Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Egérpad topik
Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
Bizony-bizony.
Bár a havi 1 db szerintem kicsit kevés, mert mondjuk van 1 fölös régi tv-d 3.-án, meghirdeted, majd 10.-én vesz az asszony egy mosógépet a régi mosógépet meg kerülgeted kövi hónapig.
Csak egy példa volt, de sztem érthető mire gondolok.szerk.: ati012 : nem is rossz ötlet. X összeg fölött SMS díjas...
-
válasz
Chesterfield #33196 üzenetére
Ez meg a másik, igyon pepsit, akinek 6 anyja van
-
mezis
félisten
válasz
Blabcsi #33174 üzenetére
Üdv.!
Szerintem az ingyenes helyi hirdetéseket bizonyos korlátok között (havonta max 1 db ?) meg kellene tartani. Ha másért nem, hát környezetvédelmi okokból. Különben megy a szemétbe sok olyan holmi, amit más még tudna hasznosítani. (Sokan talán ezért is látogatják a fórumot.)
Ha a fórum üzemeltetőinek anyagi gondjai vannak, kellene kérni a környezetvédők, termék díj beszedők,... támogatását.) -
Chesterfield
őstag
Csak nem a KFC-s kóláról beszélgettek? Az olyan szar, hogy nem újratöltök, hanem a kétharmadánál kidobom.
-
ati012
őstag
AirUpper-rel mi történt?
Nem akar uppolni: "Meghatározhatatlan hiba".szerk.: meg is van a gond.
"A kért funkció jelenleg nem elérhető - hamarosan megújul a Hardverapró." -
saril
senior tag
-
ttpityu
csendes tag
válasz
rayoliviero #33163 üzenetére
Igen, jól tudod, de tök mindegy, mindkét márka az Aldi-é. Más gyártókkal ezen a néven legyártatják. Nekem pl innen a fórumról van egy Tevion 37 cm-es TV-m, az pl. Thomson...
. Vannak olyan esetek, amikor ugyanaz van mindkét néven, és csak annyiban tér el, hogy modellszám előtt más betűk állnak.
-
ati012
őstag
A fizetős dolog engem nem zavar, ésszerű keretek között.
Lehetne egy PH-s pénznem amit SMS-sel vagy hasonló módon lehetne venni.
Egy hirdetés X credit. Ez igy korrekt lenne viszonylag.Aminek örülnék az az lenne hogy ár alapján is lehessen keresni.
Be kellene vezetni hogy csak 1-2 átvételi helyet lehessen bejelölni.Illetve a Lokál topicoknak maradniuk kell.
-
Destructo
senior tag
Egy kérdés:
Jól vettem észre,hogy kezdenek nagyon a normálishoz közel esni a merevlemezek árai?
Itt aprón is találtam már pár HDD-t ,de árgépen is pásztáztam és már kezd az aránylag normális felé eléggé közelíteni.
Ez valami benézés,vagy tényleg alakul?
Sziasztok!
-
_seth_
veterán
Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
-Belkin BackPack Slim, nagyon megkímélten 6e.
-Microsoft LifeCam NX-3000 webkamera, sérült de teljesen használható felfogatóval 4e.
-Akvárium tartozékok, 9-27-54L üveg akvárium, T8 45-60 cm fénycsövek és világítás tartozékok, műnövények, külső légpumpák, szűrők, fűtő, vegyszerek, hőmérők, aktív szén, stb...
-3D carbon fólia, 50x50 cm fehér cserélhető ugyanekkora feketére vagy ezüstre vagy 1,5e.
-Nokia C5-00 vodafone függő használt készülék 15e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!Keresek:
-AMD Mobile Atholn 64 Socket 754-es procit
-Notebook memóriát DDR1 foglalattal
Ezeket leginkább cserélném cuccaimra!
+ Keresek: HP 334 és HP 338 patront olcsón! -
Destructo
senior tag
válasz
z0d1AK #33184 üzenetére
+ cukor . Igen ám de itt víz+szirup+cukor + extra víz,hogy az előző 3 előre megcsinált egyvelegéből még kevesebb kelljen!
Szerk:Ebből adódik ez a nagy "bárhányszor utántöltheted".Hát persze az emberek nagyja 3-4 pohár után tele az meg betesz kb 1 darab eredeti vizes löttyöt annyira fel van hígítva.420Ft ért.Amúgy meg vagy 350Ft....De van aki nem is iszik -34 pohárral.De nincs is sok olyan aki >4 pohárral iszik...
Na mind1 mint említettem én benne lennék egy debreceni topikos KFC pancsolásban
-
Borosz
őstag
válasz
bobace #33126 üzenetére
Az USA-ban találtam egy Toshiba A305-höz való teljesen ugyanolyan VGA-t, mint ami ebbe belemegy csak az 3650. Ez lehet a csúcsa ennek a notinak.
A 3470 40 pipeline-ja helyett a 3650-ben 120 van tehát jobbnak kell lennie plusz a 3560 128bit-es memóriainterfésze is nyomna a latba na.
Jah...a 3650 ára 90$... -
Borosz
őstag
Érdekel valakit Sapphire HD4850 Zalman VF900-al? 512MB/PCIe. OEM.
-
wwhy
veterán
Eladó vadiúj, gyári HTC autós töltő, de természetesen más microUSB-s telókhoz is tökéletes.
1500 Ft. -
Blabcsi
senior tag
Na jó. lehet félre olvastam kissé.
Az utóbbival teljesen egyetértek.
A jutalékrendszer szerintem is elég gáz, ami a felhasználót illeti, viszont az oldal üzemeltetőinek ez éri meg a legjobban. Persze szerintem is inkorrekt.
Ha a hirdetések után fizetni kell, szerintem elég érdekes lesz. Sokan el fognak tűnni innen. ( lehet nem is baj )
Egy tényleg jól átlátható megoldást kell kidolgozni az agyaknak, hogy tiszta legyen mindenkinek, hogy kinek fizet és miért. Tény, hogy a mai világban mindenkinek meg kell élni.
Megoldás lehet pl. ha lenne egy éves díj, amit év elején befizet az ember és ezért tud hirdetni X db. terméket egész évben, uppolhatja, stb. Valamint egyszeri hirdetési lehetőség is kell, hogy egy adott terméket X ideig hirdet. Mondjuk ennyi beleférne egy éves díjba. Persze mindez rangtól függetlenül.
Rang / bónusz: kidolgozhtó lenne egy olyan rendszer felhasználóknak, hogy minél nagyobb a rangod, annál több képpel teheted színesebbé a hirdetést, vagy tehetsz hozzá több linket, stb.
Annak örülök, hogy megújul az értékelési rendszer, ha minden igaz átláthatóbb lesz, és rendszer számára is jobban nyomon követhető. Vannak olyanok sajnos, akik üzletszerűen állnak az oldalhoz, nem pedig úgy, hogy ez egy jó nagy közösség, amiben segítjük egymást.
Na ez megint jó bőre sikerült. -
menalcas
őstag
Keresek olyat aki Debrecenben árul microSD kártyát (8 v. 16Gb), elég sűrgős, délután megveszem boltból ha itt nem találok
-
Isee
senior tag
válasz
Blabcsi #33174 üzenetére
Lehet, hogy te fantasztikusnak érzed, de az még csak fanatikus
Én meg úgy vagyok vele, hogyha lesz ingyenes hirdetés bizonyos korlátokig, és mittomén a 4-5ik-ért már fizetni kellene, akkor az teljesen jó megoldás.
Csak ne legyen olyan, mint a vatera, hogy jutalékrendszer....stb, és a fizetés legyen egyszerűen megoldva.
Meg amit szigorúan bevezetnék, hogy ne lehessen bejelölni az összes várost. Ugyanis ha valamit keresek, és kizárólag Debrecenből venném, még akkor is szotyizgatni kell a hirdetések között, mert egy 100-as oldalról kb 20-30, amit itt ténylegesen át lehet venni -
fenergie84
addikt
válasz
Daniel Alves #33165 üzenetére
Én voltam
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
A változásokkal kapcsolatban:
Olvastam, hogy fizetős lesz,rendben, viszont olvastam azt is, hogya fórumos ranggal egyenes arányban egyre több dolog jár ingyenesen. Ezt kifejtené valaki bővebben?
Illetve jól jönne néhány konkrétum is.Más: De jó, most látom, hogy fantasztikus tag lett a rangom, pedig tegnap még csak tag voltam.
-
S.Feri
őstag
válasz
Gercsa #33170 üzenetére
A kereskedőktől azért el ne sírjuk magunkat, mert minimálbérre jelentenek mindenkit, még magukat is.... azok is lopnak csalnak hazudnak. Közben ugye meg 7-es , 6-os, 5-ös BÉJEMVÉ, 40-400 millás házikó, téli, nyári nyaralás....
Egyeseket minimálbéren tartanak na őket nyomorban tartják...
Másokat a minimálbéren kívül fizetnek, na itt az állam mellett még a dolgozót is nem gyengén megkárosítják. Arról nem is beszélve, ha csak 6 órára jelentenek be valakit... részmunkaidő pfff....
Arról ne is beszéljük, hogy mennyi és mire kapható támogatást kapnak.
Az ilyeneket kellene Magyarországról kiszürni, még a családjától is elvennék minden vagyont, és kezdje a nulláról...Tisztelet a kivételnek természetesen, szerencsére van!
Kicsit irónikusan fejeztem ki magam, bocs, ha valakinek erős volt.
-
doncortio
senior tag
-
Gercsa
senior tag
Az átalakítás kapcsán.
Lehet páran megköveznek majd azért amit mondok.
Én sem örülnék neki, ha nem lenne legalább egy minimum és limitált ingyenes hirdetési lehetőség, de valamilyen szinten a ph-sokat is megértem.
Idejárt egy csomó nepper üzletelni.
Értem én, hogy korrekt üzletnek tűnik 9800 HUF-ért árulni egy 10.000-es bolti árú hardvert, de sok esetben nem az és az emberek meg nyomják rá az up-ot.
A 10.000-es cuccból a kereskedő kapásból csak 8-at kap (januártól annyit se), többi állam bácsié jaffa formájában.
A nepper meg behozza külföldről vám és minden nélkül (vagy megveszi itthon kamucéggel és áfát visszaigényeli) aztán meg eladja itt a nevedre szóló számla nélkül, a szakmájából legálisan megélni próbáló kereskedő meg fizesse a rezsit az alkalmazottat, és ha megmarad valami belőle akkor még adózzon is, és abból tartsa el a családját.
A legtöbb esetben ezek a nepperek valamilyen munkaügyi, adózási, számviteli szabály ellen vétenek, a kereskedői tevékenység amúgy is engedélyköteles.
Az üzletszerűséget meg még büszkén bizonyítják azzal, hogy lebegtetik a megbízhatóságukat a kivel érdemes... topikban.
Részemről megértem ha a PH nem akar az ilyen illegális tevékenységek játszótere lenni.
Alapjaiban véve az ilyen alakokat kellene innen kiszűrni.
A szakmai fórumok látogatói és aktív tagjai meg normális keretek közt köthessenek magánüzleteket egymás közt.
Ingyen és bérmentve, mert azért a nézettséget többek közt mi hozzuk.Szóval valahol érthető a problémájuk és bízzunk benne hogy nem tolnak ki velünk.
-
doncortio
senior tag
Eladók az alábbi cuccok
Hardver:
-3*128MB PC133 SDRAM (teszteletlenek)
-Inno3D Tornado GeForce 2 MX400 doboz nélkül, lemezekkel (ventije berreg)
-Pentium III 933MHz Coppermine (teszteletlen)
-Guillemot Maxi Gamer Cougar EV-3DFX-4 -Voodoo 1-, kábellel (tesztelni kéne)
-Matrox Millenium G200A (teszteletlen)
-S3 Trio (rengeteg van, PCI és AGP egyaránt)
-Kingmax PC3200 DDR SDRAM 1GB (400MHz) - jó ajánlat eseténJátékok (PC):
-Unreal Tournament III (vastag, artbook, editor)
-Need for Speed: Carbon
-Joint Task Force (vastag)
-Battlefield 2 Complete Collection (C)
-Caesar IV (vastag, DVD)
-Grand Theft Auto III
-Ground Control + Dark Conspiracy (C)
-The Sims 2
-Transport Giant DeluxeEgyéb:
-8GB microSD HC4Személyesen Debrecenben, a Fórumban vehető át. Kipróbálási gari jár a hardverekre.
Csere érdekelhet Nintendo GameCube játékokra.(#33157) mexicanraven: aha, csak vizezik, mint állat. 5l üdítőben 3l adalékvíz van. Múltkor is kifogyott a Pepsi és sima bubisvíz jött két sugából (a harmadik az üdcsi).
[ Módosította: 7 ]
-
Kryczek
aktív tag
az átalakulásról szerintem annyit hogy úgy jár ez a hely is mint O.V. Először kétharmad aztán mindenki elkerülni, meg a k_rva anyjába kívánja majd...
de ne legyen igazam....
Az fix hogy ha fizetős lesz, akkor részemről felejtős...
kismillió ingyenes hely van ahol apróhirdethetek...
bár én nagyon keveset hirdetek, csak a társaság miatt jövök többnyire. -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #33165 üzenetére
hm, egész pofás kis kuckó
-
Daniel Alves
őstag
Valaki korábban ajánlotta a Sharkoon MS140-es házat. Jelentem nagyon jó kis ház. ár 6érték arányban szerintem verhetetlen
MS series -
hernor02
tag
válasz
rayoliviero #33163 üzenetére
Asus P5B full dobozzal, kiegészítőkkel, C2D E4600 eladó.
3 éve vettem őket, együtt szolgáltak. -
ttpityu
csendes tag
válasz
rayoliviero #33058 üzenetére
Ami nekem van, abban Seagate van, azért írtam, de oly mindegy...akinek nem jut, nem vigasztalja...
-
pohár
félisten
válasz
mexicanraven #33157 üzenetére
hát 5 liter mojitoban van kb 1 liter rum, az már jóféle
-
Ivanh
senior tag
Eladó konfig, lehetőleg egyben
Asus P5E
Q6600 3.0 Ghz alapon.
Geil 2x2 ddr1066
Asus torony hűtés, hatalmas és full csendes
Gigabyte 5850 OC 1 gb gddr5/256 bit (2db 6-os csati) Chiplandgari 2013 febr.
Chieftec 550W 3 év gari Chipland
Egy jól szellőző fekete ház 25 cm-es ventivel+2 db 12-es+ventiszabályzó, csendesek
Minden alaposan tesztelt, sajátom.Beszámitás lehet, kisebb konfig, noti.
Priviben részletezem, akit érdekel. -
pohár
félisten
válasz
mexicanraven #33153 üzenetére
akkor miért nem bírtál felállni? placebo látom befigyelt
-
qfm
őstag
Korábban az volt a hozzáállás, hogy ha nem tér át mindenki a lokálokba üzletelni, akkor maradhat ott is üzlet. Ezzel annyi a gond, hogy sokan főleg itt üzletelünk, és maximum mellékesként rakjuk be az apróba, vagy egyáltalán nem. Így a visszaesés garantált, de az is, hogy rá fogják fogni a lokálra, hogy mi a fizetés elkerülése miatt jöttünk át. Pedig nem..
-
pohár
félisten
válasz
mexicanraven #33147 üzenetére
az a mojito nem sima szóda/ásványvíz kis mentával meg cukorsziruppal? van benne fehérrum is?
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
rambo4ésfél #33115 üzenetére
Köszönöm az ajánlatokat úgy néz ki megoldódik a dolog
-
kungzi
veterán
válasz
mexicanraven #33147 üzenetére
én eddig csak max 3szor töltöttem újra, de alig bírtam eljutni a wc-ig
-
mexicanraven
senior tag
válasz
kungzi #33144 üzenetére
Plusz 50 a Mojito!
Megéri mellesleg!
Én volt, hogy 10xer töltöttem újra, alig birtam menni utána!Más: én is megszoktam a közösséget, tudom kinél mit kell venni, hogy kik megbizhatóak, szeretem a helyi ajánlásokat. (a túró ruditól az autószerelőig mindet, mert hasznosak)
Remélem nem verik szét ezt a dolgot. -
bodom87
tag
Memóriakártyát kitől/honnan érdemes venni?
-
zolikaDB
veterán
Bocs a nagy képért!
-
Destructo
senior tag
válasz
mexicanraven #33140 üzenetére
Remélem a helyi topik megmarad,habár az eladást is biztos megreformálják lehet ilyen "leütős aukciós" lesz ki tudja.Én megszoktam ,megszerettem ezt a "kis" közösséget remélem a fennállása ugyan ilyen marad.
-
mexicanraven
senior tag
Engem ami nagyon érdekel, hogy vége lesz netán a helyi topikoknak is?
Nekem az utóbbi időben ez a fő platform ahol mozgok... -
Destructo
senior tag
Kíváncsi leszek milyen lesz így az apró,meg is értem miért,de nagyon sajnálom is mert nem lesz ezután úgy ,ugyanolyan mint most.Na meg szerintem nagyon meg fogja osztani az embereket,kevesebben is lesznek jelen.De így a csalók lehetősége kizárható.
Üdv mindenki!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
mexicanraven #33131 üzenetére
Miután ha hinni lehet a híreknek, fizetős lesz, így sokan nem a dizájn miatt fognak a hír fórumtémájához szólni, hanem szidják majd azt.
Nem baj, a Vaterán sajnos így is hamarabb és drágábbal elment eddig szinte minden... -
mexicanraven
senior tag
válasz
sto1911 #33130 üzenetére
Én annó egy hiba miatt láttam a kinézetet, az emészthető, de félek, hogy megjelenik a hangsúly a hasznon.
Az új Hardverapró: a fizetési és az értékelési rendszer
Információmorzsák a boszorkánykonyhából
z0d1ak: Háth nem tudom mi lesz a vége, az első benyomások után fontos lesz, hogy hosszabb távon mit hoz a változás a felhasználók körében.
-
zolikaDB
veterán
Elérkezett ez is: átalakul véglegesen az apró...
-
(Bundás)
addikt
IDE > SATA Multibay-e nincs valakinek eladó?
-
-
Daniel Alves
őstag
válasz
fenergie84 #33121 üzenetére
Sajnos nincs.
sto1911:Esetleg valakinek valami akciós nagyon olcsón jó állapotú vinyója van eladó? Nem szeretnék sokat rááldozni
-
Antimatrix
senior tag
Eladó:
SAPPHIRE HD 3650 512MB AGP - 9,65kEladó egy SAPPHIRE HD 3650 512MB AGP videókártya.
- 5PIN "kisfloppy"csati kell neki arról kapja a+ áramot
állapotban, dobozzal, tartozékokkal.
adapter+Dsub adapter+leirás+ kábel
-->[link]<--Csere, beszámítás van!!! -
-
fenergie84
addikt
válasz
Daniel Alves #33116 üzenetére
Van rajta gar?
-
sto1911
veterán
-
br.rak
őstag
válasz
rambo4ésfél #33115 üzenetére
Szia!
Milyen tunert keresel: analóg / dvb-t /dvb-c ?
Br
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Mai nap ezzel fogadott a HD sentinel.
Ez a HDD akkor ezek után teljesen kuka? HDsentinelVagy valakinek valami tippje esetleg leírása hogyan lehetne megmenteni vagy korlátozottan hasznalni? -
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
keresek egy működőképes TV-tunert lényeg hogy legyen hozzá win7 64bit driver és kipróbálhassam a gépemben, jelszó: olcsó de bármit meghallgatok lehetőleg privátban írjatok
-
Ivanh
senior tag
valaki keresett 1xxx Mhz /400-as fsb intel478 procit.
találtam egy 1900-ast és egy 1800-ast.És egy pci foglalatba illő IDE kártyát, 2 porttal.
talán az is érdekelt valakit.akinek kell jelezze priviben.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Keresnék valakit, aki ért a varrógépekhez. Van egy Pfaff hobby 4240 típusú varrógép, ami alulról nagy csomóba hurkolja az alsó cérnát. Ezt kellene meggyógyítani.
-
Adonimus
senior tag
-
sto1911
veterán
Az Istvan utca 147, ABT Tuning kornyeken vaan egy autoszerelo, tudja valaki a nevet, cimet vagy telefonszamat?
-
mezis
félisten
válasz
werszomjas #33072 üzenetére
A Kút utcán Szilassy ?
-
akon
csendes tag
Keresek
Telefonba MicroSD memóriakártyát, 8 vagy 16 gigás érdekelne.
Működő régebbi laptopot, netezésre és irodai munkára kellene csak, a keret rá 25k.
Ajánlatokat privátban várok
-
saril
senior tag
-
_Fonzy_
tag
Nokia N95 8gb eladó. doboz, töltő, papírokkal 22k
-
rspeti
csendes tag
válasz
werszomjas #33072 üzenetére
Zsír lesz bekábelezni a hátsó hangszórót
Aktív témák
Hirdetés
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest