feltettem, azóta elég gyakran ír ki ilyen hülyeségeket.
Korábban már volt ilyen, azóta újra lett rakva a Win és eddig jó volt.
Most letöröltem a Quicksetet, restart és még ezt írja ki.
Aida64 szerint :
Akkumulátor állapota 65 % (Ismeretlen)
Hátralévő akkumulátor élettartam 742662 mp (8 nap, 14 óra, 17 perc, 42 mp)
-
memorix
senior tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Szerintem meg 1T is jó választás lehet ha mellé tudsz rakni SSD -d. Akár 0,5 vagy 1T van akkor is kell a biztonságra gondolni.
Az alábbi lehetőségek vannak:
HDD + 8GB SSD
HDD + mstata 24-32GB chache SDD
HDD + normal 7mm SATA SSD...a DVD helyére
vagy most jelent meg a WD+SSD combo 2,5" ami nem 8GB SSD tartalmaz.A DVD heléyre OPTIBAY, SWAP, ODD, CADDY beépitő keret kell a Laptopba.
Én az U510 -be a 1T HDD mellé 120GB SSD -t (V300) raktam OPTIBAY-ben a laptopba.
-
somasz
addikt
válasz
borics96
üzenetére
Ha sokat akarod hurcolni, felejtsd el a 17"-t.
Ha jobb minőséget akarsz, akkor felejtsd el a 3557-t.
Ha kell a HD-nál nagyobb felbontás, akkor válaszd a HD+-t.Ha nem kell az 1TB háttértár, én keresnék egy vagy kisebb vinyós, vagy csak i5-ös vagy csak 4gb ramos (később bővítheted) 5537-t, ha ezt az árat sokallod. (én igen)
Tothgera30: akkor én a helyedben nem cserélném le addig, amíg nem találok valami belevalót nagyon olcsón. Notebookchecken meg nézd meg a rangsort.
-
-
borics96
csendes tag
Sziasztok!
Dell laptopot szeretnék vásárolni, a kritérium az lenne,hogy tudjak vele újabb játékokkal (pl.: Cod Black Ops 2) játszani, filmet nézni szinte állandó jelleggel és office-ozni.
Kérdezősködtem és eddig ezt a három szépséget ajánlották: 3557 , 5737 , 5537 . A második fontos rész az ár. Nos maximum 200ezer +/- 10ezer forint legyen.
Kérlek ne tartásátok magatokban se a jó se a rossz kritikákat a dell-ekkel kapcsolatban.
-
somasz
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
én 2720qm-ig meg sem állnék, ha több szálon akarsz komolyabban melózni, de mivel nem írtál semmit, hogy mire fogod használni és mihez volt kevés az eddigi, így nem ér semmit az ajánlásom

-
Tompie
őstag
Hali!
Hol tudom élőben megnézni a Latitude E6530 és E6430 modelleket?
Meg tudjam nézni mennyi az eltérés 14" és 15.6" között, illetve súlyban mennyi a különbség.
köszönöm -
válasz
Tothgera30
üzenetére
ui.: i5 2430-ast minimum milyenre érdemes cserélni?
-
mghltm
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bestbuy játékok
- Hobby rádiós topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Először volt egy-két kékhalál aztán ugyanígy nem kapcsolt be csak égett a led meg ment a venti.. és egyszer így is maradt.

, ha frissíteni próbálom (a gépen keressen), akkor ezt a hibát adja mind a 3-ra: