- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Sokféle módon meg lehet oldani, de pl. az is kérdés, hogy mit akarsz majd benne tárolni, kell-e szellőznie, mekkora ajtó kell rá, a falaknak mit kell kibírniuk (ha csak lapátot támasztasz neki akár a Lindab lemez is elég, de ha fagerendát is tárolsz, akkor (zsalu)tégla, deszka), kell-e alapozás stb. A stabilan, biztonságosan nekem pl. alapozást jelent, főleg, hogy ~3m magas építményről van szó.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud némi infóval segíteni.
Célkitűzésem, hogy egy kb.170cmx250cm és kb. 280 magasságú tárolót építeni, a régi helyett ami megdőlt, veszélyessé vált.
Ezzel kapcsolatosan keresnék olyan (szak)embert aki ért az ilyen kis építményekhez.
Fontos lenne egyáltalán miből érdemes megépíteni (fém, fa, stabilan, biztonságosan) anyagszükséglet és persze mennyiből lehet mindezt kihozni.
[kép]
[kép] -
nakrisz
tag
VGA-t keresnék CS:GO-hoz, Q6600 proci mellé. Nyilván nem magas részletességgel, de alacsony-közepesen 720p-n ha menne, már elég. Keret max 5k HUF.
Ajánlatokat privátban várnék. -
Zola007
veterán
válasz
Papaj x #135193 üzenetére
Wahl gépek jók, de újonnan motorpozíció (oldalt) és késbeállítást (csavarok) igényelhet, erre ügyelj. Nyírógéphez való olajat használj, nem jó bármelyik könnyű műszerolaj, de a hozzá adott is elég sokáig
Ha nincs kellő rutin vezetékes, nehéz géppel, akkor vegyél egy könnyű Philips vagy akkus gépet. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Papaj x #135179 üzenetére
Nekem 8 éve van egy Philips QC5125. Azóta nem is járok fodrászhoz. Nekem elég vastag a hajam és azzal is megbírkózik. Pedig volt, hogy 2-3 hónapig nem vágtam, elég hosszúra nőtt.
-
Zola007
veterán
05.18 hétfő - 6:50
Debrecen -> Miskolc
Utast és csomagot is tudok vinni -
Papaj x
senior tag
válasz
rayoliviero #135187 üzenetére
Brigéciol tuti van a Tescoban.
-
rayoliviero
veterán
Féktisztító spray-t és motormosó folyadékot hol tudok venni a hétvégén? Tescoban szokott lenni?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Papaj x #135183 üzenetére
Nekem is sűrű a hajam, de megbírkózik vele ha nem hagyom, hogy nagyon nagyra nőjön. Akkor is leviszi csak nehezebben meg fésülgetni kell, hogy könnyebb legyen neki.
Van egy régebbi Philipsem is vagy 10 éves, csak eltört rajta ez a műanyag bizbasz, ami a magasságot állítja. Ha találnék egy rossz ilyet még tudnám használni, csak nem találtam még sajnos.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Atomantiii #135182 üzenetére
Köszönöm. Sajnos nekem nem a gubancal van a baj, hanem kb dróthajam van..
-
Papaj x
senior tag
Van tapasztalat hajvágóval kapcsolatban? Nem kell akkumulátoros legyen, de cserébe a bokrot is levágja.
Természetesen olcsó kategória.
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 6S ! [link]
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Trekland túrabolt a Simonffy utcán kinyitott/normál nyitva tartás szerint működik?Köszönöm
-
JohnyBlue
addikt
válasz
saril #135167 üzenetére
Nagyon sok cég foglalkozik ezeknek a bérbeadásával. ( + különféle hátterek, kiegészítők a vendégek számára)
Szerintem szólj a fotósotoknak, hogy hívjon el még egy fotóst magával + nyomtató aki lefotózza és nyomtatja a képeket. Még így is olcsób lesz mintha kibérelnétek pár órára ezt a szolgáltatást.
Amúgy jó dolog ez a "selfizés" de szerintem eltereli a bulizásról a figyelmüket... mondjuk ha 150+ az eski akkor már annyira nem vészes ha elvisz 10-15 potenciális party arcot a tánctérről
-
-
tahepa
senior tag
Vegye mindenki tárgytalannak a keresési hozzászólásomat..sajnos törölni nem tudom.
Nem csalódtam...ha már segíteni nem tud valaki akkor legalább adja a jobbnál-jobb tanácsait..bár ezt nem kértem . -
gps76
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy adott egy Asus X751 noti, gyárilag 1 TB hdd van benne, jogtiszta Win10-el. SSD-re szeretnék Win10-et tenni, a telepítő pendrive-on van rajta.
Ha belerakom az SSD-t a bios-ban látja az ssd-t, a pendrive-ot nem, így bootolni se tud róla, mintha nem is lenne beledugva, a boot menüben se látja. Ha visszarakom a hdd-t, a boot menüben ott a pendrive, bootolni is tud. Mit lehet ilyenkor csinálni? -
zolko74
tag
Azt beszélik, hogy jött volna az Ikea a Balmazújvárosi útra, de valakivel nem sikerült megállapodni...
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ingyenes még a parkolás a városban? Itt szeretnék holnap reggel parkolni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
tahepa #135151 üzenetére
Vagy várd meg amíg megnyitják a debreceni csomagátvételi pontot
-
Papaj x
senior tag
Még eladó! Logi z5500-at zsebre rakja.
Ár: 40.000. HUF -
tahepa
senior tag
Még mindig nem tudok házhozszállítással rendelni az IKEA-ból.
...pedig nagyon kéne ez a termék...ennyiért bejövős lenne...
Tehát ha valaki megoldaná a problémámat nagyon megköszönném egy meleg kézfogással (na nem olyannal)
Tudom hogy elképesztő a kérés...de szeretnék pozitívan csalódni az emberiségben...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Papaj x
senior tag
Bontatlan Xiaomi Mi Smart Band 4 eladó.
Ár: 8.000. HUF -
Szabiee
tag
Kb. 2 éves lány borzas tengerimalac ingyen elvihető Mikepércsen, kérésre lehozom a Nagyállomásig vagy a Buszvégállomásig. Csak a malacot adom, nincs más hozzá. Kérésre (emailre) küldök képet.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
ViragL #135143 üzenetére
Szia!
Debrecenben tudom neked ajánlani az Antal és Antal kft-t, ablakpárkánnyal foglalkoznak. Te leméred mekkorára van szükséged, elmész hozzájuk, levágják neked és otthon két vízmérték ( egy 100/120cm és egy 25cm-es) és ragasztóhab segítségével simán be tudod állítani.
Trust me, i am engineer!
-
Atomantiii
addikt
válasz
ViragL #135143 üzenetére
Mérd meg mekkora kell és rendeld meg neten. Utána beépíted magadnak és nem kell senkire sem várnod. Én is így cselekedtem, de el is mehetsz kb bármelyik ablakos céghez anyagért, általában van raktáron nekik, de szerintem egyikük sem fog kapkodni azért, hogy be is építse neked.
-
ViragL
tag
Új építésű házba lenne szükségem belső, műanyag ablakpárkányra. Olyan emberre lenne szükségem, aki legyártja és beépíti. Tudtok ajánlani valakit?
Olyat tudok, aki ígérget, olyat szeretnék, aki meg is csinálja. -
Eli_01
csendes tag
Sziasztok! Fuvarost keresek aki eltudna hozni 2 m3 kulé kavicsot Józsáról Debrecenbe lehetőleg nem aranyárba
-
rayoliviero
veterán
[link] Samsung Galaxy watch 46 mm okosóra eladó 50 000 Ft-ért.
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Lapszabászatot keresnék Debrecenben, amelyik a leszabott terméket kiszállítja, a Falco Depo Udvar sajnos nem szállít ki.
-
Cs1csó
titán
válasz
luckyboi82 #135130 üzenetére
Polgármesteri hivatal, közterület felügyelet de legyen videófelvétel, fotó stb. különben inkább engedd el a problémát.
-
KngAlex
tag
Sziasztok,
Videokártyát keresek játékra, lehetőleg 20k alatt.
Ha valakinek van elfekvőben jelezze -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Csepegtető öntözéshez gondolkodom egy ilyen mechanikus időzítőn, amit konnektorba kell dugni.
Még sosem használtam ilyet, ezért az lenne a kérdésem, hogy ezzel be tudom állítani, hogy mondjuk délelőtt 9-től 1 órás időközönként kapcsoljon be 30 percre, majd mondjuk délután 4-6 közt egyáltalán ne menjen, utána megint 30 percig 1 óra szünettel? -
luckyboi82
tag
Hol lehet feljelenteni azt az embert, aki illegálisan helyez el szemetet közforgalomnak megnyitott magánterületen? Csak közvetett bizonyíték van. Értsd jól : lenyírt füvet ba** ki a tízmilliós kocsijából a parkolóházban. Fíreg.
-
Dracula72
senior tag
válasz
Chesterfield #135123 üzenetére
"Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el." -nekem ezt adja a linkre
Az én linkemet se lehet megnyitni? -
Papaj x
senior tag
Fórumtagok gépjárművei karbantartásái tanácsadását vállalom A-tól Z-ig Debrecentől 20km-es távolságban. Akit érdekel, keressen meg privátban nyugodtan.
-
törölt tag
Ezeket én kb kattintásig nyitottam meg. Mindig elszörnyedek, hogy egyeseknek az internet=facebook.
Ahol egy Anett, meg egy Barbara az adminisztrátor, ott nem éreznék releváns tartalmat. Vagy ez ilyen feketén gyere, mert kedden lesz kétnapos meló, és kapsz majd kavicsot, a bejelentéssel meg majd lesz valami jellegű oldal?
Vannak erre azért jobb megoldások is. -
Chesterfield
őstag
-
Dracula72
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Zajszűrős Bluetooth fejhallgatót keresek!
(Nem a legfelső kategóriában...)
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Kívül-belül hibátlan állapotú Dell U2312HM monitort keresek megvételre, akár több darab is érdekel. Ha van, kérlek privátban keressetek, a fórumot ritkán van időm figyelni.
Köszönöm!
-
gyulazsolti
senior tag
10 méteres HDMI kábel eladó. [kép]
-
EXIEZ
aktív tag
Eladó cuccok:
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 4000Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 6000Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7500Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1250Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
Atomantiii
addikt
Nem tudjátok véletlen, hogy a Metál-Sheet Kft. bemutatóterme működik még a Mikepércsi úton vagy ki kell menni Apafára?
-
Sanki
addikt
válasz
zsolti1debre #135106 üzenetére
Gondolom ideiglenesen megint lezárták a topikot..
Volt 1 kis nézeteltérés. -
HUTCHDB
nagyúr
Keresek
- víz-fűtés szerelőt,
- villanyszerelőtaki Budapesten is vállalna 3-4 napos munkát.
-
zsolti1debre
tag
a csalós topikkal mi lett? mostmár csak bejelentkezés után lehet olvasgatni a tartalmát?
-
kungzi
veterán
válasz
Zsoleszhun #135102 üzenetére
Akkor ki az ajánlott?
-
Papaj x
senior tag
válasz
Zsoleszhun #135102 üzenetére
Igazából van ilyen, csak fél évre rá ad időpontot.
Sajnos a nincs átrohadva utána derül ki mindig.. -
kungzi
veterán
Üdv
Debrecenben tudtok nekem ajánlani egy megbízható, ügyes karosszériást, aki korrekt áron dolgozik és nincs nagyon elszállva? Gépkocsin két oldalt kellene a küszöb hátulját és a kerékjárati ívet megcsinálni. Rozsdás, de még nincs átrozsdálva. Csiszolás, kittelés és színre fújás. Szerintem nem nagy meló.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest