Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #73199 üzenetére
volt, vittük, de nem ismerte fel
még szerencse hogy csak 10 km-re adta meg magát
a zár volt a rossz, cserélve lett utána 30e-ből -
diablo1984
veterán
válasz
Zola007 #73198 üzenetére
volt pótkulcsa? azt felismerte?
nekem is a toyotához csináltatni kellene egy másik kulcsot, mert az előző tulaj elhagyta az egyiket, így csak 1 kulcsom van hozzá, ami már elég kopott és zárt, az immo chip bele van öntve a kulcs "fogantyújába". még a baj előtt kéne megoldanom a gondot.....
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #73197 üzenetére
nem mondod
immos kulcsot nem ismerte fel a zár 2 órán keresztül, úgy hogy nem volt más lehetőség -
diablo1984
veterán
válasz
#65675776 #73194 üzenetére
az önmetszőt azt inkább úgy értettem, hogy a csavar végén a menetből ki volt vágva 2 helyen, amolyan menettakarítás célzattal és persze gyárilag! olyan mint az önmetsző, csak nem a 0-ról csinál menetet, ez csak takarít!
Zola007: igen, lehet, de ha épp a motor jár, akkor a kormányszervó és a fékszervó működik, ha egyik nem, akkor valszeg az a gond, a másik még jó lehet, ha az sem, akkor az egy fos, annyira nem szoktak ezek egyszerre elromlani! ha a szervó elmegy, attól még a saját lábán saját erőből képes gurulni, a fék meg nem játék.
esetetekben ha járt volna a motor, nem lett volna kötélvégen a kocsi!
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #73193 üzenetére
tudtam mit kell csinálni, ráadásul Ladán tanultam vezetni, szóval kenyérszervó nem idegen
de mikor azt hiszed, hogy kitaposod a padlólemezt és csak nem akar megállni....Az megfizethetetlen. Minden másra ott a mászerkárdattól még hogy jár a motor, lehet sok egyéb baja
csavar: ugyanolyat nem tennék bele, mert szívből utálom az imbuszt és ahol lehet cserélem le másra
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #73193 üzenetére
Nincs semmi baj a bk csavarokkal, ha megfelelően használja őket az ember. Az önmetsző csavar meg a műszaki igénytelenség mutatója. Ha van előre vágott menet, akkor azt csak szétbarmolni lehet vele. Korrekt szakember messzire elkerüli őket, tipikusan a villámgyors tákolásra jó csak ha lusta az ember megcsinálni rendesen.
-
diablo1984
veterán
válasz
Zola007 #73189 üzenetére
(I)csak a kormányzárat oldotta, ugye kulcs nélkül semmi elektronika, se szervo, se fékrásegítés
, mindegyik kanyarban és kereszteződésben azt hittem hogy nem tudok majd megállni a vontató mögött
(/I)szervó és fékrásegítés is csak járó motornál van, de akkor meg nem kellene húzni! nehéz minden, de a fék is fog és a kormány is fordul persze, csak számolni kell vele, hogy nehezebb minden. azért kell olyan a volán mögé, aki tudja is mit csinál, ne tanulót ültessünk be egyik ülésbe se!
csavar kérdés: ahol fér, ott hatlapfejűt használj, elcseszett egy valami ez az imbusz és társai(torx), ha kívül éri az idő, akkor az csak idő kérdése, hogy meddig oldható. én a múltkor egy üléslefogató csavarral szívtam, a vége kiért a kardánalagút külső részére, ott kapta az ívet, amikor csavartam kifelé megszorult és megfordult benne a kulcs. én is végül fogóval bányásztam ki, betartott vagy 2 óráig és volt egykét miatyánk is ami elhagyta a számat...... másnap a bontóba kimentem(mert még sűrű menetes is volt a csavar) és egy 3 évvel fiatalabb yarisból turiztam csavart, persze abban már hatlapfejű és amolyan önmetszős végű volt, ezek szerint a toyotáéknál is találkoztak már ezzel a problémával!
fékkar? akkor ott nem szükség így megtépni és az idő sem annyira eszi meg! arra jó az olyan is mint ami benne volt, csak ne tépd meg!
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #73191 üzenetére
Fékkarból
Leadtam olajcserére (tárcsafék) és a szervizben pedig így húzták meg
Van hely, csak mivel eső érheti, ezért keresnék valamit ami nem fog belerohadni idővel. Mert azért olyan gyakran nincs bolygatva
Lehet, hogy teszek bele egy sima hatlapfejűt és kész. Ilyen korálló csavarokat kapni a nyugati városrészben? -
törölt tag
válasz
Zola007 #73188 üzenetére
A süllyesztett fejűek a legrosszabbak, mert aránylag sekély a kulcsnyílásuk. 10Nm-rel viszont nem lehet így szétbarmolni egy fejet. A meneten is látszik, hogy meg lett húzva nem gyengén az a csavar. Miből szedted ki?
Kérdés mivel férsz oda. De egy hatlapfejű sem sokkal jobb, főleg az ilyen kicsik. Mondjuk ha a csőfogó odafért, akkor biztos van hely. Koracél csavar általában még annyit sem bír, mint egy sima.
-
br.rak
őstag
A Duna TV is adja a Kézi BL döntőt, így akinek nincs Digi az is tudja nézni
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #73187 üzenetére
mikor tesóm Lanosa nem ismerte fel a saját kulcsát és kötéllel húztuk, bennem is volt para rendesen.
csak a kormányzárat oldotta, ugye kulcs nélkül semmi elektronika, se szervo, se fékrásegítés
, mindegyik kanyarban és kereszteződésben azt hittem hogy nem tudok majd megállni a vontató mögött
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #73186 üzenetére
Apropó.
Daa-raa és a műszakisok: egy M5 belsőkulcsnyílású (imbusz) csavar helyére mit javasolnátok aminek tartósabb a feje?
[link]
[link]
Nem én húztam meg, nem tudom mennyivel lett megtépve, de teljesen el volt nyalva belül. Viszont elég kemény anyagból lehetett, mert megfúrás is lassan ment és a törtcsavar kiszedőm is beletört, hogy r.h.dj.n meg.
Végül csőfogóval szedtem ki nagy nehezen.10 nM a gyári meghúzási nyomaték, milyen rozsdamentes csavarral lenne érdemes pótolni?
-
diablo1984
veterán
válasz
mackosajt #73185 üzenetére
hát a kötélen húzásban nem vagyok biztos, mert szabályosan hosszú távon amúgy sem lehet autót húzni (kötélen), de ott nincs akkora jelentőségre a súlynak, mert nem merev természetű a vonás, kerekeken gurul mindkettő, köztük a kötél enged, jellemzően a sebesség sem nagy. ahhoz inkább az nem árt, ha a húzó és húzott is tudja mit akar, és kellő hosszú legyen a kötél, különben hamar seggbe***ják egymást! a trailer az más kategória, ott a vonó súlya is nagyban számít, mert egy fékezéskor a vontatvány tolja a szekeret, annak a fékjeji meg nem biztos, hogy elbírja a többletet, valamint stabilitásban is jónak kell lennie ami szintén a súly nagy mértékben segít.
magyarán egy audi a6-ossal fútón húzhatsz egy swift1-est, annak meg sem kottyan(de ész nélkül simán borítható, ugyanez igaz lakókocsinál is), de fordítva biztos az első rendőr levadász!
-
mackosajt
addikt
válasz
diablo1984 #73183 üzenetére
Sokan azt is elfelejtik, hogy a vontató jármű nem lehet könnyebb a vontatottnal, mikor kötélen húzzák egymást.
Amúgy egyértelmű, hogy szabályos megoldásban gondolkodom. -
diablo1984
veterán
válasz
Zola007 #73182 üzenetére
azt lehet gondoltad, de nem mindenkinek esik le, hogy egy vonóhorgos (mondjuk)suzuki nem elég mondjuk egy passat transzportálására(első kanyarban felborítaná a vontatvány), hanem kell hozzá jogsi is+ a megfelelő vonó jármű(valami súlyban is megfelelő és a forgalmi szerint is szabályos jármű).
-
Zola007
veterán
válasz
diablo1984 #73181 üzenetére
azt mertem feltételezni, hogy nem B-s jogsival akar nekiállni futóval együtt 1,5 tonnát vontatni
mondjuk szerintem az még a kisebb gond valakit E kategóriával leakasztani 1 napra -
diablo1984
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #73176 üzenetére
Emiatt tervezem egy ilyen beszerzését is: Kihúzható racsnis kar 30 ► 45 cm
Én csak otthon szerelek, meg tesómnál, anyáméknál javítgatok, de pont ezért akarok nyomatékkulcsot venni, mert hajlamos vagyok túlhúzni dolgokat.
Nem mintha én lennék a Fekete Laci, csak nem igazán érzem kézből, hogy mennyi az annyi.
Jópár csavart sikerült már letépni, majd miután nagy nehezen kifúrom vagy szerzek másik alkatrészt, addig eltelt fölösleges órák alatt mindig eszembe jut káromkodás közben, hogy ideje lenne venni egy nyomatékkulcsot.Mondjuk nem tudom te hogy látod, de a konzumer csavarok is elég sz.r minőségűek mostanság, Volt olyan amit gyári nyomatékra húztam (zsírozatlanul, ahogyan meg volt adva) és mégis elnyalódott.
-
törölt tag
válasz
Zola007 #73178 üzenetére
Ez igaz. Viszont egy rövidebb kulccsal nem tudod olyan finoman adagolni a nyomatékot. OK, hogy a beálítottnál leold, csak kérdés ahhoz mennyire kell ráfeszülni. Aláírom, hogy ez nálad valószínűleg nem probléma, de nem egy kategóriában indulunk fizikum terén. Nálam szempont.
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #73176 üzenetére
nem a hosszabbítóval van gond, abból van itthon is 5-30 centiig mindenféle
hanem maga a kulcs 40-50 centis hossza nem mindig túl praktikus(#73177) tiborandras : köszönöm az ajánlatot
nagyon kedves vagy
De egyrészt nem szeretek ilyen drága szerszámokat kölcsönkérni, mert ha bármi baja lesz nálam, az kellemetlen mindkettőnknek. Másrészt ritkán kell (évi pár alkalom) de akkor nem szeretnék mindig utána rohangálni.Ezt néztem még, kérdés otthonra megéri-e befeccölni egy ilyenbe: Fortum nyomatékkulcs
Fortum kéziszerszámokkkal jó a tapasztalatom eddig, elég igényes kidolgozásúak -
mghltm
addikt
-
Zola007
veterán
-
törölt tag
válasz
Zola007 #73164 üzenetére
A többszörösébe kerülő Atorn sem egy tartós darab. Munkahelyemen egy ilyet használok, de négy év alatt már a szétesés szélére került. Pedig nem jellemző, hogy napi 2-300 csavart húznék le vele, sőt. Jóval kisebb intenzitásal van használva. Az átkapcsolhatóak mondjuk eleve kivétel nélkül gyengébbek, mint az átfordíthatóak.
-
mackosajt
addikt
válasz
Zola007 #73170 üzenetére
Közlekedésbiztonsági szempontból nézve talán jobb, ha gyorsan lehuzza valaki a pályáról a gépet, mintsem ott álljon, majd egy tréleres is megjelenjen.
De nem vagyok ebben szerencsére jártas.Köszi, őket én is megtalaltam, de gondoltam hátha van valakinek személyesen tapasztalat.
@erik: ezt az opciót is próbálom megtudni másik helyen.
-
-
diablo1984
veterán
válasz
sirály69 #73167 üzenetére
a legközelebbi lehajtóig, pihenőig lehet csak! ami magyarban max 5-10km, attól messzebb nincs. cselezni meg nem érdemes, mert végig be van kamerázva a pálya.....
(B)mackosajt(/B): keress valami fuvaros oldalt és tedd fel! sokmindenbe belefér egy működőképes autó, vasúti rakodónál meg a lábán is fel lehet állni a platóra, ha az idő képlékeny, akkor ez a legolcsóbb megoldás, persze a lábon hazahozatal után!
-
Calogero
addikt
válasz
Csöves #73165 üzenetére
Autópályán,autóúton csak akkor vontathatsz ha azon rohadsz le. De akkor is mielőbb el kell hagyni őket.
57. § Elromlott jármű vontatása
(1) Elromlott jármű vontatása során - a 26. § (1) bekezdésének d) pontjában foglalt rendelkezés megtartásán túlmenően - fokozott óvatossággal, lehetőleg kisforgalmú úton és időszakban kell közlekedni. Autópályáról és autóútról az elromlott járművet vontató járművel a legközelebbi lehajtásra szolgáló úton, illetőleg útkereszteződésben le kell térni.
-
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #73162 üzenetére
Ilyenkor a vontatottra is venni kell matricát?
-
Zola007
veterán
Valakinek van ilyen 8-10 ezer Ft-os nyomatékkulcsa?
Ha igen, mennyire sz.r? Otthonra, autóhoz, stb megfelel?ilyesmi (Möller, Straus, Tesco, stb):
Kellene újítani egyet, de így fénykép alapján nincs nagy bizodalmam benne... Eddig még csak ilyen King Tony és Genius szintű cuccokat használtam, azok fokkal komolyabban néztek ki
-
mackosajt
addikt
Szerintetek Győr mellől egy kisautót mennyiért lehetne elhozatni? Esetleg van a városban B-s jogsival bérelhető és vezethető gép erre? Bár kérdés, hogy egy autoszallito áraival szemben van-e értelme ilyenen akárcsak gondolkozni is.
-
xigris
őstag
Sziasztok! csere vagy eladó
-
lappy
őstag
Debrecenben tudtok ajánlani olyan boltot ahol nagy választék van de nem túl drágán kapható görgős irodai szék
-
gergom91
tag
válasz
diablo1984 #73154 üzenetére
Szereti ezt a fát a macska
az udvar közepén van, gyorsan odaér mindig ha kergeti a kutya
Amíg új volt még használta is párszor de annyira zavarja a kutya hogy már nem nagyon jár haza csak a kapu elé enni. -
ballor.hu
tag
PS4-re eladó játékok:
- Drive Club 9eFt
- Little Big Planet 3 (bontatlan, Sony fóliás) 9eFtÁtadás akár ma!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Brocken hűtő eladó, minden lefogatóval, revoltec ventivel, 5k
60Gb-os SSD-t keresek
-
7Sony7
addikt
Hármashegyaljára el lehet jutni kövesúton?
-
gergom91
tag
Itt kérdezem hátha érdekel valakit, addig nem hirdetem meg.
Saját készítésű macska ház, terasszal, minden oldalról szigetelt, a tető nyitható, azon keresztül takarítható. A kutya miatt a fára raktuk a házat, de nem igazán használta a macska így másnak hátha jobban megszereti a cicus. Belső méret: 40x38x24cm.
Egyetlen kis probléma, hogy házhoz kell érte jönni (Balkányba), sajnos nem tudom felvinni Debrecenbe.
Irányár 10k, értelmes csere ajánlatot bármire meghallgatok
(kicsit koszos a ház, a képeken látszik, bocsi de lusta voltam megtakarítani)
-
adorjant
őstag
Lenovo Thinkpad T500 notebook eladó!15,4" 1680*1050 kijelző,matt
-p8600 proci
-2gb ddr3
-160gb hdd
-intel 4500mhd+ati 3650 256mb 128bit,kapcsolható,vagy akár fixálható bios és win alatt is.
-webkamera,n wifi,bluetooth,3g előkészítés,sd-olvasó,firewire,stb
-akku 1 óra
-gyári 90w töltőRam,és hdd nélkül is vihető,ha valaki saját cuccokat és/vagy ssd-t tenne bele.
39999ftTovábbá AM3 számítógép:
-Asus M5A78L-M LX am3 alaplap, integrált HD3000 vga
-AthlonII kétmagos cpu+gyári hűtő
-2*2gb ddr3 ram (Kingston HyperX 1600mhz)
-500gb hdd
-dvd meghajtó
-400w chieftec tápegység
-újszerű,fekete házNagyszülők használták,szóval nem lehajtott
29999ft
-160gb 2.5" sata notebook hdd
5000ft -
(Bundás)
addikt
Tág fogalom, de 500e és alatt lehetőleg kisebb fogyasztású dízel autó kerestetik, 3-5 ajtós, csapott hátuljú, normálisabb küllem > privi
-
adi mester
aktív tag
Így az éjszaka folyamán, valakinek mánazonnal jelleggel lowcost számítógépet?
4200+ X2 / 2 GB D2 / 160 GB HDD / 8500 GT / DVD- író ->> 22K
5200+ X2 / 2 GB D2 / 200 GB HDD / DVD- író ->> 22K
7750 X2 BE / 2 GB D2 / 250 GB HDD / DVD- író ->> 25K
8400 X3 / 2 GB D2 / 250 GB HDD / DVD- író ->> 25K
Athlon II 240 / 4 GB D2 / 320 GB HDD / HD4850 / DVD-író ->> 38K -
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #73130 üzenetére
az a szabadonfutó kalapácsa
A kazettád nyekkent meg, éppen javítható, de ha ez gallyra megy, akkor az agy és fogsor nem mai csirke, tehát minden más alaposan kopott lehet már benne.Minimum átfűzeted, de meg kell nézni a teljes kerék állapotát, lehet hogy érdemesebb egy komplett kereket venni
ui: komplett hátsó kazettás agyad duplafalú kereket úgy 6000-től vehetsz
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #73129 üzenetére
Ha már olyan fene nagy szakmaisággal állunk a dologhoz, akkor tudhatnád, hogy a golyóskosarat kerékpár agyban és középcsapágyban nem ajánlott alkalmazni.
Szabadon a golyók némileg lassabban, de körbe mozognak a kónusszal/tengellyel együtt a súrlódás miatt.
Ha valaki megforgat egy porvédő nélküli összerakott kerékagyat, akkor megérti miről beszélek.Mivel a golyóskosár egy helyben tartja őket, nem tökéletes ez a forgó mozgás, nem egyenletesen kopnak a golyók és a kónusz/tengely sem.
Ha régi típusú agyad vagy csészés középcsapágyad van, akkor dobd ki belőle a kosarat és rakd ki (valószínűleg 1-2-vel több) golyóval a golyópályát.
-
törölt tag
válasz
Zola007 #73127 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy aki ad egy kicsit is a szakmaiságra, az így hívja. Bár tudom, manapság a szakmaiság már nem érdekel senkit. Ezért lehetett az is, hogy csapágyboltban az eladó azt sem tudta mi az a golyóskosár, sőt, még azt is megkérdezte, hogy mit keres egyáltalán egy kosár egy csapágyban. A másik, aki már a jelek szerint legalább látott csapágyat legalább csak azt akarta elhitetni velem, hogy nem létezik olyan golyóskosár, amelyik kétoldalról nyitott, ergo fel tud venni axiális terhelést*. Mikor kérdeztem tőle, hogy akkor mivel magyarázza azt, amelyik a kezemben van, azt mondta, hogy márpedig olyan akkor sincs.
* A kerékpáros boltokban kapható félig nyitott kb 5' után szétmegy ha kap egy kicsit is komolyabb axiális terhelést.
-
bob011
aktív tag
Böszörményből keresek fuvart Debrecenbe 2db sega konzolnak. Privátban keress, ha tudsz segíteni!
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #73121 üzenetére
Milyen régi? Valószínűleg ki van kopva a racsni, vagy meg van már nyúlva kicsit a lánc. Szoktad kenni valamivel?
Elvben csere a megoldás. De ha láncot cserélsz lehet ugrani fog a kopott racsnin. Tehát az is csere. Rossz esetben a hajtóművet is cserélni kell. De ezt a kopottsági fok határozza meg.
De lehet nincs is baja.
Hoztak hozzám hasonló bajjal bicajt. Ott meg az okos olajjal kente a láncot. Földúton fel is kapta a port, és úgy beszáradt a racsniba hogy majdnem egy óra volt mire ki tudtam vakarni a dzsuvát belőle...Utána nem ugrott terhelésnél...
daa-raa: lánctányérsornak tanultam.
-
Blabcsi
senior tag
-
schulc99
aktív tag
Eladó cuccaim:
-4 GB (2x2) Kingston HyperX KHX1600C9D3/2GX [link]
-Ramaxel 2 GB DDR3 (Elpida chip) [link]
-CRUCIAL 8 GB (2x4) DDR3 1600Mhz [link]
-Acer V203H 20" monitor [link]
-Seagate BARRACUDA 250GB (53 mükődési idő) [link]
-Asus M4A78LT-M alaplap (DDR3/HD3000 GPU/magfeloldás) [link]
-SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR5 PCIE [link]
-Gigabyte Radeon HD 6570 1GB DDR3 128bit (GV R6570C 1GI) [link]Akit bármi is érdekel az keressen privátban.
-
PofaJenö
senior tag
Bakker valaki nagyon jól járt
volt 5-ös a lottón 1 db.
-
ballor.hu
tag
Eladó egy Canon 700D + 18-55 STM objektív fényképező 140eFt!
- dobozában
- minden tartozéka hiánytalan
- karcmentes fényképezőAz eladás oka Full Frame-ra váltás. A gép kifogástalan állapotú, alig használt. Kb. 5700 expo!
=====================================
Eladó egy Canon 55-250 STM objektív dobozában, garanciális (06.23-ig) 70eFt-ért!
Eladó egy PS3 konzol 45eFt ajándék GT5 játékkal!
- 750 GB-os winchester
- két DS3 joy
- karcmentesen, dobozában, tartozékaival=====================================
Eladó PS3 játékok:
- Metal Gear Solid 4 4eFt
- Heavy Rain 5eFt
- Gran Turismo 5 3eFt
- God Of War III 4eFtMinden játék karcmentes, nem platinum kiadás!
Eladó egy használt Apple TV 20eFt!
SEMMIFÉLE CSERE NEM ÉRDEKEL! Érdeklődni privátban!
-
bob011
aktív tag
Keresek!
Nokia ca-75u kábelt(N95, 5800 stb. video kábel).
Illetve bármilyen állapotú Nokia N95 és N82 telefonokat. -
Zola007
veterán
KERESEK
minél kisebb helyet foglaló tapadókorongos (csavaros vákuumos mint a GPS-eknek) telefontartót
Használtan, de egy adott típus ajánlását is megköszönöm -
MY2K
aktív tag
válasz
Bjørgersson #73109 üzenetére
"T-Com Speedport W 500V"
Ez valami zsibis összekukázott vacak? Itthon semmire nem használható német honban használják/használták. -
Bjørgersson
félisten
Eladó fióksöprés közben talált 2-2 sztereó fejhallgató és hagyományos mobiltelefon. Minden cucc működik, az XB300-ra kell egy-egy párna, mert az előző szétfoszlott; a Samsung valószínűleg nem is volt még használva, UK fejes hálózati töltő van hozzá, úgyhogy kell hozzá egy átalakító; a Nokiához nincs töltő; sajnos nem tudom milyen függőek.
• Sony MDR-XB300: [link]
• Sony MDR-ZX100: [link] [link]elkelt
• Samsung E1200, Nokia 1616: [link] [link]Fióksöprés második rész
Ingyen elvihető cuccok:
• 7 db slim CD tok, 2 db átlátszó DVD tok
• 1 db OTP-s Fundango pénztárca: [link] [link]
• 2 db Nokia Lumia 520 kijelzővédő fólia
• Hupikék Törpikés dominók + ezek a tappancsos izék: [link]
• T-Com Speedport W 500VHa egy héten belül nem viszi el őket senki, mennek a kukába.
Van egy elvileg döglött XFX GTS 250 512 MB (GS-250X-YDFX) videokártyám is, szobadísznek vagy bütykölni jó, 2000-ért odaadom.
[link] [link]
Privátban keressetek, köszi!
-
stb123
tag
-
Egy még jobb laptopot valakinek?
Ballagási ajándéknak,vagy a régit lecserélni,stb.
-
gyuszii1
csendes tag
Eladó Playstation3 Slim 320GB + 3 Joystick + 22 Játék
Ár: 75.000 Ft -
dFactor
tag
Eladó egy (Telenoros, de) független Huawei Ascend Mate (MT1-U06)
Másfél éves, végig fóliázva és tokban tartva, kiváló állapotban.
A teló mellé kapsz: töltőt adatkábellel, fülest, ajándék fóliát, Nilkin tokot.
Irányár: 45.000 Ft
Érdeklődni privátban.
-
sirály69
őstag
FUJI almát hol tudnék venni szerintetek itt Debrecenben? Sajnos csak ezt bírja a gyomrom...
A Spar-ban volt eddig, de ár 1 ideje nem kapnak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest