Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
z0d1AK #48598 üzenetére
A gyári garanciával azonos igejű garanciával adták a HDD-t. Korábban egy másik boltból vásároltam egy 500 GByte-os Samsung HDD-t, 1 év garanciával. 2 évig bírta. Samuék honlapján 3 éves garanciával dicsekedtek erre a típusra. Samuék hazai márkaszervize csak hologramos gar. levéllet hajlandó elfogadni. Koreából meg visszaírtak, hogy a széria szám alapján ez a HDD speciel kívül esik az ellátási területükön....
Ezek alapján az a véleményem, hogy kerülnek ki a legjobb nevű gyárakból is olyan termékek, amiknek a gar. dolgait "eladják" közvetítő kereskedőknek. Talán tudják is hogy miért.... Talán azok is, akik kereskednek ilyen példányokkal....
-
z0d1AK
nagyúr
Az, hogy elromlik-e a vásárolt alkatrész, jellemzően pont nem a cégtől függ, ahol vásárolod. Jellemzően ugyan azon nagykereskedésektől vásárolnak a kiskerek, így nem kizárt, hogy mondjuk a győri Media Marktban és a debreceni Lansoftban amit eladnak HDD-t, az pár héttel ezelőtt még egymáson utazott a raklapon Ázsia felől.
Ez inkább szerencse kérdése. Lekopogom, nálam is meglehetősen kevés szerencsére a meghibásodás. -
Davetim
tag
Keresek Samsung Syncmaster 940n, 940bf vagy hasonló monitort: 19 colos, vékony kávás, 5:4-es képarány, 1280x1024 felbontás (Eyefinithez kell).
Cserébe tudok adni egy 20 colos 4:3-as Syncmaster 204b-t. Előre hátra dönthető, fel le mozgatható, és portrait módba forgatható. -
Nyx89
aktív tag
-
rasky
senior tag
Valaki tud megbízható, jó árban dolgozó számítástechnikai boltot, ami kézséges akár garanciás ügyintézésben is?
1 Terrás Noti HDD-t akarok venni, a hardverkerben vásároltam eddig, de elég sok a negatív tapasztalat, ráadásul email-re sem képesek válaszolni több napja, így mi lenne akkor garanciaügyben, pcx-ről szintén sok a negatív vélemény.
-
sto1911
veterán
Venkertben van most digi net?Ujraindult a routerem...Mintha elment volna az aram par pillanatra... -
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok, van pár cuccom, amire nincs szükségem, ezért eladnám, van amit minimálisan használtam, vagy éppen garanciában cserélték, de már nem kell, ezért megszabadulnék tőle.
olloclip iPhone 5/5S Telephoto + Circular Polarizing lencse (kipróbált, dobozban, karcmentesen)
Samsung MB-MGCGB Pro Series 64 GB microSDXC Class 10, UHS-I (70 MB/s) (garanciális csere, OEM, új)
Samsung MG-SPBGC Plus Series 32 GB SDHC Class 10, UHS-I (48 MB/s) (garanciális csere, eredeti csomagolás, új)
Trendnet TEW-800MB AC1200 Wireless Media Bridge (kipróbált, nem volt jó arra, amire kellett)
Belkin PLAY N600 DB router (F9K1102) (garanciális csere volt)
STM Blazer 13,3" szürke notebook táska (új)
2600 mAh-skülső akkumulátor okostelefonhoz (keveset használt)
Pendrive-ok 512 MB - 4 GB, több darabVárom az ajánlatokat, garantáltan kedvező áron adnám, ésszerű határokon belül még alkura is vevő vagyok!
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy 8 GB-os Samsung Class10-es microSD. Ára: 2500 Ft.i5 3570K + MSI Z77A 45G dobozos, bőven garis cuccok
Eladók egy ismerősöm gépének bontásából megmaradt cuccok:
- Gigabyte GT8600 vga. oem, tesztelt. 4eFt.- 775-ös proci, Celeron SL8H9. Oem, tesztelt. 1500 Ft.
Érdeklődni privátban. Köszi!
-
ati012
őstag
Recycling Heroes -> veszek régi, rossz, nem működő pc alkatrészeket
2 / 4GB Pendriveok 900 Ft / db
Dell GX280
Intel Pentium 2.8GHz / 1GB DDR2 / 80GB HDD / DVD-ROM = 10.000 Ft -
irrydium
csendes tag
Üdv mindenkinek
Keresek olcsó AM3-as procit (lehet egymagos is)
Ajánlatokat priviben kérek.
-
AndrewBR
senior tag
Hirdetéseim:
---> [KATT IDE] <--- -
func93
senior tag
Létezik még kis városunkba az a Converse bolt ami szériahibás tornacipőkkel foglalkozik és elég jó árba adták annó?
-
Fagyi
aktív tag
Ajánljatok jó légkondis céget/vállalkozót!
-
(Bundás)
addikt
Dell Inspiron 1012 (10.1", 1GB, N450, 120GB, WiFi, 3G, 2 órás akku, magyar) = 30e Ft
Toshiba A600 (12.1", 3GB, SU9400, 3GB, 250GB, WiFi, 4 órás akku) = 46e Ft -
-
br.rak
őstag
Nekem random elmegy a net 2-3 percre, majd kipróbálom másik routerral
szerk: Connect-on-demand: disable-n volt lehet ez is okozhatta a gondot...Máshol nem 6-7 szintből áll egy ilyen kivitelezés, ahol sokan csak továbbpasszolják a munkát %-ért
és még lehetne sorolni napestig, meg mire öltenek egy csomó pénzt feleslegesen. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hucsikoi #48559 üzenetére
Alapból csak úgy kötnék ilyen munkára szerződést, hogy minimum 5 évig a kivitelező garanciát vállal. Az addig keletkező úthibákat a saját költségén köteles javítani. És nem holmi kátyúzásos bohóckodással.
Ha meg a kókány munkával járó állandó további kókányolással akarják fellendíteni az építőipart ebben az országban, akkor nem bánom ha mind tönkremegy.
-
janati
őstag
privit küldj!
-
törölt tag
Zseniális lehet majd az az aszfalt, amit most, az esőben terítettek le...
-
törölt tag
Van egy Roccat Kave 5.1 fejhallgatóm amit eladnék, alig használt darabról van szó, ennek ellenére pár hónapos korában a fejpánt egyik oldala eltört amit sikerült ragasztással orvosolni. Minden funkciója tökéletesen működik, ha nagyon megerőltetem magam akkor valahol a dobozát is megtalálom, ára 8eFt.
-
Hypernem
csendes tag
Rengeteg lány ruha vált eladóvá, 8-13 év közöttiek. A ruhák között mindenféle akad. Tavaszi/őszi kabát, bélelt téli kabát, esőkabát, pulóver, póló, hosszú ujjú felső, rövidnadrág, térdnadrág, hosszú farmer, bélelt téli farmer, ünneplő fehér blúzok, fekete szoknyák, ünneplő cipő, sportcipők. Hibátlan állapotban vannak, van köztük márkás is, valamint neves mesefigurás is.
Képeket nem küldök, kb. 70-80 db ruhadarabról van szó.
A ruhák Debrecenben találhatók, el lehet jönni felpróbálni.
Cserét meghallgatok. -
z0d1AK
nagyúr
Szeretnék csináltatni egyedi logós pulóvert és inget. Előbbin a hátára szeretnék egy logót, míg az utóbbin a gallérra egyet. Tartósabb, minőségibb megoldásra lenne szükségem, valószínűleg a hímzés lenne a legcélravezetőbb.
Tudtok ajánlani a városban olyan céget, akik végeznek ilyen tevékenységet Debrecenben? -
pohár
félisten
mit találtam az előbb
-
pohár
félisten
válasz
PindurAnna #48544 üzenetére
ó, most látom, hogy a volt osztályfőnököm közös ismerősünk
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
mackosajt
addikt
Ha 2007-es gumit akar eladni neked újként, azért németben már lehet fejen is lőtték volna. Az ilyen nyugodtan sértődjön meg. Az nem is ismerős.
Ránk tavaly akart a mikepércsi úti gumis 3 éves gumit sózni. Ráadásul nevenincs gumit. Igaz, hogy végül Debica került az Alto-ra, de legalább 4 hetesek voltak DOT szerint. Ráadásul olcsóbban, mint a nevennics. -
Zola007
veterán
Nem kell ehhez külön topik, szerintem bőven kitárgyaltuk már a múltkor hogy mit érdemes és mit nem.
A gumisnak az a célja hogy eladja, az más kérdés hogy minden 2. fittyet hány a szakma szabályaira és a becsületre ha pénz láthat belőle (és igen, ez egy általánosítás, de a személyes tapasztalatom még rosszabb arányt mutat) -
wwhy
veterán
Ez a gumis téma megér egy külön topikot
Nekem is 2db kellene, és a gumis ismerős nem érti, megsértődik, h miért nem veszem meg tőle a vadiúj, de 2007-es Bridgestone-t.
-
törölt tag
Sziasztok!
ps/2 - usb átalakítója nincs véletlenül valakinek elfekvőben a fiókjában?
-
bobace
addikt
Ja és még a 60 nem is sok, középkategóriás gumi.. (Szereléssel) inkább 80 négy jó fajta.
Sajnos a használtgumi kínálat sem az igazi. Kettőt rendeltem egy gumis ismerősömtől (8k/db körül vannak 195/65/15), de mire talált normálisabbat... Mert sokszor oké, hogy 80-90%, de 5-6 éves gumik, amiket meg már nem szívesen vesz meg az ember. -
Nazara
őstag
-
mong08
tag
Pont azért van kettő, mert a másik kettőt gondolom lejárták már.. elsők jobban koptak, vagy éppen futómű hiba miatt félrekopott. cseréltek 4 darabot, és a két jobbik gumit eladják.
60 körül kapnál 4 újat. Bevállalsz 30 körül 4 használtat amivel lehet befürdöl ?
Bocsánat Kormoran kijön 46-ból .. -
Zola007
veterán
Ha már mindenképpen használtat akarsz, akkor olyan helyen vedd ahol fel is szerelik és valamennyi garit is vállalnak rá.
írd fel most milyen súlyok vannak a felnin, ha nagyon máshová kéri a súlyt vagy nagyságrenddel többet, esetleg pont a másik oldalra, akkor a gumi fel el lett fékezve vagy felütveRitka a ténylegesen 80-90%-os, sokszor nem véletlenül vetik le, aminek lehet hogy még a gumis se tudja az előtörténetét. Nagy piaca van a roncsautókról bontott gumiknak is, amik már kaptak eleget, de kívülről még nem látszik.
-
atike
nagyúr
Hali mindenki... Nem voltam mostanában, de egy ideje már aktuális lenne a kérdés, csak hát a stagyijon nagyon elvitt minden időt...
Szóval tudtok valami jó gumis céget vagy magányszemélyt ahonnan lehetne venni emberi áron használt nyári gumit? 80-90%-os érdekelne... Pesten lenne jópár, de ezért nem akarok felmenni, leküldetni meg megint csak nem az igazi...
-
KngAlex
tag
válasz
E.Kaufmann #48525 üzenetére
Én csak a set top box-ra kerestem, nem konkrétan a Bluepantherre. Azt hogy milyet választ már az Ő döntése.
-
KngAlex
tag
válasz
Laraxior #48513 üzenetére
Ha csak az alapcsatornákat akarod akkor egy antenna + set top box kell, ami lehet a legegyszerűbb is. Már mindenhol átálltak a digitális adásra.
-
hucsikoi
senior tag
Tudna valaki segíteni, hogy az Ötvenhatosok terétől, hogy lehet a legegyszerűbben eljutni a Vámraktár utcára a hihetetlen dkv járataival? Mostanában nem igazán vettem igénybe a szolgáltatásait és rendesen megváltozott azóta.
-
mezis
félisten
válasz
Laraxior #48516 üzenetére
Ha a digitális földfelszíni sugárzáshoz kell (MinDigTV), akkor először tájékozódj a szükséges antennáról.
-
rabtibus
tag
HP 301 XL üres patronja nincs esetleg valakinek ?
-
Laraxior
titán
Tvhez lehet hasznaltan mediaboxot venni? Vagy csak ujat erdemes? Kellene egy nekem.kell valamit nezni rajta, szolgaltato vagy tudomisen...
-
ati012
őstag
válasz
PindurAnna #48503 üzenetére
Szerintem a csapott hátút könnyebb.
adorjant: Ez nem sedan?
-
XmoD
senior tag
Méh telepi réz árban vihető konfig Topiclakóknak + 4GB ram.
Specifikáció meg privátban
-
_seth_
veterán
30e forintért keresek skype képes jó állapotú hibátlanul működő notit!
-
wwhy
veterán
Keresek 2db 175/65 R14-es nyari gumit. Hasznalt, Michl., Conti, Dunlop, GoodYear stb. 2010-tol.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
hucsikoi #48501 üzenetére
De a pasiknak kell locsolni, nem a nőknek
Most akkor locsoljak, vagy fessek?
(#48500) ati012 Azt tudom, csak arra is gondolok, hogy egy kezdő sofőrnek nehezebb lenne azt vezetni. A fiamnak ha lehet akkor mehet jogsit szerezni és akkor nemcsak nekem kell mindig vezetni
-
hucsikoi
senior tag
válasz
PindurAnna #48499 üzenetére
Akár. Végül is kell a gyakorlás, hiszen nem soká Húsvét következik.
ati012: Ne hidd! Láttál te már megpakolt női táskát? Férfiember egy kombiba sem tudna annyi mindet belepakolni.
PindurAnna: ...de a tojást a nők festik...
ngabor2: beszéld meg a párommal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Könyvajánló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 1 / 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest