Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
1., Berberó Junior pelenka (15-25 kg, 1200ml) 120 db-os egységcsomag. ilyen
4.800 Ft / csomag (40 Ft/db)
Lehetőleg egységcsomagban, nem szeretnék megbontani.
2., USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 2.000 Ft részletesen
3., Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 150.000 Ft részletesen
Érdeklődni privátban!
-
perge666
veterán
Továbbra is keresek simsont max.45k-ig.
Amit néztem nem volt jó sajnos.Egy kis ízelítő az eddigi,és a jelenlegi motorjaimról:Motorjaim.
Sajnos nem mindegyikről van képem. -
csoda120
aktív tag
Valaki csinált már házilag szalonnasütőt/grillezőt téglából??
Egy kis segítség kellene. Üzenetben írj, mert a fórumot ritkán nézem. -
csizs
aktív tag
-
(Bundás)
addikt
6 hónap alatt nem szárad ki a paszta, átlagosan 1-2 év után kikeményedik, de még mindig teszi a dolgát. (gyártó és hardver függő is). Gap-pad csere főleg felesleges 6 hónap után, azt max a 2-3 év utáni pasztázás, vagy hűtő leszedés esetén érdemes cserélni.
A gép élettartamának legnagyobb ellensége (a manapság divatos nem megfelelő anyaghasználat, túlhardverezés, hűtés alul méretezés mellett*) a por. Azt évente legalább egyszer takaríttatni kellene a gépet.*emberi tényezőn túl
Rizikóztatni azért se érdemes a garanciavesztést, mert egyre kevesebb gép éli túl az 1-2-3 év garanciaidőt probléma mentesen.
-
csapee
őstag
válasz
ngabor2 #25180 üzenetére
Milyen motoros? Briggs/Honda/Tecumseh? Ezeknek van letoltheto hasznalati utasitasuk, de azt hiszem max 50 uzemora utan olajcsere van. Bejaratas (par ora) utan erdemes mindket olajat lecserelni. Amugy mokas mert vagy leveszed az aljarol a motort vagy fejreallitod es kicsorog a beontonyilason (Briggs-nel legalabbis).
-
gyuszaa
őstag
válasz
diablo1984 #25186 üzenetére
Nem írta, hogy fogyasztásra lenne, kerti öntözőrendszerhez is lehet akár etc.. bevizsgálása még több plusz pénz.
-
válasz
fenergie84 #25182 üzenetére
Nade az a 800-as buszos proci ddr2-n 533-at megy, ami egyharmados órajelesést okoz. De ddr400-al műxik.
Vagy nem így van? -
(Bundás)
addikt
válasz
szankorn #25031 üzenetére
99% vga hiba, 8400-as Nvidia-k mind erre a sorsa fognak jutni. Javítani nem érdemes, profi gépekkel, gpu cserével is max 1 évet mennek, de átlagban pár hónap hozható ki belőlük. Ha hőlégfúvós tákolás lesz még annyit se megy.
A géped cserélhető VGA-s. Használt kártyát nem szabad bele venni, főleg Nvidia-t, ha tudsz jó áron szerezni hozzá újat azzal még kihozható a gépedből pár év. Bár maga az alaplap is fel szokta adni a harcot idővel.Szóval... inkább el kell adni hibásként. Megveszik, megjavítják, -javítattják és eladják a piacon, majd valakinél megdöglik. Ez így szokott menni.
-
válasz
fenergie84 #25175 üzenetére
Egyszerre 2 ram slot használható vagy 2 DDR és két DDR2 is?
-
ngabor2
nagyúr
Matrix PMT 40-36 típusú kapálógéphez nem tud valaki magyar nyelvű leírást/manualt? a vásárlás helyén nem adtak. más nyelveken se sok, és messze nem teljes, részletes, de hátha... pl. az olajcseréről semmit nem írnak benne.
-
(Bundás)
addikt
új, bontatlan WD 640GB merevlemez (WD6400AAKS 16 MB) = 13e Ft
új, bontatlan WD 250GB merevlemez (WD2500AAJS 8MB) = 9e Ft -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van Debrecenben porzsákra szakosodott üzlet, esetleg olyan bolt, ahol több típusú porszívóhoz van és esélyes, hogy találok ott nekem megfelelőt...
Köszi!
-
fenergie84
addikt
válasz
fenergie84 #25101 üzenetére
Eladó P4 félkonfig:
- MSI 915P Combo2 (915 chipset, DDR és DDR2 memória támogatás, PCI-e x16),
- Intel Pentium 531 3ghz + EKL Cold Tower (az a szép sárga),
- 2x1 Gb Samsung DDR2 533 Mhz ram,
Ajánlatok PÜ-ben!Márkás, garis tápra is cserélhető! Pl.: Corsair, Fsp, Chieftec!
-
Nyeste86
csendes tag
Sziasztok Debreceniek!
Az alábbi hirdetéseimet ajánlom figyelmetekbe:
A termékek Debrecenben megtekinthetőek.Logitech MX performance vezetéknélküli optikai egér + Unifying vevőegység
[link]Logitech Wave vezetékes billentyűzet
[link]HP Deskjet F380 multifunkciós szkenner - nyomató
[link]Orion HT 550 - 5.1-es házimozi szett eladó! + ajándék Akai DVD lejátszó
[link] -
ati012
őstag
válasz
Blabcsi #25164 üzenetére
Drága píz. Kb 40-50e.
A duplájáért vagy inkább a triplájáért kapsz B kategóriást is amivel vezetheted. Jobban jársz azzal. Munkahelyen sokat nyom a latba.Véleményem szerintem üzemelteheted jogositvány nélkül is. Rendőrök nincsenek rászállva a berregő biciklikre.
Gyári tervezett végsebesség 35 km / ó. Biciklivel többel mész.
Azért biztosítás, bukósisak és városon kívül legyen rajtad láthatósági. -
Plavix
tag
Debrecenben a Bajcsy-Zs. utcában kb. hány méter mélyen lehet - fúrt kút esetén - vizet "találni"?
-
dvdbackuper
őstag
-
FireLord
aktív tag
-
pohár
félisten
-
ati012
őstag
1983-as Babetta 207 gyári piros színű festéssel korának megfelelő állapotban 20.000 Ft-ért eladó.
Ettől már csak drágább lesz! Veterán! -
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár eladó alkatrészem, ha érdekel valakit valami, akkor dobjatok egy privitCPU:
AMD Sempron 2400+ (Socket A) - 1.000 FtRam:
512 MB DDR2 533 MHz Nanya / Infineon memóriák - 700 -> 1.000 Ft / db
512 MB DDR-400 Kingmax - 1.500 Ft2 GB Kingmax KLDE88F-B8MO5 MHIS DDR2 800 MHZ memória - 5.000 Ft:
HDD:
30 GB és 40 GB WD HDD-k, HDS: 100/100 - 1500 / dbVGA:
Ati Radeon HD2400 XT videokártyák DMS59 csatival - 2.500 Ft / db
XpertVision Ati Radeon 9600 256 MB DDR 128 bit - 2.500 FtHűtő:
EKL AG processzorhűtések, Intel LGA 1155/56 foglalatra, újak! - 2.000 Ft / dbNotik:
HP Compaq NX9005 notebook bontáson - 5.000 Ft
FSC Amilo A 7600 bontáson - 8.000 FtEgyéb:
Belső, PCI-os Dana Wlan kártya - 2.000 Ft
Alcatel OT-990 mobiltelefon, érintős, Anroidos, Wifi van, 5mpixel, autófókusz, Telenor- 10.000 Ft
Komplett PC:
2.933 GHz / 512 MB / 40 GB / DVD-Rom / ház és táp - 8.000 Ft
3 GHz Intel 775 / AC Freezer 7 LP / 2 GB DDR2 / 40 GB / DVD-író / álló ház / 300W FSP táp - 15.000 Ft
Netezős P3-as 1300 / 512 / 30 GB / CD - 3.000 Ft -
petiwr
senior tag
Eladó Intel® Core™2 Duo E6300 Rézmagos hűtővel.
Eladó Elpida DDR2 512MB 667 Mhz 2 darab
Eladó Codegen 350W táp
-
gyuszaa
őstag
500-as Külső usb-s hdd-t vennék, ha jó áron van kettőt is, vagy a második lehet kisebb kapacitású is.
És egy alap olcsó 1024 vagy 1280-as 17-19 colos tft monitort, ami nem volt javítva, buherálva. -
cekkk
veterán
válasz
perge666 #25147 üzenetére
Akkor meg ne vitatkozzunk erről, mert igen keményen kell csengetni akkor is ha csak minimálára jelented be magad és termelni kell.
Sajnos nem könnyű ma Magyarországon kis vagy egyéni vállalkozónak lenni
Nem ez a szektor(egyéni/kis közép) tünteti el a pénzt itthon, ha nem a nagy külföldi cégek akik lapátolják kifele innen. De ebbe már nem megyek bele mert politizálás lenne -
sNORh
addikt
válasz
kiss.a #25144 üzenetére
Én a sajátomat vettem alapul, akinek a saját lakásában van a szalonja, és a környéken nincs közel más fodrász, hozzá is 2-4 nappal előtte be kell jelentkezni, de mindig ülnek mellettem mire odamegyek vagy 3-an. Öregasszonyok a búra alatt. Kicsit összecsapta a dolgot, ezért is csinálom magamnak a hajam, azóta sok pénzt megspórolok magamnak.
szerk: Telefon elkelt!
-
SEMY
tag
Eladó Acer Aspire 5541 laptop -irányár 50.000 Ft
Kijelző méret: 15,6"
Processzor típus: AMD Athlon II Dual Core P320
Memória méret: 2 x 2GB
Merevlemez kapacitás: 500GB
Grafikus vezérlő modell: Radeon HD4570
Akkumulátor teljesítmény: 4400mAh
Operációs rendszer: nincs
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Processzor frekvencia: 2,1 GHz
Kijelző típusa: LED
Processzor L2 cache méret: 1 MB
Processzor FSB frekvencia: 800 MHz
Chipkészlet gyártó: AMD
Chipkészlet modell: M880G
Memória frekvencia: 800MHz
Memória max. bővíthetőség: 4 GB
Memóriahelyek száma: 2 db
Memóriamodul: DDR2
Merevlemez sebesség: 5400 RPM
Optikai meghajtó: SuperMulti
Grafikus vezérlő gyártó: ATI
Grafikus vezérlő memória: 512MB
Kártyaolvasó: 5in1
Billentyűzet nyelv: HU
Operációs rendszer kompatibilitás: Linux, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Audio csatlakozók: fülhallgató kimenet, mikrofon bemenet
Csatlakozók: 2xUSB, LAN, VGA
Akkumulátor típus: Li-ion
Akkumulátor cellaszám: 6
Hálózat: 10/100 LAN
Méret (HxMxSz): 372.3 x 246.5 x 26.8/39.6
Súly: 2,7 kg
Tartozékok: akkumulátor, hálózati adapter, webkamera
Extrák: beépített hangszóró, beépített webkameraTovábbi info privátban.
-
SEMY
tag
Eladó ZTE Blade - irányár 12.000 Ft
-zsebkopott állapot
-akku hibátlan
-Android 2.3.7 IceArmor II -ReBoRn
-2GB microSD
-töltő
-adatkábel
-doboza -
kiss.a
tag
én kérdeztem fodrászomat hogyan müxik van egy alap amit bekell fizetnie + járulékok + üzlet bérleti dija + fodrász kellékek és neki egy nap 7-8 vendégnél nincs több mivel igényes munkát végez és ebből nem tudna megélni ha mellette nem menne házhoz + esküvők, de tény akinek nincs vendégköre annak nagyon nehéz
-
csizs
aktív tag
eladó: 2gb 800MHz-s DDR2-es RAM 1 modul.
-
kiss.a
tag
válasz
PindurAnna #25139 üzenetére
hát igen vannak ezek a házak alatti fodrászatok ahol 1 vagy 2 ember dolgozik ott 10-15 perc alatt végeznek az emberrel, és ráadásul elég sokat is kérnek el érte...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
kiss.a #25138 üzenetére
Épp ezért írtam én is, hogy napi annyi vendég már régen nincs.. Igen ahol van forgalom, ott jóval előtte kell bejelentkezni..én is ilyen helyre járok. Nem tudom máshol milyen árak vannak, de a Bliss-be nagyon jó, ahhoz képest ahol voltam eddig. Itt kapsz kávét, ásványvizet, de ugye nőknél-akiknek hosszabb az ott tartózkodás, más szolgáltatást is igénybe tudsz venni. Van pedikűr, manikűr, masszőr és kozmetika is
Tehát hajfestés közben simán megcsinálják a pedikűrt vagy manikűrt, vagy egy szempillafestést, stb..És az idő nagy kincs manapság
-
kiss.a
tag
válasz
PindurAnna #25136 üzenetére
én fodrászom elég jó, előre 1 héttel kell bejelentkezni és 1 haj 1 óra elég sokat foglalkozik vele mindenre oda figyel nem hiába járnak hozzá vissza a vendégei évek óta, ráadásul korrekt áron dolgozik
-
petiwr
senior tag
Eladó apróim Debrecenieknek kedvezmény.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Napi 20-30 vendége van egy fodrásznak?
Akkor az én hajamnál fogva kiszámolva minimum 50órás lenne egy napMivel már nem nagyon van csak női vagy csak férfi fodrász..na meg mint itt is látszik sokan otthon oldják ezt meg..így szerintem napi max 10-15 vendége lehet egy "menő" fodrásznak..
-
sNORh
addikt
Ezt szerintem hagyjuk.. fodrászok 90%-a nem ad számlát, főleg ha bejáratott vendégköre van, és onnantól ha napi 20-30 vendége van, kiszámolhatod mennyit keres hozzád és hozzám képest.. annyit vall be magának amennyit akar.. 20-30perces munkáért keres annyit amennyiért én fél napig gürizek, nem kell őket félteni..
-
XtremLor
őstag
válasz
gyuszaa #25121 üzenetére
Nem bizony, tobb eves gyakorlat kell, es a jo minosegu cuccok elengedhetetlenek.... hajvagogep 30-40e, egy db ollo 20-30e(ez meg a belepo szint) Edesanyam mesterfodrasz nekem is levan durva a hajam 0,3/0,4, de ezt se csapja ossze 5 perc alatt, mire atmevet etc elkeszul elmegy 15-20 perc.
Angliaban laknak ismerosomek evek ota, amikro hazajon nalunk kezd, mivel kint meg nem talalt egy fodraszt se aki levagta volna rendesen a hajat.... -
cekkk
veterán
válasz
perge666 #25120 üzenetére
Azért majd számold már ki, hogy egy egyéni vállalkozónak, ha ad róla számlát akkor abból az 1000-1500 forintból mennyi maradna a zsebében, ha meg nem ad akkor számolj rá, hogy mennyiért kéne megcsinálnia neked azt, hogy relatív tisztességesen megtudjon élni és ki/be tudjon fizetni minden járulékot adót és mondjuk bérleti díjat.
-
sNORh
addikt
Eladó Alcatel OT918D kétkártyás androidos telefon repedt digitizerrel(miliméterre pontos érintés ettől függetlenül). Garis. Minden tartozékával, dobozában. 11k-Nagyon szép Romet Kadet 780N 29.9k
-Puch Maxi S Teljesen felújítva, szép állapotban!! 39.9k
-Alcatel OT 995 /Telenor One Touch S/ Jekod szilikon tok 1,5k
-SAMSUNG syncmaster 795MB CRT monitor 2990ft
-
perge666
veterán
-
adam432
tag
Sapphire 5830 Xtreme kártyámat erősebbre cserélném!
-
sto1911
veterán
válasz
mexicanraven #25108 üzenetére
"megy Angliába, ugyanis ott aranyárban mérik a hajvágást" - azert nem kell kivandorolni, az en hajamat, amit geppel, egy meretben kellett volna levagni, 1500-ert akarta lenyirni egy "fodrasz", egy sima kis utcai lyukban, semmi puccos hely meg flanc... Vettem 2k-ert gepet inkabb :-)
-
törölt tag
válasz
Zola007 #25099 üzenetére
Kolléga a város másik végéből ide jár. Neki bejön.
Barna utca -
diablo1984
veterán
válasz
sto1911 #25111 üzenetére
ezért nehéz bérmegjelölést írni, mert persze a paraszt minél többet akarna, de nem meri, mert hogy "jön le" a cégnél, a cég meg valszeg minél olcsóbban és minél minőségibb munkát várna el! persze hasonló körben dolgozók között szokott bérsáv lenni, de pont nagy cégeknél van amolyan fejlődés lehetősége, ami abban is nyílvánul meg, hogy nem azonnal tolják a csákónak a fullos lóvét, csak ha ezt-meg azt a szintet teljesítette.....
szóval komoly talány, de 120-130 közötti megjelöléssel szerintem nem lehet mellé lőni, legalább is úgy gondolom, márha a meló nem csak egy szép köntösbe bújtatott egyszerű raktáros meló....
-
sto1911
veterán
válasz
mttaas82 #25110 üzenetére
Ezt akkor neked szanom az utolso mondatra
@(#25107) kymera: ha mindenhol irrealis az ara, akkor neked se fogjak "realis" aron eladni
Keresek PC-t (csak doboz es a tartalma):
- celkeret: 25k, indokolt esetben 30k
- jatekra is alkalmas kell legyen, nyilvan nem a legujabbakra, de egy rendes azert VGA legyen benne
- 2 magos, lehetoleg Intel
- 2 GB RAMKeddig nezelodok es vagy innen vagy mashonnan veszem
Keresek kismeretu SSD-t. Olcso legyen es ne legyen hibas egy XP ala lesz.
-
mttaas82
csendes tag
válasz
SOAD19 #25053 üzenetére
Szia! Tapasztalatom szerint azzal hogy bér igényt kérnek valamilyen szinten máris tesztelnek mennyire tartod magad jó szakembernek máshol meg nem kérnek és majd ők eldöntik mennyit fizetnek majd! Jó ha nem adsz meg túl sokat és túl keveset . Ismerős a TEVÁ-ban géplakatos és 3 műszakos munka renddel nettó 180eFt körül keres. Gyógyszergyáraknál van pénz!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: DDR3 1Gb-os modult cserélnék 2Gb-osra.
2.: E5500 procit cserélném erősebbre.
3.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
4.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
5.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
6.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel.
Bármilyen kérdéssel keress bátran. -
-
rayoliviero
veterán
i5 3570K-t keresek
-
diablo1984
veterán
anyós költözik panelba, így eladó lesz 1 konyabútor garnitúra(eredetileg 6 elemes, de +2 elemet rendeltek még hozzá) rozsdamentes 2 medencés mosogatóval, krém színű, nyomott mintás fronttal, márvány mintás munkalappal és egy mora 3 gázégős+gázos sütős fehér színű szabadon álló, dísztetős gáztűzhely! PB gáz üzemre van belőve, a palackot is adjuk vele! mindkettő szép állapotnak örvend, csak az albérletben van konyhabútor és gáztűzhely és nem illik kicserélni őket.....
árak: bútor garnitúra 45k, a gáztűzhely palackkal 35k!
érdeklődés esetén tudok képet küldeni, szállításban tudok segíteni!
-
kiss.a
tag
van egy eladó új címkés szürke converse tornacipőm 42 es méret van beleirva de inkább 41 41,5 méretnek ajánlom ára 6K
-
Zola007
veterán
válasz
mexicanraven #25100 üzenetére
Akkor már jó hosszú lehet a hajad
, mert Balázs már úgy egy éve nem dolgozik ott. Helyette egy csaj volt és nála jártam egyébként. Szépen is dolgozott, nem sajnálta rá az időt, de sajnos miután rátaláltam, 1 hónappal később elköltözött Bp-re.
Szóval továbbra is keresek megbízható és 'occó fodrászt. -
fenergie84
addikt
Eladó P4 félkonfig:
- MSI 915P Combo2 (915 chipset, DDR és DDR2 memória támogatás, PCI-e x16),
- Intel Pentium 531 3ghz + EKL Cold Tower (az a szép sárga),
- 2x1 Gb Samsung DDR2 533 Mhz ram,
Ajánlatok PÜ-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest