Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
z0d1AK #33899 üzenetére
Értem, köszi. Viszont felvetődik bennem, hogyha levesszük a Design változtatását és a postázom is opciót, amit nagyon üdvözlök, miért volt szükséges az új felület. A RIOS-szal is megoldható lett volna, hogy elkülönítsék az aprót a többi fórumtól az aprós privátokkal együtt, vagy az új rendszernek vannak olyan funkciói, ami szervesen kapcsolódik a fizetéshez is? (pl ott fut az egyenlegfeltöltés is, amiből majd később aprót lehet feladni nagy mennyiségeben,stb)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
br.rak #33898 üzenetére
Azért lett kiadva, mert nem volt rá kapacitás. Lásd.: Lezsó programoz nagyjából csak, talán néha unalmában Parci.
Nem tudom, hogy lett-e másik szerver. Kommunikációs hiba azért volt, mert az új apró már nem a RIOS motor alatt fut, de a két rendszer között meg akarták tartani az adatokat oda-vissza. Ez nem volt egyszerű, több helyen hibára futott, ezért találkoztál ilyen hibaüzenettel.
-
br.rak
őstag
Ti amúgy tudjátok, hogy az új apró fejlesztését miért kellett kiadni külsős cégnek és miért került másik szerverre egyáltalán? (gondolom ez okozta a szinkronizációs bizbaszokat, ami miatt visszatették ideiglenesen a régi apró)
Br
-
szabi911
csendes tag
én mondtam h ha összefogunk akk visszajön a régi csak volt aki azt mondta h ááá esélytelen de h nem
-
giigz
veterán
Óóóóóó... Csak maradna így!!
SRÁCOK! Nem fizetjük le az illetékeseket? Fejenként 1.000 Ft repüljön egy számlára, 1000 embernél már 1 millió készpénzért csak meggondolnák...
-
szabi911
csendes tag
emberek visszatért a régi ph
-
dbius
veterán
válasz
Sanyabá #33865 üzenetére
Teljesült a kívánságod: PH! blog: egyelőre újraindítjuk a régi Hardveraprót
Szerk: ng0ofy gyorsabban reagált
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
bodom87
tag
sd kártyát vennék. kitől/honnan érdemes?
-
Abri
senior tag
optikai kábelt keresnék amivel összeköthetem a TV -t a DVD lejátszóval.
-
pockhome
senior tag
és azt nem tudja valaki h felhasználóra tudok e keresni hirdetést? mint eddig h felhasználó neve szerinti szűrés.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Cybertrone #33866 üzenetére
Ki rinyál? Azt hiszem nem vagy tisztában a szó jelentésével fiatal barátom!
Ki beszélt itt arról hogy nem fizetnénk az esetleges hirdetés megjelenítéséért? Kevered szezont a fazonnal!
Itt elsősorban a átláthatóságról,használhatóságról,kinézetről van szó!
Ha figyelmesebben olvasnád a hozzászólásokat,ez jött volna le Neked is!
Azt meg nem állíthatod biztosan ,hogy nem fogják az arculatot vissza állítani. Ha jól emlékszem 2 vagy 3 éve a többségnek engedve vissza állították a kifogásolt,arculatot! -
Csöves
őstag
válasz
werszomjas #33878 üzenetére
-
werszomjas
addikt
Aki nem tud belépni, ezt próbálta már?
Chrome-ban:
Beállítások - A motorháztető alatt - Fent Adatvédelem - Böngészési adatok törlése (Időszak: teljes)
A két alsót kivéve én töröltem mindent és azóta beenged gond nélkül!FF-ban ugyan ez, töröljétek a sütiket tarolókat mindent.
-
csƵ
addikt
válasz
mexicanraven #33874 üzenetére
Én be sem tudok lépni. Gyakorlatilag 1 hete áll a HA.
-
ati012
őstag
Olcsó kis szerver eladó:
Tyan S2518 alaplap
2 X 1266 Mhz Tualatin Pentium (SL5QL)
2 X 512 MB SD ECC memória (30001618-00)
1 GB SD ECC memória (MT36LSDF12872G-133C1)
40 GB HDD IDE-133
DVD-ROM
5.1 hangkártya.
300W FSP
Álló ATX ház
Irányár: 15.000 Ft
Garancia: 1 hónap -
csƵ
addikt
válasz
Cybertrone #33871 üzenetére
Fogalmad sincs miről beszélek, ember!
Nem azzal van baj, hogy fizetős, hanem azzal, hogy NEM MŰKÖDIK, KIFORRATLAN, STRUKTURÁLATLAN, egyszóval használhatatlan. Érti?
-
Cybertrone
veterán
Mindenki ingyen hirdetett... hasznot huzott az oldalon! Ide sorolom azokat akik egy szer egyszer hirdetnek es azokat akik rendszeresen! Ezt mashol nem tudtad megtenni, es ezek ufan itt sem! Minden esszel rendelkezo radobbene erre egyszer! Tehat a rinyat fuggeszuk fel es nezzuk a jo oldalat!
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi termékeim kerülnek eladásra:ASRock 870 Extreme3: Dobozos, kellékeivel.
Phenom X2 555 Black Edition: BOX, sosem használt hűtő, oldható a két plusz mag, ami stabilan működik. Húzva nem volt.
Aerocool Aeroengine II Black: Jó állapotú, 2 lila neonnal és egy COOLSWIF2120P-vel adom.
Sapphire 4670 GDDR3 512MB: OEM, 1 év körüli, húzva nem volt.
Minden észrevételt/érdeklődést szeretettel várok.
Egyben, vagy nagyobb részletekben olcsóbb.Lapról és prociról képek itt!
-
csƵ
addikt
válasz
Cybertrone #33868 üzenetére
Nekem nem a kinézettel van bajom, mert azt mindig meg lehet szokni, attól még borzadály az egész. Máskülönben szerinted kik használják? Csak nem a felhasználók?
-
csƵ
addikt
válasz
Cybertrone #33866 üzenetére
Nem hiszem, hogy a fizetős apróval van a baj, hanem ezzel a használhatatlan tákolmánnyal. Ahogy észrevettem az emberek 90%-ának nem jön be az új apró. Ilyen még én nem láttam a PH!-n, pedig ez a 2. regem.
A lapcsaládok arculatváltásánál közel nem volt ekkora felháborodás és kavar.
Jobban tették volna, ha meghagyják a régi arculatot és belepakolják az extrákat, a fizetős résszel együtt. -
Cybertrone
veterán
válasz
Sanyabá #33865 üzenetére
Nem fogják visszarakni, úgy hogy felnőtt emberek lévén a rinyával fel lehetne hagyni... Nagyon sok ember, szerzet már itt pénzt, ingyen, és reális lépés volt a fizetőssé tétel, ráadásul aki alkalmanként hírdet annak még mindíg ingyenes... A felülettel meg meg kell barátkozni vagy átmenni más hírdetős fórumos oldalra...
-
Sanyabá
senior tag
Vissza a régi PH. aprót!
-
rasky
senior tag
válasz
Cybertrone #33861 üzenetére
Ja mert nem értenek hozzá az emberek. Nézd meg ide kapcsolódó fórumokat, mennyi panasz van benne...jó az amoled, mert szép, kristálytiszta képet ad, de nem időtálló..
Azért nyomjál te is egy tesztet *#0*#
-
Cybertrone
veterán
Nem kell sorolni... ne vegyél amoledet kb ennyi.
Majd egy évig volt sgs-em majd most van egy sgs2-őm... egyikben sem égett be a kijelző! Szerintem azért mert nálad ezek megtörténtek nem kell álltalánosítani... Közeli barátomé az egyik debreceni gsm... hetente eladnak legalább 3 sgs-t mind1 milyet 1-et vagy 2-őt... nagyon keveset visznek vissza valami gondal
Erről ennyit!
-
rasky
senior tag
válasz
Cybertrone #33859 üzenetére
SGS2-be is beég, hidd el, ez is tapasztalat...teloban még cseréli a Samsung a kijelzőt..és ez is tapasztalat..soroljam még?
-
rasky
senior tag
válasz
Cybertrone #33856 üzenetére
Nekem 3 hónap alatt égett be az amoled, haveromnak 5..ennyit a több évről, és ez nem rémhír, hanem a valóság. Nemcsoda, hogy a Samsung nem cseréli/javítja garanciában a beégett plazma TV-ket. Ne legyünk már ennyire okosak..
-
Destructo
senior tag
Sziasztok,először elkapott a rémület az új vatera oldal láttán....Siralom :/ De szerencsére megvan MÉG,és remélhetőleg MARAD is a sok fórum közzül mindd.
Húh lefőttem
-
Cybertrone
veterán
Vagy megmondja neki hogy ragasztott, nem tudja leszedni, és igen is jöjjün ki és tegye fel... ez nem szívesség ha nem munkakör...
rasky:
Semmi baja nem lesz az amolednek a kéktől... sőt még a fehértől sem... mire beégne már a 10. tulajnál lesz, a telefon, tehát nem napok alatt ég be... Ennyi erővel ne vegyen senki plazma TV-t mert az is beég egy idő múlva akármilyen gyártmány, és lehet panelt cserélni benne...Több év kell egy ilyen cucc beégéséhez, korán sem annyi mint amennyit egy tulajnál van!
Akinek beégett relative hamar annak gyárilag selejt volt a kijelzője... kb ennyi, nem kell befosni, meg rémhíreket terjeszteni
-
-
giigz
veterán
válasz
Laraxior #33845 üzenetére
Heeey man!
Egyszerű! Megkéred szépen, hogy takarítsa már ki magát, mert macerás a rendszámtábla levétele.
99 %, hogy megcsinálja!
Ha mégsem ilyen rendes, nem akar kimenni, akkor 10k-t átadsz neki egy borítékban, és megmondod neki, hogy "Hoppá, te is most mész cigizni?", vagy valami ilyesmit, hogy vegye.
Utolsó lehetőségkén te szenvedsz a táblával.
-
BLiNk3r
senior tag
2x1GB DDR 400MHz memória érdekelné egy ismerősömet.
Valakinek esetleg van ilyen eladó sorban? -
dew28
aktív tag
-
Daniel Alves
őstag
Köszönöm azoknak akik írtak HDD ügyben de tesóm az 1. útjába kerülő boltban vett
Őt nem nagyon érdekli hogy mit,honnan mennyiért
(a rendőrök már csak ilyenek)
-
Laraxior
titán
Holnap megyek a Városházára matricáért ( műszaki vizsga)
Kijönnek felragasztani azt a szart, vagy le kell operálnom a rendszámtáblát? (ragasztott)Feszegettem, de nem nagyon engedett
(#33846): Aztán akkor mit b*ssz*k vele?
Fogalmam sincsen, hogy van odatéve... Amiből következik, hogy leszedni se tudom, így sötétben meg főleg nem már
-
ati012
őstag
Seat Marbella / Fiat Panda bontáson!
Fekete színű, rohadás mentes kasztni!
Ami még megvan belőle:
2 ajtó kárpittal, üveggel, mindennel 5.000 Ft / db
gépház tető 5.000 Ft
csomagtér ajtó fűthető üveggel 5.000 Ft
hátsó ülés 1.000 Ft
vissza pillantó, tükrök 1.500 Ft / db
hátsó lámpák, 1.500 Ft / db
oldalsó indexek. 500 Ft / db
hátsó lökhárító 2.500 Ft
ablaktörlő 500 Ft
ablaktörlő tartály 1.000 Ft
szélvédő 5.000 Ft
Hátsó oldal ablakok 1.500 Ft / db
díszítő elemek 500 Ft / db
illetve egy üres kasztni. 5.000 Ft
Motor + váltó 30.0000 Ft
Első felfüggesztés 10.000 Ft / pár
Kormánymű 5.000 Ft
Gyári új pótkerék (szőrös) 3.000 Ft.A lista nem teljes, kérdezz!
A kocsiba 16ezer Km volt. Az alkatrészek állapota olyan mintha új lenne!
Alku van, ha egybe viszed 35.000 Ft! -
Papaj x
senior tag
válasz
Daniel Alves #33839 üzenetére
Nekem van egy 1Tbos satasom..
-
Csöves
őstag
válasz
Daniel Alves #33839 üzenetére
Omikronba olcsóbb, ahogy látom.
Próbálj meg alkudni is .Nem értem, hogy ezeket miért nem lehet felhívni, nincs szám sehol: telenor Debreceni Képviselet
4025 Debrecen, Unió Áruház Piac u. 1-3. -
Blabcsi
senior tag
válasz
copass #33836 üzenetére
Ej, ha nekem annyi pénzem lenne...
Na meg Max 4Gb DDR3
Vagy 2+1Gb nyáron vásárolt DDR3 1333Mhz-es Kingmax RAM-okat cserélek DDR2-re ( 800Mhz min. ) Persze min 4GB+ némi kp.
A gépemben lévő RAM-ok 3 év papíros garral bírnak.
Lehet bombázni az ajánlatokkal. -
werszomjas
addikt
válasz
Daniel Alves #33835 üzenetére
-
Csöves
őstag
válasz
Daniel Alves #33835 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
HDD-t melyik számítógép boltban lehet venni itt Debiben? Nekem csak a Multimedia van meg és az edigital...
-
Papaj x
senior tag
Nincs véletlenül lenovo s10 netbookja?? Egy kis segítség kellene..
-
_seth_
veterán
Nincs vkinek eladó autó akkumulátora? Garis lenne a legjobb, 55-72 ah között. Cserélném cuccaimra is akár
-
rasky
senior tag
egy kis off:
Politika mentesen...
"Orbán Viktor szóvivője szerint az Andrássy úti tömeg valójában az ott lévő Apple viszonteladó üzletébe akart bejutni.
A szóvivő a Magyar Televízió Híradójára hivatkozva közölte, valójában a tömeg azt kiabálta, hogy "Macbook tok! Macbook tok!" A szóvivő szerint ez is arra utal, hogy Magyarországon nagy a jólét, mostanra sikerült stabilizálniuk a gazdaságot, amit elődeik rájuk hagytak... ( Ez így már mindent megmagyaráz...)" -
kungzi
veterán
Eladó egy tökéletes állapotban lévő Sennheiser MX400 MS fülhallgató.
A füles tökéletes műszaki és esztétikai állapotban van. 2db vadiúj szivaccsal. Dobozában adom. 2000Ft-ért azonnal vihető!
-
pohár
félisten
Gyur, izéOrb, izé fejlesztő cég takarodjez lesz elvileg az új Galaxy S:
"Eszerint a készülék Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) alatt futna, mégpedig egy négymagos processzorral, 2 GB memóriával, 12 megapixeles kamerával, valamint egy Super AMOLED Plus HD kijelzővel, amely 1280 x 720 pixel felbontást támogat."
ezek nem szaroznak
-
daniking
tag
ezt elk..tak
-
Eladó mosógép:
Hibás, 9 éves Candy mosógép eladó. Nagyon szép állapotban van, sehol egy rozsdafolt. Vezérlőelektronika hibás (javításra 30-35eFt-ot mondtak). Eladó alkatrésznek, vagy ha valaki meg tudja bütykölni esetleg (elvileg lehet benne epromot cserélni, és felprogramozni)... vagy ha MÉH fele jár...
Szállításban nem tudok segíteni.
Képek:
[ Candy mosógép ]
[ Candy mosógép ]
[ Candy mosógép ]
[ Candy mosógép ]Irányár: 8.000.- Ft.
Eladó winchester:
2.5" Western Digital 500Gb-os 5400rpm-es 8Mb Sata II -es HDD.
Vadonat új, 100/100-as (leteszteltem), 3 év garancia van rá, de én számla nelkül adom 3 nap próbagaranciával.Erről van szó:
[ Árgép ]
[ BlueChip ]Irányár: 17.000.- Ft
-
Papaj x
senior tag
Ez borzalmas lett, a régiek letojva, az újak befogadására várnak..?!
-
törölt tag
Sziasztok,
30-40eFt körüli notebook -ot keresek, lehetőleg hamar
ajánlatokat privátban várom. Köszönöm
Üdv, N.
-
Laraxior
titán
fizetős.. fizetős... Már el lett mondva, hogy régi tagok, nem üzletszerűen tevékenykedőknek nem kell fizetni... Miért is kéne? Mi tartjuk fennt az oldalt, egy kis csere-bere jár nekünk is. Aki meg hasznot akar húzni az meg is érdemli. Ha boltja van, ott is fizet bérleti díjtól kezdve tudomisén mit... Amúgyse bírom az élősködőket. Akik teljesen normálisan csinálják szót se szólnak, tisztába vannak vele, hogy nem lehet mindent ingyen. Szerintem nekünk, akik csak pár dolgon akarunk túladni, egyáltalán nem fog érinteni a dolog.
-
pohár
félisten
válasz
Laraxior #33806 üzenetére
de az új PH nem volt annyira drasztikusan más mint a régi és új HA
sőt, még az arculata se, itt meg teljesen más színek, más design, bleeee
ha meg jön a fizetősség, akkor majd senki se fog hirdetni, de mindenki tudni fogja hogy mi mit árul
én azzal is kibékültem volna ha a régi HA lesz fizetős, és kicsit tuningol rajta lezso, de ez az új valami hányadék sajnos -
-
giigz
veterán
Akkor HA helyett itcafe.hu
-
-
arpeen2
senior tag
válasz
Blabcsi #33802 üzenetére
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, de már lassan bántja a szememet hogy chat.hu-ként használod a fórumot, minden oldalon 50hsz-ból 10 a tiéd, de ha várnál pár percet 2 hsz között akkor egyben is mehetne 5 hsz-od, megnevezve kinek mit válaszolsz.
mod.: mintha erről már korábban is lett volna szó
Ja és :
-
Blabcsi
senior tag
válasz
szabi911 #33800 üzenetére
De igen. Vatera.
Legalább átlátható.Szerk: Né má mit leltem...
-
kungzi
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest