Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
válasz
IIIstIII #61597 üzenetére
Görgess és barkácsolj.
14. sor tól lefele.
-
válasz
IIIstIII #61006 üzenetére
Chester-en meg as kuplerájon is röhögtem
Vaterafutár: szépen megcímzem a malompark postára átvételre, kinyomtatom, feladnám, de nincs ilyen posta az adott irányítószámon...meg egyáltalán. Ja hogy az a posta nem fogad csomagot XD (Bár mintha lennének kivételek...) Kár, hogy a rencer ezt nem látja
-
törölt tag
válasz
IIIstIII #60548 üzenetére
Milyen proci lenne? Mert lehet azt még passzívban is lehűtené egy jobb torony, ami nem sűrűn lamellázott. Az Infinity/Mugen(1) 65W-os procit ventilátor nélkül is röhögve 45°C alatt tart. 89W-os prociknál sem megy így 55-60°C felé. És az a borda nem is passzív üzemre van tervezve. 6-7k körül találsz aprón Ninja-kat, szerintem annyit szánj rá.
zsizsef: Mivel sokan rászoktak, és netszerte terjesztették is, hogy TI-től bárki ingyen szerezhet különféle IC-ket, a TI érthető módon most már jobban megnézi kinek ad. Mondjuk érdekes, hogy ilyen párszáz forintos tételeken hiénáznak a népek.
-
ati012
őstag
-
_seth_
veterán
-
Laza...
addikt
válasz
IIIstIII #54829 üzenetére
Nekem volt annak a negyede is, és azt mondták, messze vagyok a NOD-tól. Mondtam nekik, elég messze, ugyanis az ablakom alatt van, légvonal 2 méter
1 hónapig keresték a hibát, (pont egy éve), 1 hónap net díjat elengedtek, meg a teljes lakást is átkábelezték
(belső 3 szintes kégli
)
De ettől nem voltam túl boldog, az összes szerelőt személyesen ismerem
Mert 2x ugyan az az ember ritkán/nemigen jött
-
Laza...
addikt
válasz
IIIstIII #54824 üzenetére
Nem, d ebiztos emelnek árat. Azt rühellem bennük a legjobban, hogy úgy hagyank akár 1/512-vel is, ha nem újítod meg a szerződésed, és marad minden a régiben. fos net, drágán. Vagy írj alá egy évre, ÉS magasabb csomagra válts
Nálunk sajna Digi nem játszik, már rég ott hagytam volna ezt a tetü bandát, d evan ez, vagy ADSL
-
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest